sunshine pisze:A w nocy nie mniej przyjemnie- mąż ukocha, kicie przytulą. Lubię swój dom. Lubię swoje życie.
wiesz co, to jest bardzo cenne i bardzo ważne

Moderator: Estraven
sunshine pisze:A w nocy nie mniej przyjemnie- mąż ukocha, kicie przytulą. Lubię swój dom. Lubię swoje życie.
sunshine pisze:A ja się jeszcze nie chwaliłam, że dzisiaj dostałam od pacjentki chleb własnego wypieku. Na śniadanko niezwykły chlebek, prawdziwne masełko, miód z zaufanej pasieki, kawka z mlekiem... Hmmm... Się rozmarzyłam...
sunshine pisze:Dzięki Magdo![]()
Czytam ciągle, powoli, ale konsekwentnie twój wątek. Zdjęcia maluszków cudne, ciepłe filmiki. Widać, że u was też miłość i wzajemny szacunek.
Weihaiwej pisze:A ja znowu mam zaległości w czytaniu, więc tylko do szarlotki na razie się odniosę: Elu, wiesz, że ja też miałam dzisiaj piec? Kupiłam wszystko, tylko coś mi wypadło wieczorem. Ja robię prostą szarlotkę, nie sądzę, że to bardzo tuczące ciasto.... Ale ja ze wszystkich słodyczy najbardziej lubie pizzę, więc i do szarlotki cukru daję mało.
shalom pisze:Ośliniłam się przez Wasfajnie piszecie o szczęśliwym życiu i związku... ja jeszcze tak nie mam, jestem gdzieś przed tym, nie doszłam jeszcze, no i nie wiem czy ten związek ma szanse na takie prawdziwe szczęście...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 129 gości