która to?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KAsia Amy pisze:8O![]()
![]()
która to?
Mała Dzikuska pisze:KAsia Amy pisze:kalair pisze:Posta mi zeżarło..
Ktoś był głodny![]()
![]()
![]()
![]()
kto![]()
Ja to tylko jedną głodną na tym wątku znam, co to koteczki chce chrupać i kosteczki ogryzać...
kalair pisze:tillibulek pisze:kalair pisze:Posta mi zeżarło..
kto zeżarł?!niech sie przyzna!!
![]()
w razie czego od razu zaznaczam, ze Kalercia ma ochroniarza pingwina
I trzy Kretki! Obronne!![]()
![]()
Mała Dzikuska pisze:Tilli, to dlaczego Ty głodna na mój wątek wchodzisz? Proszę dzisiaj najpierw kolację zjeść, a dopiero potem do Cocolandii zaglądac.
tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:Tilli, to dlaczego Ty głodna na mój wątek wchodzisz? Proszę dzisiaj najpierw kolację zjeść, a dopiero potem do Cocolandii zaglądac.
Dzikusko, pokaz kieszenie, nie masz tam jakiegos posta od Kalerci?
wiesz, bo Cie pingwin przeszuka....
tillibulek pisze:chyba sobie wypozycze od Kalerci tego pingwina - takie bezpodstawne insynuacje i to na moim wlasnym watku - pomowienia!!
kalair pisze:tillibulek pisze:chyba sobie wypozycze od Kalerci tego pingwina - takie bezpodstawne insynuacje i to na moim wlasnym watku - pomowienia!!
Ale mój pingwin postów nie jada!![]()
Mała Dzikuska pisze:Ja tam się żadnego pingwina nie boję!
Coco i Cola mnie obronią. Coco uciekając (ze strachu) podetnie napastnika, a Cola jak w dowcipie o wróbelku i krowie, żebra mu połamie.
Mała Dzikuska pisze:a Cola jak w dowcipie o wróbelku i krowie, żebra mu połamie.
kalair pisze:tillibulek pisze:chyba sobie wypozycze od Kalerci tego pingwina - takie bezpodstawne insynuacje i to na moim wlasnym watku - pomowienia!!
Ale mój pingwin postów nie jada!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 174 gości