Ciepła pisze:
ja znam dziewczyny z Lodzi: CC,Anie zmienniczke,Duszka,anskar,maggije,georg-inie bodajrze gosie
a ja znam Kubę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:
ja znam dziewczyny z Lodzi: CC,Anie zmienniczke,Duszka,anskar,maggije,georg-inie bodajrze gosie
Bolkowa pisze:Dobranoc.
Jeszcze z młodym musimy poszukać miejsca składowania aromatów - coś nam się wydaje, że murzyn znowu popuścił.
Dawniej robił to bo mnie miał za mało, teraz chyba dlatego, ze ma mnie za dużo (tzn mam czas by go tabletami paść). Nadzieja jest matka potrzebujących - może mam omamy węchowe
A co do spotkania międzymiastowego - tez jestem za, ale niech będzie cieplej.
trawa11 pisze:Ciepła pisze:
a ja znam Kubę
Ciepła pisze:trawa11 pisze:Ciepła pisze:
a ja znam Kubę
osobiscie![]()
![]()
trawa11 pisze:Ciepła pisze:trawa11 pisze:
a ja znam Kubę
osobiscie![]()
![]()
nie powiem
trawa11 pisze:Ciepła pisze:
sama sie dowiem haha![]()
![]()
żartowalam
Ciepła pisze:trawa11 pisze:Ciepła pisze:
sama sie dowiem haha![]()
![]()
żartowalam
Danusia ja tez![]()
chocbys nawet go i znala osobiscie to naprawde ja nie mam nic przeciwko
Ciepła pisze:
żartowalam
Danusia ja tez![]()
ja też
kociczka39 pisze:Ciepła pisze:
Buuu,ja żadnej z tych co piszesz
A w sumie do CC jakby sie uparł mam rzut kamorem
Kiedys tam weszłam na chwile tylko,ta Ania zmienniczka to taka ciemna blondynka niewysoka?
żartowalam
Danusia ja tez![]()
ja też
kociczka39 pisze:Ciepła pisze:
Buuu,ja żadnej z tych co piszesz
A w sumie do CC jakby sie uparł mam rzut kamorem
Kiedys tam weszłam na chwile tylko,ta Ania zmienniczka to taka ciemna blondynka niewysoka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 145 gości