Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio - nasza codzienność :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 10, 2011 22:14 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

pokaż rudzielca :wink:

a ja i tak wierzę, że znajdzie się Twoja zguba :catmilk:
Obrazek

#MAGDA#

Od: Śro cze 30, 2010 22:32

Post » Śro maja 11, 2011 11:50 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

zrobię mu fotki :) i pokażę :)

jednak mam problem.. ja go nie kocham ;( nie mogę. Porównuję go, patrzę na niego i myślę, jak by zachował się Gugu ;( może Iwo nawet to wyczuwa... nie mogę dać mu swojego serca ;(

czy to minie? strasznie źle się z tym czuję...

Iwo jest śliczny, mądry, pasibrzuch, skory do zabawy, gania Fifi, zjada serek z kanapki, wczoraj chciał rzodkiewkę zjeść, ale jak otrzymał kawałek, stwierdził, że to nie do jedzenia ;) i zaczął się nią bawić jak malutki kocionek... dlaczego nie mogę otworzyć dla niego serca? Może za mało czasu z nim spędzam (mam straszny za.... w pracy)
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Śro maja 11, 2011 12:22 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Daj mu trochę czasu...
bardzo bym chciała, aby Wasz kotek wrócił, ale jeśli tak się nie stanie, nie możesz się całe życie zadręczać i nie przeżywać radości.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro maja 11, 2011 12:26 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Nurmi, tak jest po stracie bolesnej i gwałtownej.

Pusiek odszedł ode mnie w jednej chwili, a był u mnie dwa dni.
I po nim jakoś Miszka... no jest fajna, wdzięczna, kochana... ale to nie to :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw maja 12, 2011 8:59 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Dziękuję kochane za słowa otuchy. Życie musi iść dalej wiem, ale w moim sercu Guciak będzie zawsze.. to najkochańszy kotek jakiego miałam. Mam nadzieję, że jest mu dobrze i oczywiście, że do nas jeszcze wróci!

Rudy Iwan powoli się rozkręca... niestety moje porównania do Gucia są nieuniknione: podobnie reaguje na jedzenie (kręci się wokół własnej osi i miauczy!), podobnie podskakuje i klaszcze łapkami za myszkami, podobnie gania zabawki w łóżku... chciałabym pokochać go takiego, jakim jest, ale porównuję...
To chyba nieuniknione.
Potrzeba jeszcze czasu...
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Post » Czw maja 12, 2011 18:04 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

nurmi ja po roku czasu pokochałam drugiego kotka (kotkę) którą wziełam na dokocenie :wink: także po stracie chyba dłużej trzeba czekac na pokochanie :kotek:
Obrazek

#MAGDA#

Post » Pt maja 13, 2011 11:38 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

zobaczymy Magda.. narazie ciężko mi powiedzieć, kiedy to nastąpi...

a teraz wrzucam obiecane zdjęcia Pana Iwana :)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

I jeszcze na deser naszą kochaną Fifi :*

Obrazek

A tak oba koty reagują na moje wolnożyjące dokarmiane na balkonie kocurki :) Mega zainteresowane!

Obrazek

:)

nurmi

Post » Sob maja 14, 2011 15:33 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

fajne som ... a jak Fifi zareagowała na rudego ?
Obrazek

#MAGDA#

Post » Pt maja 20, 2011 9:37 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Mignęło mi zdjęcie w banerku na jakimś wątku i nagle pomyślałam - a może to Feluś... Ale nie, nie - Feluś nie był kastrowany, złapałyśmy go na kastrację jakos tak dwa miesiące temu, kiedy nagle pojawił się na podwórku, na którym dokarmiam koty. O, tak wygląda Feluś, kocurek bytujacy w piwnicy w Łodzi. Miziasty, fajny kocurek... Ale nie Gucio...
Obrazek
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt maja 20, 2011 18:05 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Dziękuję Jolu :) Śliczny marmurek :) Dziękuję za czujność! Może własnie w taki sposób Guguś się odnajdzie...

A Fifi syczy i prycha na Iwasia, choć Iwaś wykazuje bardzo przyjazne zamiary! Chce się z nią po prostu bawić, ale Fifi narazie do zabawy się nie spieszy... chodzą obok siebie, tolerują się, ale jak Iwaś chce się bawić, kończy się walką i sykiem ze strony Fifi...
podobnie było z Guciakiem...

nurmi

Post » Pt maja 20, 2011 20:53 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Ja sobie pomyślałam w pierwszej chwili, że może ktoś takiego pięknego kocurka porwał i przywiózł do Łodzi, a potem kotek uciekł albo go wyrzucili... Ale tu się nawet kolor nie zgadza, bo Feluś jest szaro-czarny, Gucio - beżowo-czarny.
Trzymam kciuki, żeby Gucio się znalazł. :ok: Czasem koty odnajdują się po długim czasie!
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw maja 26, 2011 18:00 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Nie kocham go... :( nie potrafię...
strasznie mi z tym ciężko
chcę mojego Gugu...

nurmi

Post » Pt maja 27, 2011 6:28 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Kasiu,on wróci :( :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Pt maja 27, 2011 18:55 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Renatka :1luvu: :1luvu: !!
Gdzie się podziewałaś tyle czasu?

Wróci... jestem pewna, że ktoś go wziął i nie chce oddać... :(

nurmi

Post » Sob maja 28, 2011 7:42 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Codziennie tu jestem,ale nie wiem co napisać :(
Za każdym razem ,jak tu zaglądam, beczę jak małe dziecko :cry: :cry:

Mam dużo pracy,ale myślę o was codziennie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

[poprzednia][następna]