ODESZŁA :( AMBER FeLV+ szczęśliwa w wymarzonym DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Jak nazwiemy bezimienną?

Ankieta wygasła Pon kwi 25, 2011 16:35

Czarka
9
9%
Sumi
2
2%
Marysia
9
9%
Amber
20
20%
Inez
11
11%
Kofi
9
9%
Negri
15
15%
Wronia
9
9%
Pola
4
4%
Zulka
11
11%

Liczba głosów : 99

Post » Czw lip 14, 2011 14:48 Re: AMBER dodatni FeLV :(((( Szukamy opcji...

Anulko, żyjemy...
Na razie nie mogę założyć wątku tutaj, a na poszukiwania miejsca na strzeżonego bloga ciągle brakuje mi czasu :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw lip 14, 2011 15:01 Re: AMBER dodatni FeLV :(((( Szukamy opcji...

Mozesz ,po prostu wydzielasz informacje jak Szkotka ,a to byl taki fajny watek -sklaniam sie ku zalozeniu zastepczego naszpikowanego podejrzeniami ,co tam u szaranczy slychac :wink:

Jako zodiakalny blizniak jestem coz ......z lekka nieobliczalna :wink: i zdolna do wszystkiego -zapytaj kalair 8)

Zrob przyjemnosc tym ,ktorzy mieszkaja w Twoim watku i zaloz kolejna czesc,.....lubie wielblady :P
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw lip 14, 2011 15:26 Re: AMBER dodatni FeLV :(((( Szukamy opcji...

A teraz dla wszystkich "zaniepokojonych" "bezcelowym" "dręczeniem" koteczki badaniem PCR :mrgreen: something special! Tadaaaam:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/E ... directlink
Oto karteczka od dra Jagielskiego. Przyjemnej lektury :mrgreen:

Edit: PCR jutro o 15 :D Prosimy o kicuki - zwłaszcza za wynik!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lip 14, 2011 15:30 Re: AMBER dodatni FeLV :(((( Szukamy opcji...

No pewnie, ze beda :)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Czw lip 14, 2011 19:41 Re: AMBER dodatni FeLV :(((( Szukamy opcji...

Żebyście wiedziały, jak ona się dzisiaj darła w autobusie :roll: Praktycznie przez całą drogę, a jechałyśmy coś ponad pół godziny :roll:
Zosia twierdzi, że wyła też przez cały dzień u Niej w pracy, wyła również w autobusie i w metrze podczas porannej podróży... Jak to możliwe, że nadal nie straciła głosu :twisted: ?
Już się cieszę na myśl o jutrzejszej podróży rano i po południu :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw lip 14, 2011 19:42 Re: AMBER dodatni FeLV :(((( Szukamy opcji...

No wyobrazam sobie, ze skaczesz z radosci :twisted: ja sie dziwie, ze choc chrypki nie ma - chociaz nie wiem czy z chrypka nie btrzmialaby gorzej...
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Czw lip 14, 2011 22:27 Re: AMBER dodatni FeLV :(((( Szukamy opcji...

:ok: :ok: sa zawsze trzymane :)

Ide poczytac kartke :kotek:,pismo takie sobie ,tresc zrozumiala :mrgreen: :mrgreen:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pt lip 15, 2011 3:02 Re: AMBER dodatni FeLV :(((( Szukamy opcji...

Zofia&Sasza pisze:A teraz dla wszystkich "zaniepokojonych" "bezcelowym" "dręczeniem" koteczki badaniem PCR :mrgreen: something special! Tadaaaam:

Mocno trzymam! :ok: :ok: :ok:

a dr Jagielski to dla kogo tak ładnie graficznie rozpisał? :wink:
PS: prawie niczego nie mogę z niej rozczytać :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt lip 15, 2011 7:33 Re: AMBER dodatni FeLV :(((( Szukamy opcji...

*anika* pisze:
Zofia&Sasza pisze:A teraz dla wszystkich "zaniepokojonych" "bezcelowym" "dręczeniem" koteczki badaniem PCR :mrgreen: something special! Tadaaaam:

Mocno trzymam! :ok: :ok: :ok:

a dr Jagielski to dla kogo tak ładnie graficznie rozpisał? :wink:
PS: prawie niczego nie mogę z niej rozczytać :twisted:

Dla nas :lol: W każdym razie wskazanie "PCR ze szpiku" jest chyba czytelne? :mrgreen:
Amber znowu w łazience pracowej. Czeka na joshuę_adę, która dostarczy ją do lecznicy. Zabieg o 15.00 :ok:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt lip 15, 2011 8:20 Re: AMBER dodatni FeLV :(((( Szukamy opcji...

Dziś śpiewała tylko w autobusie. W metrze była już anielsko grzeczna. Mój oriencik maleńki mądry :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Pt lip 15, 2011 9:38 Re: AMBER dodatni FeLV :(((( Szukamy opcji...

Ja mam najfajniej, bo wczoraj syrena u mnie nie wyła, więc nie wiem o czym mówicie :twisted:
(swoją drogą po wizycie u dr Jagielskiego Amberka była już zrezygnowana. Jakby mówiła: "A mam was wszystkie w d. I tak nie rozumiecie co do was mówię.")

