Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 09, 2011 10:17 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Komandos też ma przes***ne jemu ogon chcom z doopy wyrwać, poczekamy na Komandosa i Michała, o Michała głodzom
Pamira chcom utopić, Morf szpadlem może być zabity, mję na skórkie chcom przerobić straszne
:strach:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon maja 09, 2011 18:27 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Tempe kocury jestescie. Wystarczy robic mruff, mruczec w loszku i gapic siem w oczy i jestes ulubiencem. A tak to Komandosowi wczoraj zarzucili, ze mu siem do reszty w dupie poprzewracalo a duza wczoraj o czeciej w nocy kazala duzemu 'zabic tego je*** siersciucha'. A Michal moglby nie ugniatac duzej brzucha do krwi to by moze wiencej zarcia dostal.
Hogata - bardzo szczensliwa z duzymi.

ps. niebieski - a tfojom skorke to chyba sprzedadzom na wiec coby rolnik se gumofilce zrobil he he he

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pon maja 09, 2011 18:28 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

he he he

Hogata jak hiszpanska inkwizycja, nikt siem nigdy nie spodziewa... :twisted:
Hogata

Mary_Poole

Post » Pon maja 09, 2011 18:44 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Mary_Poole pisze:he he he

Hogata jak hiszpanska inkwizycja, nikt siem nigdy nie spodziewa... :twisted:
Hogata

Ty Hogata se uważaj cios mam jeszcze celny i szypki zapytaj Pamira jak z liścia dostał za tom Bydgoszcz

PearlRain

Post » Pon maja 09, 2011 22:18 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Komandos, co oni chcą Ciebie zrobić, ja siem nie zgadzam, Ty mósisz mieć ogon, czemu chcom ci go wrywać!!!
Mela
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon maja 09, 2011 22:38 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Mela jelopy se biegajom to ja odpowiem. Nikt mu ogona nie urwie bo duzy nie pozwoli. A urwac mu chcom bo poluje na duzom, kradnie jej rano bielizne, drze gazety I ksionzki (najchentniej te pozyczone) I wszendzie pcha ten poobijany pysk. Mnie Tess denerwuje. Bys z nim pomieszkala to bys miala dosc.

Niebieski juz Jako kocie ci plaskatego obilam to teraz tym bardziej to nie fikaj

Hogata

Mary_Poole

Post » Wto maja 10, 2011 11:20 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Hogata Ty mję nie pyskuj tu no, masz szczemście żeś baba a ja dżęntelmenem jestem i Ci plaskacza nie otłukł żem mimo chenci umiałem zatszymać łapem no, a jak mała byłaś to żadna sztukabyło dzieciaka otłuc ale ja mondry kocur żem był i dzieciaków nie biłem bo nie wolno, wszendzie grożom za bicie dzieciaków wienzieniem
chłopaki zyjeta? mnię jeszcze Duża na skórkem nie przerobiła, Morf, Pamir, Komandos wszystko gra?
żem ukrad kawałek sera z kanapki Dużej ale siem cieszyła było : Emirku kochany sraczkem bendziesz mjał kotku
kocha mję
Emir

PearlRain

Post » Wto maja 10, 2011 11:23 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

jestem. kurna no nie wiem, co z tom władzą mam robić. żeby ona byla takim plastikowym kółkiem, co na nie poluję - no to bym wiedział. Albo żeby była Kefirme. To bym też wiedział, co z niom robić.
A jakby była maślanką, to bym ją zjadł.
Albo kuwetą.
A tak za cholere nie wiem. Z Kefirem pogadam.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto maja 10, 2011 11:38 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

dagmara-olga pisze:jestem. kurna no nie wiem, co z tom władzą mam robić. żeby ona byla takim plastikowym kółkiem, co na nie poluję - no to bym wiedział. Albo żeby była Kefirme. To bym też wiedział, co z niom robić.
A jakby była maślanką, to bym ją zjadł.
Albo kuwetą.
A tak za cholere nie wiem. Z Kefirem pogadam.

Morf twardom łapom trzymaj władzem nie oddaj, majom Ci jeść dawać i fszystko co zachcesz
wjesz co a Hogata tak cicho siedzi a niedawno mjała 9 urodziny :lol: stara baba z niej nie kumpel?

PearlRain

Post » Wto maja 10, 2011 22:15 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Emir, wiesz co - karzom mi od jutra jeść tylko jednom karmę :twisted: Muwiom, ze hyba mam te, no, arergie? Arelgie? I rze to dlatego nie mam kryzy i siem drapie :twisted:
Czy to jest bardzo straszne, tylko suche rzarcie jeść?

Emma
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto maja 10, 2011 22:18 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Emma, ja tam jem szystko co dadzom. zawsze mozna dokrasc. ostatnio wyjolem z smietnika calkiem dobre kosci po zeberkach i obcmokalem. Musisz znalezc dodatkowom stolowke.
Michal

Emma, jak Ci siem nie podoba to siem obraz i nic nie jedz. Ja tak robie az Duza mniekarmi wolowinkom z renki. My jemy tylko suche (takie jak ja lubiem) i zyjemy. Ale ja najbardziej suche lubiem :roll:
Hogata

Widzial kto mojom pileczke?
Komandos

Mary_Poole

Post » Wto maja 10, 2011 22:26 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Bardzo wazne. Kto moze i ma ochote pomoc niech sie podpisuje! Mozna uratowac piekne miasto przed fala glupoty.

Chodzi o protest przeciwko pomnikowi Lecha Kaczynskiego w Toruniu.

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=7176

Mary_Poole

Post » Śro maja 11, 2011 8:23 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Conchita pisze:Emir, wiesz co - karzom mi od jutra jeść tylko jednom karmę :twisted: Muwiom, ze hyba mam te, no, arergie? Arelgie? I rze to dlatego nie mam kryzy i siem drapie :twisted:
Czy to jest bardzo straszne, tylko suche rzarcie jeść?

Emma

jak powjesz Dużej to Ci czasem saszetkem kupi - moja mi na niedzielem kupuje saszetki poza tym kradnem jak masz suchego rojala to oni też szaszetki tej suchej robiom bendzie dobrze Emma dasz radem, ja już 2 lata tak ciongnem
Emir

PearlRain

Post » Śro maja 11, 2011 8:25 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

ja pierniczę.... już podpisuję
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro maja 11, 2011 8:53 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

dagmara-olga pisze:ja pierniczę.... już podpisuję

Dzieki Ci dobra kobieto. Niech Bog Ci w kotach wynagrodzi. :ryk:

Mary_Poole

[poprzednia][następna]