Ciepła pisze:moj wlasnie stanal w Norwegii i idzie spac..
ostatnio uskutecznia jazdy nocne wiec o 2 rano ma pobudke
tam dopiero zima pewnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciepła pisze:moj wlasnie stanal w Norwegii i idzie spac..
trawa11 pisze:Ciepła pisze:moj wlasnie stanal w Norwegii i idzie spac..
tam dopiero zima pewnie
maciejowa pisze:Właśnie zadzwonił. Nie ruszył się z miejscaStoi na Strykowskiej. Podobno jakieś TIRy tam zawaliły przejazd
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Właśnie zadzwonił. Nie ruszył się z miejscaStoi na Strykowskiej. Podobno jakieś TIRy tam zawaliły przejazd
a mój właśnie wszedł![]()
Oj wspołczuję Kasiu
maciejowa pisze:Właśnie zadzwonił. Nie ruszył się z miejscaStoi na Strykowskiej. Podobno jakieś TIRy tam zawaliły przejazd
Ciepła pisze:maciejowa pisze:Właśnie zadzwonił. Nie ruszył się z miejscaStoi na Strykowskiej. Podobno jakieś TIRy tam zawaliły przejazd
wspolczuje kierowcom ciezarowek..
maciejowa pisze:Ciepła pisze:maciejowa pisze:Właśnie zadzwonił. Nie ruszył się z miejscaStoi na Strykowskiej. Podobno jakieś TIRy tam zawaliły przejazd
wspolczuje kierowcom ciezarowek..
Czytałam, że kilku się już zakopało w Łodzi...
Ciepła pisze:
bo kierowcy osobowek nie rozumieja,ze ciezko ruszyc 24 tony na sliskim..
kierowcy ciezarowek juz z daleka hamuja,zeby nie tracic obrotow bo pozniej tylko kola sie buksuja..
a tu przed ciebie wjezdza osobka i hamuje i wtedy ciezarowka musi stanac..
ruszyc ja nawet pod minimalna gorke to juz prawdziwa gehenna kierowcy ciezarowki i samochodu..
i nie pomoze Ci nawet 16 biegow..
maciejowa pisze:Ciepła pisze:
bo kierowcy osobowek nie rozumieja,ze ciezko ruszyc 24 tony na sliskim..
kierowcy ciezarowek juz z daleka hamuja,zeby nie tracic obrotow bo pozniej tylko kola sie buksuja..
a tu przed ciebie wjezdza osobka i hamuje i wtedy ciezarowka musi stanac..
ruszyc ja nawet pod minimalna gorke to juz prawdziwa gehenna kierowcy ciezarowki i samochodu..
i nie pomoze Ci nawet 16 biegow..
Wierzę Asiu.
kociczka39 pisze:Ciepła pisze:u mojej bylej tesciowej nocny stroz nakrecil na sex telefon na 15 tys
![]()
![]()
![]()
maciejowa pisze:
Też nieźle... Dzwoniłam do lekarza. Kazali mi odstawić lek. Pojawiły mi się lekkie trudności z przełykaniem jedzenia. Normalnie mam opuchniete gardlo chyba. Wzięłam coś antyhistaminowego, jak nie przejdzie to chyba do Świątecznej pomocy polecę wieczorem. Jak już M dotrze do domu
kociczka39 pisze:maciejowa pisze:
Też nieźle... Dzwoniłam do lekarza. Kazali mi odstawić lek. Pojawiły mi się lekkie trudności z przełykaniem jedzenia. Normalnie mam opuchniete gardlo chyba. Wzięłam coś antyhistaminowego, jak nie przejdzie to chyba do Świątecznej pomocy polecę wieczorem. Jak już M dotrze do domu
Kaśś kup sobie neo gardin na ten czas,mi ostatnio gardło tydzień temu bolało,że nawet wody sie napić nie mogłam,nie jest drogie a bardzo dobre,przynajmniej mnie pomogło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 115 gości