Wczoraj zrobiła coś jak w typie zdjęcia, na którym nowonarodzone dziecko chwyta tą maleńką rączką za palec lekarza.
Otóż Amberka tramplowała mi wczoraj na moim palcu włożonym przez kratkę kontenerka. No i wtedy już nie był jak się jej oprzeć. Powiedziałam (w sumie chyab ze 3 razy), że ją kocham 8O Oficjalnie więc mogę się już do tego przyznać. Kocham Amberkę. Wspaniała jest. Jej przyszłemu domkowi stałemu bardzo zazdroszczę, a Wielbłądziowi bardzo współczuję. Rany, co za kot! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ps: nie wiem czy dr Jagielski coś gdzieś wykłada (wiem, że pisze artykuły), ale ma jakąś naturalną, niewymuszoną zdolność tłumaczenia jak krowie na rowie, ale zarówno bez protekcjonalizmu, ani uważania słuchacza za równego sobie i używania słów niezrozumiałych. Tę kartkę stworzył przy nas i kązdy punkt doskonale opowiedział.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt lip 15, 2011 9:40 Re: AMBER dodatni FeLV :(((( Szukamy opcji...

joshua_ada pisze:Ja mam najfajniej, bo wczoraj syrena u mnie nie wyła, więc nie wiem o czym mówicie :twisted:
(swoją drogą po wizycie u dr Jagielskiego Amberka była już zrezygnowana. Jakby mówiła: "A mam was wszystkie w d. I tak nie rozumiecie co do was mówię.")

Wczoraj zrobiła coś jak w typie zdjęcia, na którym nowonarodzone dziecko chwyta tą maleńką rączką za palec lekarza.
Otóż Amberka tramplowała mi wczoraj na moim palcu włożonym przez kratkę kontenerka. No i wtedy już nie był jak się jej oprzeć. Powiedziałam (w sumie chyab ze 3 razy), że ją kocham 8O Oficjalnie więc mogę się już do tego przyznać. Kocham Amberkę. Wspaniała jest. Jej przyszłemu domkowi stałemu bardzo zazdroszczę, a Wielbłądziowi bardzo współczuję. Rany, co za kot! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ps: nie wiem czy dr Jagielski coś gdzieś wykłada (wiem, że pisze artykuły), ale ma jakąś naturalną, niewymuszoną zdolność tłumaczenia jak krowie na rowie, ale zarówno bez protekcjonalizmu, ani uważania słuchacza za równego sobie i używania słów niezrozumiałych. Tę kartkę stworzył przy nas i kązdy punkt doskonale opowiedział.

Dodam, że dr Jagielski jest - jak to mówią - niezłe ciacho :twisted:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt lip 15, 2011 9:47 Re:

...
Ostatnio edytowano Śro wrz 19, 2012 6:58 przez ka_towiczanka, łącznie edytowano 1 raz
ka_towiczanka

Post » Pt lip 15, 2011 9:57 Re: AMBER dodatni FeLV :(((( Szukamy opcji...

ka_towiczanka pisze:
Zofia&Sasza pisze:Dodam, że dr Jagielski jest - jak to mówią - niezłe ciacho :twisted:

Nie mogłam sie powstrzymać, żeby nie sprawdzić :ryk:

Masz rację Zofio&Saszo....
http://www.bialobrzeska.waw.pl/?modul=niusy&id=271

Nie zaprzeczę. 8) I głos też ma bardzo męski.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt lip 15, 2011 10:02 Re: AMBER dodatni FeLV :(((( Szukamy opcji...

Ada, ja sobie też będę bardzo wspólczuła :(
Ambiśka jest cudowna, mądra, piękna i w ogóle rozczulająca, chociaż przy okazji i charakterna ;) Kiedy mówię do niej i wlepia we mnie te swoje przepiękne bursztynowe oczyska, wydaje mi się, jakby rozumiała moje słowa. A kiedy siada jak sfinksica, z łapkami wyciągniętymi do przodu, taka złotooka i aksamitna :1luvu: ... Owszem, czarne koty są wszystkie najpiękniejsze w świecie, a moje własne to już w ogóle, ale Amberka nawet pośród czarnych i pośród moich jest - jak dla mnie - wręcz nieprawdopodobnie piękna...

Ale właśnie dlatego, że jest taka wyjątkowa, zasługuje na los lepszy niż bycie u mnie w domu rezydentką nr 11 :(
Amber jest ogólnie przyjazna i fajna, ale zdecydowanie bardziej łaknie towarzystwa człowieka niż całego stada konkurencji. Nie twierdzę, że musi być jedynaczką, ale jestem pewna, że czułaby się dobrze w domu z jednym, góra dwoma innymi ogonami.
Zresztą... większość kotów nie lubi przecież zbyt dużej konkurencji :( :oops:

Kiedy tylko przemyka mi przez głowę myśl, że niedługo będę musiała Bambelka oddać, wszystko zaczyna we mnie wyć :cry:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]