Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:U mnie najwieksza zabawa wstazkami( pekiem) przywiezionymi z wystawy
angel03 pisze:MariaD pisze:Nie zabierać. Normalne - potraktował jak zdobycz a Ciebie jak drugiego kota, który próbuje mu zabrać. Dać Gia drugi skrawek do zabawy.
Dałam drugi skrawek do zabawy, chwilę poskutkowało, jednak Gia koniecznie chciała ten skrawek który miał Wedel.....dałam myszkę, odwróciła uwagę na chwilkę,ale nadal hitem był jeden wspólny kawałeczek, więc dosyć dynamiczne były te zabawy, zagryzania, skoki, podgryzania, zabierania.....nawet głośne, ale w rezultacie zgubiła się gdzieś skórka i zakończyło się to wszystko, więc chciałabym to podpiąć pod zwykła zabawę:)
widzialam delikatnie sie bawiace ragdolkiangel03 pisze:To ale u Was kocioł!!!!WOOW![]()
![]()
ale kociaki to się niegroźnie bawią.....w końcu małe są i jeszcze nie myślą o dominacjach, tylko o zabawie:)tak mi sie wydaje przynajmniej;)
angel03 pisze:To ale u Was kocioł!!!!WOOW![]()
![]()
ale kociaki to się niegroźnie bawią.....w końcu małe są i jeszcze nie myślą o dominacjach, tylko o zabawie:)tak mi sie wydaje przynajmniej;)
anulka111 pisze:Na pierwszym filmiku Wedelk sie turla zapraszajaco ,jak moj Gucio-czy glaszczesz mu brzuszek na kolanach jak ja??![]()
![]()
A Gia to ma ogonassssssssssssssssssssssss![]()
dlugasny
MariaD pisze:Ale czym się przejmować? Sykami? To ja bym już osiwiała.
Powtórzę wolno i wyraźnie: TO NORMALNE.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości