Gagga z okazji Świąt chciałam życzyć Ci przede wszystkim spokoju, wyciszenia, braku problemów, powodów do uśmiechu i zadowolenia. I zdrowia dla kociastych! Wesołych Świąt
♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥ Świąt radosnych, przeżyć wzniosłych, w zdrowiu, szczęściu i miłości.
Niech Święta radością wypełnią Wasz dom A Nowy Rok blasku doda Waszym dniom. ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥
Życzymy wesolutkich Świąt
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥ Świąt radosnych, przeżyć wzniosłych, w zdrowiu, szczęściu i miłości.
Niech Święta radością wypełnią Wasz dom A Nowy Rok blasku doda Waszym dniom. ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥
Życzymy wesolutkich Świąt
za zdrowie Lusi!!!
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
No, no drapaczek pierwsza klasa i jakie wspaniałe kocice tylko widać Pusia coś przy skręcaniu drapaka chyba nie pomagała...
Święta ok . Dziś moje dziewczynki caaalutki dzień spędziły w swoim kocim gaju (drapak). Nie spodziewałam się, że ten mój "klocek" Lusia ma takie kocie ruchy i wspina się po drapaku. Uszki się goją, strupki już w większości odpadły. No i czekam na wyniki ...
tak mam Muszę jeszcze dokupić jakiś dobry zestaw witamin bo wąsiki jej się łamią. Ale humorek i chęć do zabawy to ma jak nigdy. Zachowuje się momentami jak kociaczek.
A KUKU strasznie śmiesznie wyszła jak biały niedźwiadek
gagga pisze:tak mam Muszę jeszcze dokupić jakiś dobry zestaw witamin bo wąsiki jej się łamią. Ale humorek i chęć do zabawy to ma jak nigdy. Zachowuje się momentami jak kociaczek.
A KUKU strasznie śmiesznie wyszła jak biały niedźwiadek
no cudna, a drapak super, też tak sobie myślę kiedyś chociaż jakiś mały kupić, ile to radochy kociastym sprawia....