Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:ale sliczna ta szylkrecia![]()
ula-misia pisze:vega013 pisze:TŻ przed chwilą dzwonił. Wraca z pracy, a po drodze zgarnął młodziutką szylkretkę, jak określił - "z takich obrzyganych". Bierzemy na tymczas. Na 21:00 idziemy do weta z Wedelkiem, to od razu damy do zbadania i odrobaczenia tę nową. Boję się, że - znając TŻeta i jego nastawienie do futrzaków - będziemy mieli siódmego kota w chałupie. Młodziutką kotkę kociarstwo przyjmie bez protestów.
TŻ nadał jej imię - ma na imię Julia, czyli Julka. Już widzę, jaki to będzie tymczas...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ula-misia pisze:vega013 pisze:Ja się martwię - siedem kotów!!! SZOK!!!ula-misia pisze:vega013 pisze:TŻ przed chwilą dzwonił. Wraca z pracy, a po drodze zgarnął młodziutką szylkretkę, jak określił - "z takich obrzyganych". Bierzemy na tymczas. Na 21:00 idziemy do weta z Wedelkiem, to od razu damy do zbadania i odrobaczenia tę nową. Boję się, że - znając TŻeta i jego nastawienie do futrzaków - będziemy mieli siódmego kota w chałupie. Młodziutką kotkę kociarstwo przyjmie bez protestów.
TŻ nadał jej imię - ma na imię Julia, czyli Julka. Już widzę, jaki to będzie tymczas...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niezależnie od tego, co bym pisała, już jestem otwarta na tę JULKĘ.
wspaniała,zakręcona kociara o wielkim serduszku![]()
![]()
Myszolandia pisze:ula-misia pisze:vega013 pisze:Ja się martwię - siedem kotów!!! SZOK!!!ula-misia pisze:vega013 pisze:TŻ przed chwilą dzwonił. Wraca z pracy, a po drodze zgarnął młodziutką szylkretkę, jak określił - "z takich obrzyganych". Bierzemy na tymczas. Na 21:00 idziemy do weta z Wedelkiem, to od razu damy do zbadania i odrobaczenia tę nową. Boję się, że - znając TŻeta i jego nastawienie do futrzaków - będziemy mieli siódmego kota w chałupie. Młodziutką kotkę kociarstwo przyjmie bez protestów.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niezależnie od tego, co bym pisała, już jestem otwarta na tę JULKĘ.
wspaniała,zakręcona kociara o wielkim serduszku![]()
![]()
Ula wyjełas mi to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 474 gości