» Wto gru 01, 2009 20:45
Re: MIKITKO WRÓĆ!!!!!
Jestem wreszcie po pracy.
Dulencja, to miałas ogromną ilość pracy! Jeszcze raz i tym bardziej dziękuję za te ulotki.
Jutro przed południem zadzwonię znowu do pani Joli - na razie nie mam żadnych sygnałów o Mikitce. Na razie nikt do mnie nie dzwonił ale jak pójdą te ulotki to może coś się mocniej ruszy.
Chcę podkreślić że jest naprawdę duże prawdopodobieństwo że kot którego widziała Avild to była ona. Zarówno wygląd jak i zachowanie o tym świadczyły.
Chciała bym podjąć kolejną próbę w piątek w nocy. Tym razem przyjedziemy też ja, mąż i pani Ania ze schroniska - to jedyna osoba na której głos Mikitka zareaguje gdyby znowu pokazała się tak jak podczas ostatniej łapanki pokazała się Avild.
Było by dobrze gdyby klatek i osób było więcej, i przynajmniej 2-3 samochody w których można posiedzieć, by zwiększyć obszar "łowów"
Dellfin obiecała klatki i pomoc ale z domu bo wtedy może być skuteczniejsza.
Jest też nadzieja na to że będziemy mieć kamerę termowizyjną. Zależy to tylko i wyłącznie od tego czy w Katowickiej firmie mają je na składzie - jjeśli tak to w piątek jedna zostanie wypożyczona mojemu mężowi.
Robi się coraz zimniej. Tak bardzo chciała bym ją już złapać.
Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!