Niepełnosprytny Maniuś i gruby Stefan nowe fotki str 54 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 07, 2010 20:28 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan zagramanicą fotki str30 :D

Słodziak... :1luvu:

A Maniuś to jakiś taki...napuchnięty :?: 8)
Wżyciuleona nie poznałabym go na żywo...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto wrz 07, 2010 23:39 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan zagramanicą fotki str30 :D

jak ja do Was dawno nie zaglądałam!

A tu takie 2 pontoniki na belgijskiej paszy już odchowane :mrgreen:
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Śro wrz 08, 2010 21:25 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan zagramanicą fotki str30 :D

Miałam czekać do końca leczenia, ale nie mogę się powstrzymać.
A więc:
Mania uszka są czyste !!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Teraz mamy 12dniową przerwę w zapuszczaniu tego leku, ale juz po kilku dniach uszka zaczęły być czyste i bielutkie, niepodrażnione. Oczka się świecą - jedno to po operacji jeszcze czasami zapłacze, ale generalnie kot wygląda i czuje się znakomicie, a przez to, że już nie jest taki obleśny w końcu ukochał go mój mężczyzna - uuuuffffff!
Maniuś po dokładnie 9 miesiącach u mnie jest zdrowym kotem :piwa: :ok: :piwa:

dla zainteresowanych - krople do uszu nazywają się Surolan i nie ma co zrobiły zaje**** robotę :ok:

qlenka pisze:jak ja do Was dawno nie zaglądałam!

A tu takie 2 pontoniki na belgijskiej paszy już odchowane :mrgreen:

zacznę je może już od przyszłego tygodnia BARFować, bo Stefan juz jest gruby do przesady. Zaglądaj częściej ;)

pixie65 pisze:Słodziak... :1luvu:

A Maniuś to jakiś taki...napuchnięty :?: 8)
Wżyciuleona nie poznałabym go na żywo...

hmm Maniusiowi sie powodzi, a nie napuchnięty :twisted:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Pt wrz 10, 2010 14:04 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan zagramanicą fotki str30 :D

Miss pisze:Nie tylko Stefan się otłuścił :roll:
Obrazek

o jakie piękności :1luvu: :1luvu:

może Ty prosiaczki masz w domu, a nie koty? :ryk: :ryk:

Alexis_86_

Od: Nie gru 20, 2009 11:49

Post » Nie wrz 12, 2010 14:37 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan zagramanicą fotki str30 :D

- dzie Stefan poszedł ?!
Obrazek

- Co chcesz?
Obrazek

- Widziałeś moje nowe Gucci?

Obrazek

- Daj spokój, chodź mi umyć plecy
Obrazek

ehhh tżet mówi, że to sa pedałki :evil:
Obrazek

Miss

Post » Nie wrz 12, 2010 14:58 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan zagramanicą fotki str30 :D

Miss pisze:ehhh tżet mówi, że to sa pedałki :evil:

To się Prawdziwa Przyjaźń nazywa :twisted:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie wrz 12, 2010 15:02 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan zagramanicą fotki str30 :D

Albo związek partnerski :wink:
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Nie wrz 12, 2010 15:09 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan zagramanicą fotki str30 :D

Nasze koty po prostu aż kipia miłością ;)
-mmmmm jaki pyszny koci tata :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Miss

Post » Nie wrz 12, 2010 15:55 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan zagramanicą fotki str30 :D

:ryk:
I TŻ-et nie protestuje :?: 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Nie wrz 12, 2010 16:10 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan zagramanicą fotki str30 :D

pixie65 pisze::ryk:
I TŻ-et nie protestuje :?: 8)

Coś Ty on mówi, że nie chce mieć dzieci, bo ma juz swojego synia i że jest do niego podobny :roll: wariat :mrgreen:

Nie wiem czy pamiętasz pierwsze moje posty na forum, ale było to poszukiwanie informacji o jego zaginionym kocie - Rufusie, który na szczęście został znaleziony przez dziewczyny z Bronowic i wyadoptowany do Chełma. On ma straszna traumę przez to, że kot był tak blisko domu i go nie znalazł. Koci tata jak nic, tylko na Mania się przez długi czas denerwował, bo się darł, ale teraz coraz częściej łapie go na tym jak ogląda z nim filmy albo łapie go i cos tam mu tłumaczy. Faceci .... :D

edit: nie można tez zapomnieć o tym, że on tez pielęgnował Stefana jak był dzidziusiem. Karmił, masował i mył ;)
Obrazek

Miss

Post » Nie wrz 12, 2010 16:23 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan zagramanicą fotki str30 :D

Miss pisze:edit: nie można tez zapomnieć o tym, że on tez pielęgnował Stefana jak był dzidziusiem. Karmił, masował i mył ;)

No tak, to tłumaczy tę szczególną więź... :mrgreen:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro wrz 15, 2010 15:04 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan zagramanicą fotki str30 :D

Ale Maniuś jest cudny, nie mogę się napatrzeć... :1luvu: :1luvu:

Stefanowi sie powodzi :ryk: jaka oponka: :ryk: :ryk:

Obrazek

Alexis_86_

Od: Nie gru 20, 2009 11:49

Post » Śro wrz 15, 2010 15:29 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan zagramanicą fotki str30 :D

ale masz fajne pedałki ( :twisted: ) Miss :D

a TŻ tolerancyjny jak na prawdziwego ojca przystało :mrgreen:
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Śro wrz 15, 2010 15:52 Re: Niepełnosprytny Maniuś i Stefan zagramanicą fotki str30 :D

Tak, Stefan jest zdecydowanie za gruby - aż chciałam na profil fejsbukowy rudomi.pl wrzucić jego zdjęcie na którym hmmm eksponuje swoje wdzięki. Manio ma takie fajniusie maciupkie sadełko :1luvu: Można je złapać i jak siądzie w odpowiedniej pozycji to robi mu się kilka oponek :mrgreen: W ogóle jest prześliczny, nie mogę uwierzyć, że to ten sam kot - szczególnie w jego zachowaniui widać ogromna zmianę :1luvu:

Pedałki jak to pedałki, mam już setki zdjęć jak się całują albo gryzą. W dodatku ciągle ładują mi sie na kolana i spychają siebie nawzajem. Musze kupic większy fotel 8O

Teżet jest hipokrytą. Krzyczy że pedałki, że ciotunie, a za chwile słyszę z za pleców cmok, cmok, cmok i nadstawia się, żeby go koty lizały po twarzy :roll:
Teraz mamy trochę laby, bo jest w Polsce na kilka dni i jemy lody cały czas. We trójkę :oops:
Obrazek

Miss

Post » Pon wrz 20, 2010 20:02 Re: Niepełnosprytny Maniuś ... STEFAN BARDZO CHORY !!!!

STEFAN CHORY!!!!
Nie wiem co mu jest - ma tragiczna biegunkę z kota się dosłownie leje - jak damy mu węgiel to leje się na czarno. Ma apetyt, pije, bawi się. Nie śpi z nami, ale może po prostu nie chce nas obs...ć. Wet otwarty dopiero jutro o 17 :evil: W naszej wsi nawet nie ma taksówek. Wczoraj zjadł pająka, takiego jak to łażą po domu, o niczym więcej nam nie wiadomo - Maaniuś normalnie się załatwia? Co mogę zrobić mieszkająć na wsi zabitej dechami? Mamy w domu tylko węgiel :crying:
Obrazek

Miss

[poprzednia][następna]