WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- felietonik o polowaniu...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 09, 2013 13:34 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!

Neigh pisze:O taaaaaaaak uprawiamy seks zbiorowy przez tel i net. Staramy się po prostu czymś nie zarazić:-) W końcu bezpieczeństwo i profilaktyka ponad wszystko hihih

O! Tak tez myślałam :wink:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Wto kwi 09, 2013 13:40 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!

Jak już ktoś się wypowiadał o szczepionkach na to cholerstwo, to może jak ktoś wie, niech napisze, czy tym może zarazić się kot niewychodzący. Może zaszczepię na to moje kotwory?
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Wto kwi 09, 2013 14:14 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!

Obrazek

Tu jest chyba najobszerniej opisana ta choroba, jak się nią można zarazić , jakie objawy itp.
http://swiatkotow.pl/edukacja/artykuly/ ... dioza.html

Dla mnie mało prawdopodobne aby koty niewychodzące mogły się zarazić - potrzebny jest bezpośredni kontakt
z nosicielem.
Warto przeczytać ten artykuł .

PS - no chyba , że "nie wychodzący" kot wychodzi na konkursy itp. wtedy może teoretycznie się zarazić.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto kwi 09, 2013 16:23 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!

Neigh - gdyby to nie był watek kotkinsa, to bym Cię zaserduszkowała, za doprowadzenie mnie po raz kolejny do łez. A tak bardzo smiechu mi trza.....Ja mam bardzo plastyczna wyobrażnie , ja Cie widziałam, /jako połączenie tego co o Tobie kotkins napisała i podpisu :ryk: , i ten rozwiany podkoszulek i te sąsiadki..... Ja chcę takom somsiadkę :mrgreen: Z lwem , aligatorem i Maksiem Kurą :ok:

Tylko tak w ferworze opowiadania o lwie gdzieś uciekł problem będący powodem wk.....nia. Więc sobie czekam , i czekam , i czekam.....

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto kwi 09, 2013 16:24 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!

Bardzo dziękuję:-) Ja mam takich opowieści na pęczki.........co gorsza wszystkie prawdziwe. Kiedyś Wam szczegółowo opisze jak złapałam drąg ( grabie, widły, kurcze nie pamiętam co to było ) i rzuciłam się na faceta, od którego zabierałysmy sukę ( interwencja.) Facet nie był ułomkiem, ale stwierdziłam, ze na co jak na co, ale na życie nie zasługuje.
Zapakowałyśmy psa, powiedziałam żeby chwilkę poczekały, wzięłam sobie te grabie i z tekstem wypowiedzianym ponoć zimnym i spokojnym głosem "a teraz cię po prostu zabiję sk.........." rzuciłam się na gościa.Miałam ponoć w oczach coś takiego, ze koleżanki najpierw zamarły........po czym jak mu tym drągiem przywaliłam ile miałam pary w łapach..........się rzuciły na mnie. Pierwszy raz w życiu uderzyłam czlowieka.........noo raz eksa talerzem z zupą, ale to się nie liczy:-).........wiecej nie miałam okazji, bo przestałam jezdzić na interwencje.............ja jestem długo spokojna, ale jak wybuchnę........koniec. Serio miałam żądzę mordu. I guzik mnie konsekwencje interesowały.......

A co ciekawe - ten gość zaczał sie autentycznie ponoć wystraszył......nie wiem nie przyglądałam mu się......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto kwi 09, 2013 17:13 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!

MB&Ofelia pisze:Neigh, oplułam monitor! :ryk: Służbowy, bo w pracy doczytuję :wink: Historia o lwie przednia :D

A tak na poważnie mam nieśmiałe pytanie do Kotkinsa jako okulisty co prawda ludzkiego, ale obeznanego w sprawie kocich oczu. Mojej Ofelii od jakiegoś czasu zławią ślepka. Nie cały czas, tylko od czasu do czasu. Wczoraj jedno łzawiło, dziś też, to samo. Nie wygląda na zaczerwienione ani w inny sposób chore. Mam panikować i gnać do weta czy łyknąć coś na uspokojenie?
Trochę panikara jestem, ale Ofelia zaczęła swój pobyt pod moim dachem od leczenia oczu. Daaawno to było, co prawda.

Cofam pytanie o oczko Ofelii. Zaczęło jej ropieć, więc jutro do weta :( :placz: . Może mnie nie pogryzie. Ofelia, nie wet.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto kwi 09, 2013 19:29 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!

Mam kottfora w domu.
Dziś rano spojrzałam w kierunku drzwi myjąc rano zęby i GO zobaczyłam.
Był wieeeeelki.
Był puchaaaatyyyy
Siedział tyłem i miał z pół metra w obwodzie.
Miał 15 cm ogona. Na szerokość. Na długość było z pół metra.

Się odwrócił.
Znałam GO.

Było mu Lełon...

Będziemy się chyba odchudzać...

Mam pytanie: czy Neigh mówi o zlocie POWAŻNIE?

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto kwi 09, 2013 19:39 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!

Neigh, przepraszam, że pytam, ale w kontekście tego faceta, który nie był ułomkiem i tego drąga w Twoich dłoniach i żądzy mordu w Twoich oczach czy mogę wiedzieć tak mniej więcej oczywiście, duża jesteś? :ryk:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto kwi 09, 2013 20:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!

Jest wielkości standardowej : poniżej 170 cm, raczej chuda.
Nie żeby ułomek jakiś ale do koszykarki jej daleko... :mrgreen:

kotkins

Post » Wto kwi 09, 2013 21:09 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!

No to rzeczywiście musiała mieć groźną minę, a może coś szalonego w oczach :mrgreen: jakiś obłęd.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto kwi 09, 2013 21:12 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!

O żesz TYYYYYYYY mam 172 !!!!!!!! i to bez obcasów.

Ostatnio chuda to byłam jakieś 10 lat temu ........

Tak sobie myślę, że on mi po prostu uwierzył. I słusznie, bo ja jestem taka wiecej slowna. Dodatkowo mściwa. Miałam Babcie góralkę - regularną taką z gwarą, warkoczem i całą resztą a druga Tatarkę ( też regularna skośnooką, małą i w ogóle ).
Także mógł mi uwierzyć......ja bym na jego miejscu uwierzyła.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto kwi 09, 2013 21:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!

Też mówię : mała i skośnooka, mówi gwarą góralską.

Neigh - ja TO ogarnęłam.
Z przerzutem babki Poli (zwanej roboczo Bapką Polą) włącznie.

Jestem z siebie dumna, wypijam zwyczajowego drinka i wrzucam listek Relanium...

kotkins

Post » Wto kwi 09, 2013 21:19 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!

Oczywiście, ze mówiłam poważnie. Nie żartuję w sprawach zasadniczych:-) Nawet jak bredzę, to staram się z sensem.......może trudnym od razu to załapania, ale jednak z sensem. Mało miałaś Kotkinsie na to dowodów :ryk:

Obrazek

Neigh

Post » Wto kwi 09, 2013 21:22 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!

Taa... dowody tzw. przyżyciowe...

Rozmawiała dziś z 6 kociarami w różnych stadiach. W tym z Neigh kilka razy.
W sumie kiedyś dojedziemy w tej znajomości do takiego etapu ,że do siebie zadzwonimy i NIC nie będziemy mówić.
Wszystko będzie bowiem wiadomo, więc po co się wysilać??? :mrgreen:

kotkins

Post » Wto kwi 09, 2013 21:26 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- TU BIJĄ!!!!

To to bedzie luz. Apogeum osiągniemy jak się zdzwonia nasi faceci co by sobie wspólczująco pomilczeć......

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]