Moderator: Estraven
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

kalair pisze:kamari pisze:Są takie fajowe środki do pozbywania się starej farby z drewna. Chociaż przy takiej kubaturze, to pewnie hektolitry by były potrzebne.
Na jaki kolor chcecie zmienić? (zapytała nadal zazdrośnie)
Marysiu, trudne pytanie!![]()
W założeniu każda ściana miała mieć inny odcień. Chodziłam po castoramie i patrzyłam, ale jescze decyzja nie podjęta. Pomarańcz holenderski w korytarzu, lilaróż w kuchni, herbata w toalecie.. Już jest, i nie wiem, co dalej.
![]()
![]()
A z tymi środkami to różnie bywa. Trzeba ściągnąć drzwi, wynieś i bawić się z tym. Więc chyba poprzestaniemy na pomalowaniu. Teraz jest okleina -ta niebieska. Zresztą pożdzierana przez koteczki.
kamari pisze:kalair pisze:kamari pisze:Są takie fajowe środki do pozbywania się starej farby z drewna. Chociaż przy takiej kubaturze, to pewnie hektolitry by były potrzebne.
W założeniu każda ściana miała mieć inny odcień. Chodziłam po castoramie i patrzyłam, ale jescze decyzja nie podjęta. Pomarańcz holenderski w korytarzu, lilaróż w kuchni, herbata w toalecie.. Już jest, i nie wiem, co dalej.
![]()
![]()
A z tymi środkami to różnie bywa. Trzeba ściągnąć drzwi, wynieś i bawić się z tym. Więc chyba poprzestaniemy na pomalowaniu. Teraz jest okleina -ta niebieska. Zresztą pożdzierana przez koteczki.
Tylko nie zrób mojego błędu i nie pomaluj na biało. Zrobiłam sobie taką przysługę. Koty też zrobiłyMam teraz plamy i inne ślady rysich pazurów wszędzie
już jak pisałam mam pomarańcz, róż, zieleń, i na pokój póki co brakuje koncepcji 
kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą.W wolnej chwili doczytam co u was.
U mnie pieknie sie komponuje wsciekly jasny zielony z ciemnym zielonymkalair pisze:kamari pisze:kalair pisze:kamari pisze:Są takie fajowe środki do pozbywania się starej farby z drewna. Chociaż przy takiej kubaturze, to pewnie hektolitry by były potrzebne.
![]()
![]()
Tylko nie zrób mojego błędu i nie pomaluj na biało. Zrobiłam sobie taką przysługę. Koty też zrobiłyMam teraz plamy i inne ślady rysich pazurów wszędzie
A w życiu!Ja uznaję tylko mocne kolorki!
już jak pisałam mam pomarańcz, róż, zieleń, i na pokój póki co brakuje koncepcji
Zwłaszcza, że ma być w czterech odcieniach.
Wyobrażam sobie, że pięęęknie na białym wszystko widać!
anulka111 pisze:U mnie pieknie sie komponuje wsciekly jasny zielony z ciemnym zielonymkalair pisze:kamari pisze:kalair pisze:kamari pisze:Są takie fajowe środki do pozbywania się starej farby z drewna. Chociaż przy takiej kubaturze, to pewnie hektolitry by były potrzebne.
![]()
![]()
A w życiu!Ja uznaję tylko mocne kolorki!
Zwłaszcza, że ma być w czterech odcieniach.
Wyobrażam sobie, że pięęęknie na białym wszystko widać!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 18 gości