bidy moje kochane, H2 i E2 ;-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 24, 2010 20:26 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

sunshine pisze:A w nocy nie mniej przyjemnie- mąż ukocha, kicie przytulą. Lubię swój dom. Lubię swoje życie.

wiesz co, to jest bardzo cenne i bardzo ważne :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 24, 2010 20:32 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Tylko jak o tym pisać na forum, gdy wokół same nieszczęścia :?:
Ale mam poczucie, ze trafiłam w swoim życiu na właściwych, ciepłych ludzi. A reszte albo sama staram się ułożyć, albo samo się układa jakoś dla mnie dobrze. Nawet wtedy, gdy HSB stracił pracę, nie dostał ostatniej wypłaty; w portfelu 3zł i cały miesiąc przed nami. Wtedy zmobilizowali się wokół nas dobrzy ludzie. Teraz to tylko dalekie wspomnienie.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro lis 24, 2010 20:34 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

a dlaczego nie pisać takich dobrych informacji na tym forum? Tu przede wszystkim jest sporo kociego nieszczęścia, niestety. A czasem fajnie poczytać, że ktoś jest szczęśliwy, po prostu :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lis 24, 2010 20:37 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Dzięki Magdo :1luvu:
Czytam ciągle, powoli, ale konsekwentnie twój wątek. Zdjęcia maluszków cudne, ciepłe filmiki. Widać, że u was też miłość i wzajemny szacunek.

sunshine

Post » Śro lis 24, 2010 20:38 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

sunshine pisze:A ja się jeszcze nie chwaliłam, że dzisiaj dostałam od pacjentki chleb własnego wypieku. Na śniadanko niezwykły chlebek, prawdziwne masełko, miód z zaufanej pasieki, kawka z mlekiem... Hmmm... Się rozmarzyłam...

A u nas własnie pachnie szarlotką własnego wypieku 8) Zaraz będziemy szamać taką na ciepło...z lodami...o takiej późnej porze...no rozpusta! Ale co tam, będę gruba ale szczęśliwa :twisted:

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Śro lis 24, 2010 20:40 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Elu, nie lubię cię :!: Czy ty wiesz jak ja lubię szarlotkę :?: Jak ja jesienią muszę nad sobą panować, by nie jeść wszystkiego, co stanie mi na drodze? Ty myślisz, ze ten chlebek czeka do rana, bo chce :?: 8O

sunshine

Post » Śro lis 24, 2010 20:40 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

sunshine pisze:Dzięki Magdo :1luvu:
Czytam ciągle, powoli, ale konsekwentnie twój wątek. Zdjęcia maluszków cudne, ciepłe filmiki. Widać, że u was też miłość i wzajemny szacunek.

a dzięki, moim skarbem największym jest rodzina. Mój TŻ, dzieciaczki, kotki i świnki :) bez nich nie miałabym siły napędowej.

elu szarlotka....mmmmmmmmmm.....jakie pyszne! jakie tuczące! :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lis 24, 2010 20:43 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Dokładnie Magdo, rodzina to skarb. Ale trzeba o nią dbać. Jak ostatnio czytałam, wszystko, co się dzieje w związku "siłą rozpędu", działa na związek destruktywnie. Na trwałość związku, szacunek trzeba zapracować.
No tak, widzę, ze tu więcej amatorów szarlotki... Nic nie zostawią biednemu człowiekowi. Jeszcze brakuje, by Elu wstawiła fotki tego cuda :roll:

sunshine

Post » Śro lis 24, 2010 20:56 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

A ja znowu mam zaległości w czytaniu, więc tylko do szarlotki na razie się odniosę: Elu, wiesz, że ja też miałam dzisiaj piec? Kupiłam wszystko, tylko coś mi wypadło wieczorem. Ja robię prostą szarlotkę, nie sądzę, że to bardzo tuczące ciasto.... Ale ja ze wszystkich słodyczy najbardziej lubie pizzę 8) , więc i do szarlotki cukru daję mało.

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Śro lis 24, 2010 20:58 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

No to nie wstawię fotki, żeby już Wam smaka nie robić ;)
Aaaale Berka i Migotka się nam cisną do talerzyków... :roll:

elu

Post » Śro lis 24, 2010 21:00 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Weihaiwej pisze:A ja znowu mam zaległości w czytaniu, więc tylko do szarlotki na razie się odniosę: Elu, wiesz, że ja też miałam dzisiaj piec? Kupiłam wszystko, tylko coś mi wypadło wieczorem. Ja robię prostą szarlotkę, nie sądzę, że to bardzo tuczące ciasto.... Ale ja ze wszystkich słodyczy najbardziej lubie pizzę 8) , więc i do szarlotki cukru daję mało.

Też zrobiłam prostą, nawet ciasta zagniatać nie trzeba, tzw. sypana :) I też mało cukru daje, bo my lubimy kwaskową szarlotkę :)

elu

Post » Śro lis 24, 2010 21:34 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Ośliniłam się przez Was :D fajnie piszecie o szczęśliwym życiu i związku... ja jeszcze tak nie mam, jestem gdzieś przed tym, nie doszłam jeszcze, no i nie wiem czy ten związek ma szanse na takie prawdziwe szczęście...
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Śro lis 24, 2010 21:45 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

shalom pisze:Ośliniłam się przez Was :D fajnie piszecie o szczęśliwym życiu i związku... ja jeszcze tak nie mam, jestem gdzieś przed tym, nie doszłam jeszcze, no i nie wiem czy ten związek ma szanse na takie prawdziwe szczęście...

Ja też.

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Śro lis 24, 2010 21:54 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Też głównie kwestia związku? ja nie jestem kurą domową, mam swoje ambicje i marzenia, nie chcę rodzić dzieci co roku i codzień stac przy garach, ale taki zwykły ciepły dom, z miłością, szacunkiem mi się marzy. Taka trochę sielanka. Z zapachem szarlotki, mężem troszczacym się o jakiegoś brzdąca, wspólnymi sprawami i wsparciem. Fajnie by było. Zresztą w takim domu się wychowałam
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Śro lis 24, 2010 22:58 Re: bidy moje kochane, fotki, fotki, fotki

Oj, chyba się rozmarzyłam.....
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]