Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:I jeszcze jedna panna-
kalair pisze:I jeszcze jedna panna-
MonikaMroz pisze:kalair pisze:I jeszcze jedna panna-
Cześć Irysiu śliczności Ty moje!
Moja Mili dostała dzisiaj puszeczkę Cosmy, a Tobie co dala Bożenka ??? Pewnie tez jakies pyszności
kalair pisze:Iljova pisze:kalair pisze:I jeszcze jedna panna-
To zalotne spojrzenie hmmm
Naprawdę Ciociu??![]()
![]()
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:
Heej śliczności ty moje![]()
..............
Widzisz Wujku! Czekałam na Ciebie!![]()
Iljova pisze:kalair pisze:Iljova pisze:wiedziałam .... kurcze, a ja tutaj jak nie upiekę sobie sama to niestety mogę tylko pomarzyć o serniku lub makowcu na drożdżowym cieście tutaj wogóle tego nie znają i nie robią nawet nie kupisz takiego rolada makowa tak, to jest drożdżowa i to wszystko.
Ale mi ślinka cieknie .... No cóż na niedzielę dopiero będę piekła sernik na drożdżowym cieście
A czemu mówisz nie ma?? Nie znają makowców drożdżowych?? Coś takiego![]()
No niestety, za daleko jesteś, nie podrzucę Ci.![]()
Drożdżowe ciacho wszelakie uwielbiam! I to jedyne, które mi wychodzi zresztą.![]()
Wprawdzie wczoraj na szybko upiekłam w mikrofali takie ciasto babkowe, zwykłe do kawy. Kawowe. Ale dzie mu tam do makowca.
No niestety drożdżowe jest ale jedynie z owocami lub bez niczego, a sernik czy makowiec to na kruchym czy na innych ale ja najbardziej lubiłam, lubię i będę lubiła na drożdżowymzresztą bywa tu jedna bydgoszczanka i jak mi się wydaje pochodzi z Bydgoszczy więc ciekawe co ona na to
? Vailet może napisze ?
Wiem że za daleko więc na razie obejdę się smakiem do niedzieli
Iljova pisze:kalair pisze:Iljova pisze:kalair pisze:I jeszcze jedna panna-
To zalotne spojrzenie hmmm
Naprawdę Ciociu??![]()
![]()
Jasne że tak
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:
Heej śliczności ty moje![]()
..............
Widzisz Wujku! Czekałam na Ciebie!![]()
Wujek też czekał na twój nakrapiany pysio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot], puszatek i 33 gości