Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 07, 2012 9:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

to ja się cieszę ze Rudek chce taki zwykly :D
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro mar 07, 2012 9:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No nic nie poradzę, Alek wybrzydza...
Ale odkąd jest kuweta, to przynajmniej Michalina ma czyste posłanko :mrgreen: .
No i silikonu nie trzeba tak często wymieniać, tylko kupsko posprzątać od razu :mrgreen: .
A kupska Aluś wali wielkie i pokazowe :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro mar 07, 2012 9:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

hehe :)
u nas B codziennie wieczorem czyści kuwetę i luuzzz... i od razu idzie śmieci wywalić :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro mar 07, 2012 9:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:hehe :)
u nas B codziennie wieczorem czyści kuwetę i luuzzz... i od razu idzie śmieci wywalić :)

Raz dziennie to u mnie by nie przeszło, sadziłoby z kuchni jak z murzyńskiej chaty :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro mar 07, 2012 9:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Michalina do kuwety robi? :) Może moja też się nauczy. Jak to zrobiłaś?

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Śro mar 07, 2012 9:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

a no to u nas stoi kuweta w kuchni ale przykryta i generalnie Rudek do niej idzie na grubszą sprawę wieczorem.... także jak B czyści to już po "imprezie" ;)

poza tym moja kuchnia troche większa...
a w ogóle mialam pomysl wsadzić kuwete w szyb wentylacyjny.... sąsiedzi z góry by się cieszyli :ryk:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro mar 07, 2012 9:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

liszyca pisze:Michalina do kuwety robi? :) Może moja też się nauczy. Jak to zrobiłaś?

Och, Aneczka, żeby to tak chciało być! :(
Michalina do kuwety nie robi...Aluś robił na posłanko Michaliny, dopóki nie przyniosłam kuwety :mrgreen: .
Ale to podobno jest możliwe, sama znam zaprzyjaźnionego yorka, który sie tak załatwia...

vip

Post » Śro mar 07, 2012 9:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

jak jeszcze "widzę" yorka czy innego malego pieska w kuwecie tak ciężko mi wyobrazić sobie labradora...
chyba że kuweta wielkości wanny :ryk:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro mar 07, 2012 9:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:jak jeszcze "widzę" yorka czy innego malego pieska w kuwecie tak ciężko mi wyobrazić sobie labradora...
chyba że kuweta wielkości wanny :ryk:

Słuchaj, ale Alusiowi czy Puniowi do kuwety też mieści sie tylko doopsko :D .
Na szczęście to wystarcza :mrgreen: .

vip

Post » Śro mar 07, 2012 9:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

A czytam jak potegowana :evil: Jakieś rewelacje. Sorka :)
Moja Milenka wali mi na dywan. Nie chce ani do kuwety, ani na papier, ani na szmatę. Czekam na ocieplenie choćby lekkie i na szelki. Matko święta nie nadaję się do psów.

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Śro mar 07, 2012 9:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

liszyca pisze:A czytam jak potegowana :evil: Jakieś rewelacje. Sorka :)
Moja Milenka wali mi na dywan. Nie chce ani do kuwety, ani na papier, ani na szmatę. Czekam na ocieplenie choćby lekkie i na szelki. Matko święta nie nadaję się do psów.

A co Ty opowiadasz, będzie dobrze :ok: .
Choć ja z Michaśką takich problemów nigdy nie miałam.
Przyszła do nas jako maleństwo, jeszcze z mleczakami...
Nigdy nie narobiła mi w domu, nawet tej pierwszej nocy.
Jak jej się bardzo chce, to mnie obudzi, ale nie narobi.
Milenka też się nauczy, daj jej chwilkę :ok: .

vip

Post » Śro mar 07, 2012 9:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

jak miałam psa (sukę znaczy) to jak jej się bardzo chciało to scierę znajdowała i na ścierę siurała.....

jesooooo
spadam do roboty....
wróce po 12 ;) (chyba)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro mar 07, 2012 9:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:jak miałam psa (sukę znaczy) to jak jej się bardzo chciało to scierę znajdowała i na ścierę siurała.....

jesooooo
spadam do roboty....
wróce po 12 ;) (chyba)

Aś, to lookaj tam dobrze :ok: .
Ja też spadam, kotke będę łapać...
Ale będę potem, relacje zdam :ok: .

vip

Post » Śro mar 07, 2012 13:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Miłego dzioneczka! :D :D :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro mar 07, 2012 14:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Goś patrzyłam dobrze... nawet bardzo dobrze.....
niestety... Doriana nie zlokalizowałam.... :(
mam tylko nadzieję, że Cholernik polazł gdzies i ze nic mu się nie stalo.... :roll:
za to wypatrzyłam taką jedną prawie czarną..... :) na przystanku stała ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]