Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Moglabym,gdybym miala drzwi,a teraz to juz nawet do lazienki drzwi nie mam-mam za to wielka dziure w miejscu na drzwi lazienkowe
halbina pisze:znajomi wychodzą od Ciebie nażarci i napici, że czasem nie mogą do domu dojść... to i pod krzaczkiem by się załatwili...
anulka111 pisze:halbina pisze:znajomi wychodzą od Ciebie nażarci i napici, że czasem nie mogą do domu dojść... to i pod krzaczkiem by się załatwili...
![]()
Zapamietma,czyli dla zdesperowanych łazienka bez drzwi nie stanowi przeszkody
anulka111 pisze::ryk: Pomysl super-ale w sb po poludniu drzwi juz beda,ja osobscie wole ,jak sa
![]()
Obejrzalam kolorek za dnia -sliczny jest -ale tak jak przypuszczalismy trzeba bedzie na 2 scianach zrobic poprawki,bo nie pokrylo za pierwszym razem idealnie -czyli jednak farby z mieszalnika w praktikerze gora w stosunku do śniezki -ciekawa jestme dzis drugiego pokoju-na razie trwa przestawianie na calego -rety ,ile ja mam pudel i pudelek
Upal bez jednej chmurki-dobrze ,ze mam wychlodzone mieskznaie z ostatnich dni
-chyba pogode sobie zamowilam,bedzie szybko schło
mar9 pisze:anulka111 pisze:halbina pisze:znajomi wychodzą od Ciebie nażarci i napici, że czasem nie mogą do domu dojść... to i pod krzaczkiem by się załatwili...
![]()
Zapamietma,czyli dla zdesperowanych łazienka bez drzwi nie stanowi przeszkody
eeeetaaaam, firankę do framugi przuczepisz, styknie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, zuza i 31 gości