Annazoo pisze:Kocuria pisze:ooo, a gdzie się robi taki z zaznaczonymi datami?
U znajomego grafika.
Ja robię na stronie photobox.pl

Namido! Czyś Ty w ogóle widziała profil Smilki? Jak taka stara, złośliwa belfrzyca

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:Kocuria pisze:ooo, a gdzie się robi taki z zaznaczonymi datami?
U znajomego grafika.
edit_f pisze:_namida_ pisze:milu pisze:No, a jak paniom się podoba fosforyzujący kot? Dzisiaj w pracy miałam parę zapytań jako że ludzie wiedzą, że kociara jestemhttp://deser.pl/deser/1,111857,10272383 ... yzuje.html
Szczerze mówiąc przeczytałam to dziś rano i do teraz nie rozumiem o co chodzi. Ten kot cały czas fosforyzuje?
Może choroba mi na mózg poszła. Tabletek Zovirax nie chcieli sprzedać bez recepty...
Postanowiłam być szczera, mimo że wsadzę kij gdzieniegdzie, nie umiem się dłużej ukrywać!
Wcale a wcale nie podoba mi się Dora z kształtu pyszczka i nie rozumiem tych zachwytów.
Piękna to jest Smilka, jej zielone oczyska kontrastujące z ciemnym pasemkiem i szlachetną bielą.
I to Smilka powinna być w kalendarzu, obok Ryfona![]()
Senkju za uwagę, no.
no toś mi wbiła nóż w serce
marikita pisze:Oj, ale tu sobie niektóre grabią![]()
Dorunia jest ślicznaFakt, dla mnie najpiękniejszy jest Leoś, ale Dorunia wzbudza we mnie sentymentalną tkliwość ze względu na podobieństwo do pewnej... pamiątki z Krynicy.
Pamiątka też miała taki liskowaty pysio i buro-rudawe futerko. Na fotce z lat 80., cz/b, klikniętej komórką, dużo nie widać, ale...:
Otóż w 86r. byłam z koleżanką na wakacjach w Krynicy. W dniu mojego wyjazdu (koleżanka zostawała dłużej), tubylcza znajoma przyniosła mi kotka. Żebym się nim pobawiła. Bo lubię kotki, no nie? Zostawiła kociaka - ok. 2 miesięcznego - i poleciała. Kociątko było żywiutkie, ale... jakieś dziwne w dotyku. Cała skóra pokryta skorupą czagoś - chyba to był świerzb uogólniony, czy inna zaraza. - Nie wiedziałam nawet, skąd owa dziewczyna wzięła kociaka - zresztą widać było, że za parę dni może być już z nim kiepsko. Przepakowałam więc część rzeczy z worka do plecaka i na odwrót, i wrzuciłam kota do worka.
Ok. 9 godzin osobowym do Wawy (szczyt sezonu wakacyjnego). Kot w worku. Kot mruczący na piersi, ciumkający koszulę, sama słodycz i szczyt kociego dobrego wychowania... Ale tenże kot szczodrze obdzielający nową pańcię świerzbowcami. - Spróbujcie się w przedziale pełnym ludzi dyskretnie czochrać, aaa![]()
Ze 2 tyg. trwało leczenie kota - oraz 3 osób w domu - ze świerzbuA Szaruś został kotem matki.
...Sorki, Annazoo, że Ci na wątku spamuję.![]()
Annazoo pisze:Ostatni dzień klejnotów Rodzynka...
Annazoo pisze:Ostatni dzień klejnotów Rodzynka...
paw pisze:Annazoo pisze:Ostatni dzień klejnotów Rodzynka...
tzn. na rodzynku, jak rozumiem . potem mam nadzieję będą gdzieś wystawione?![]()
przepraszam za głupie żarty. trzymam kciuki za koteczka![]()
![]()
Annazoo pisze:Edyto, spokojnie. Jak wyzdrowieje poprosimy, by powtórzyła te obelgi. Jeśli powtórzy, damy jej kocówę
_namida_ pisze:Annazoo pisze:Edyto, spokojnie. Jak wyzdrowieje poprosimy, by powtórzyła te obelgi. Jeśli powtórzy, damy jej kocówę
![]()
![]()
![]()
To ja się zamknę w sobie i nie powiem!
Nie powiem tego co wiem!
A wiem całą prawdę o paw i jej siostrze!
Annazoo pisze:_namida_ pisze:Annazoo pisze:Edyto, spokojnie. Jak wyzdrowieje poprosimy, by powtórzyła te obelgi. Jeśli powtórzy, damy jej kocówę
![]()
![]()
![]()
Nie powiem tego co wiem!
Całą? Dawaj
jej siostra pisze:Annazoo pisze:_namida_ pisze:Annazoo pisze:Edyto, spokojnie. Jak wyzdrowieje poprosimy, by powtórzyła te obelgi. Jeśli powtórzy, damy jej kocówę
![]()
![]()
![]()
Nie powiem tego co wiem!
Całą? Dawaj
ooo
a my w załfaniu
_namida_ pisze:jej siostra pisze:Annazoo pisze:_namida_ pisze:Annazoo pisze:Edyto, spokojnie. Jak wyzdrowieje poprosimy, by powtórzyła te obelgi. Jeśli powtórzy, damy jej kocówę
![]()
![]()
![]()
Nie powiem tego co wiem!
Całą? Dawaj
ooo
a my w załfaniu
Powiem, jak odszczekasz kocówę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości