Jadzia i Ernest - już w DS!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 31, 2010 15:28 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

To czekamy na decyzję ulvhedinn.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie paź 31, 2010 16:00 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Dziewczyny komu wyslać na pw numer do mnie i TŻ? Muszę mieć też numery osób odbierających i ewentualnie adresy. Do 13 w niedzielę muszę dostać smsa od odbierających- Smarti i Neigh (tak?) że na pewno odbiorą :wink:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Nie paź 31, 2010 17:33 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Mru ja się zajmę wymiana kontaktów między Wami, tylko najpierw chciałabym wiedzieć jakie są szanse na TDT dla Jadzi i czy pozostałe dwa pójdą do Ulv na TDT czy będzie jakiś "podział" ;) i jak tak to z kim.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie paź 31, 2010 19:09 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Jestem:-)

Się kurcze pogubiłam, ale nic to spokojnie doczytam co i jak. Rozumiem, ze w przyszłą niedzielę 8.11 będę miała do odebrania koty spod jakiegoś hotelu....zaraz doczytam:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie paź 31, 2010 19:19 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

No dobra już wiem - mam w niedzielę późnym wieczorem/noc odebrać koty z Ciołka. Komu przesłać mój numer tel?
Achaś i jeszcze jedno Szalony Kocie, a w razie co mogłabyś zabrać koty na nocowanie i odebrałabym je w poniedziałek rano?
Ja pracuję w niedzielę, a w poniedziałek mam wolne - wiec rano byłoby idealnie, ale jak nie da rady to sobie poradzę. Spoko.

I jak rozumiem przyjezdzają 3 koty ( dwa dla mnie i jeden dla kogoś - kto odebiera? ) bo moze tu na miejscu też jakoś przeorganizujemy.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie paź 31, 2010 19:23 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Na nocowanie mogę namówić Jerza, żeby przenocował mnie i koty ;) Miałyby łazienkę do dyspozycji, bo w nocy Fado nie korzysta z kuwety (a jak chce, to nam miauczy).
Własnie o to mi chodziło, ja tam będę zaraz obok z Jerzem (bo Jerz mieszka niemal na Ciołka) i jeśli trzebaby przetrzymać kota na króciutko, to go namówię na to :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie paź 31, 2010 19:30 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Wszystkie namiary do mnie :mrgreen:
Koty do odbioru w hotelu Exploris na Ciołka w niedzielę późnym wieczorem.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Nie paź 31, 2010 19:53 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Mruczeńka1981 pisze:Dziewczyny komu wyslać na pw numer do mnie i TŻ? Muszę mieć też numery osób odbierających i ewentualnie adresy. Do 13 w niedzielę muszę dostać smsa od odbierających- Smarti i Neigh (tak?) że na pewno odbiorą :wink:

no to ja już mogę napisać że odbiorę Jadzię na pewno,jeśli oczywiście Julcia we środę pojedzie do Wrocka bo Jadzia będzie w pokoju Julci.

w niedzielę przez noc Jadzia niestety posiedzi w malutkim kibelku, w pon będzie na sterylce do wieczora,we wtorek znowu do kibelka-to nawet lepiej bo nie będzie miała "rozpostarcia" i we srodę do pokoju Julci.Inaczej musiałaby 8 dni siedzieć w kibelku a to raczej podchodziłoby pod znęcanie sie :mrgreen:

no i gdzie miałabym dowieżć Julcię we środę i o której?
Ile,jak sądzicie potrwa podroż bo muszę powiadomić Jej DS - to jakoś będzie środek nocy.
Będę chciała umówić TŻ-ta Mruczeńki bezpośrednio z Dużym Julci-dziś wieczorem napiszę do niego maila.

ja poproszę o Wasze nry.Mruczeńko :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie paź 31, 2010 20:26 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Duży Julci może odebrać kotka od nas z domu w czwartek na spokojnie. Myślę,że podroż ok 8 h. Wyjazd z Warszawy w środę o 15 z Ciołka.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Nie paź 31, 2010 20:51 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

oj to pewnie się ucieszy że nie musi jechać w nocy. Dzieki :D
poślę Ci swój nr PW :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lis 01, 2010 9:22 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

smarti pisze:oj to pewnie się ucieszy że nie musi jechać w nocy. Dzieki :D
poślę Ci swój nr PW :)

póki co mam tylko namiary na Szalonego Kota :?
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pon lis 01, 2010 13:09 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Ja tam zawsze mogę przetrzymać trzy koty zamiast dwóch, Jerz się zgodził ;)

"Szkoda", że żaden nie jest FIVowy, wtedy także i Fadek miałby trochę radości z ich pobytu u nas - a tak to wyizolujemy kotki i tylko zapach mu zostanie.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lis 01, 2010 15:51 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Mruczeńko tu Ci odpowiem, bo coś mi się pw zacina. Tak, "moje" koty odbiera Szalony Kot. ( za co dzięki jej wielkie) i Jerzowi takoż.
Numer swój tel Ci podałam tak na wypadek nagłych i niespodziewanych zwrotow akcji:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pon lis 01, 2010 15:52 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Neigh pisze:Mruczeńko tu Ci odpowiem, bo coś mi się pw zacina. Tak, "moje" koty odbiera Szalony Kot. ( za co dzięki jej wielkie) i Jerzowi takoż.
Numer swój tel Ci podałam tak na wypadek nagłych i niespodziewanych zwrotow akcji:-)

ok, to jeszcze czekam na dane od Smarti.
Szalony Kocie, czy w razie w możesz podać jeszcze adres docelowy, czyli "U Jerza"?
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pon lis 01, 2010 19:28 Re: 8 letnia Jadzia - pakujemy plecaczek! TRANSPORT WRO-WA-wa!!!

Już Ci wysłałam tel do Smarti :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]