hanelka pisze:Trzeba przyznać, stołówka robi wrażenie. Nic dziwnego, że chłopak taki zadowolony
Mam się iść leczyć na głowę ???... czy już za późno

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:Trzeba przyznać, stołówka robi wrażenie. Nic dziwnego, że chłopak taki zadowolony
katarzyna1207 pisze:hanelka pisze:Trzeba przyznać, stołówka robi wrażenie. Nic dziwnego, że chłopak taki zadowolony
Mam się iść leczyć na głowę ???... czy już za późno![]()
![]()
Za późno! Jesteś nieuleczalnie fantastyczna!katarzyna1207 pisze:hanelka pisze:Trzeba przyznać, stołówka robi wrażenie. Nic dziwnego, że chłopak taki zadowolony
Mam się iść leczyć na głowę ???... czy już za późno![]()
![]()
psiama pisze:Jaki ten nibyzestresowanykot jest faaaaaaajnyW którym miejscu on ma stresa ???
![]()
Wiedziałam Kasia, ze mu miseczki podstawiasz z czym tylko sie da ale jak sie to zobaczy to normalnie szczekula opada
A mogłabyś zaprezentować całość?katarzyna1207 pisze:psiama pisze:Jaki ten nibyzestresowanykot jest faaaaaaajnyW którym miejscu on ma stresa ???
![]()
Wiedziałam Kasia, ze mu miseczki podstawiasz z czym tylko sie da ale jak sie to zobaczy to normalnie szczekula opada
ale to na zdjęciu to tylko jeden zestaw jest ...
Betaka pisze:Bubu! Ładny paśnik masz. Większe urozmaicenie jak u nas na Wigilii
psiama pisze:Jaki ten nibyzestresowanykot jest faaaaaaajnyW którym miejscu on ma stresa ???
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Silverblue i 69 gości