Moderator: Estraven

shira3 pisze:Tak jest jak piszecie. Ja jak trafiłam na forum myślałam, że kot musi wychodzić a jedzenie znałam to z reklamOkna mam na razie niezabezpieczone a jak wietrzę to zamykam drzwi i trzy razy sprawdzam czy kot tam nie został. Planuję sprzedaż mieszkania więc nie chciałam w to inwestować. Myślę, że tak jak piszecie - trzeba mieć serce dla zwierzaka i trochę wyobraźni - tak jak przy małm dziecku przecież. W końcu tak je traktujemy - jak członka rodziny o małym jszcze rozumku
Nasza miłość

kotka doroty pisze:Tak ludzie nie rozumieją , na mnie też patrzą jak na wariatkę jak mówię że,moja zołza nie dostaje wiskasa ani kity kata![]()
Nasza miłość

kotka doroty pisze:Tak ludzie nie rozumieją , na mnie też patrzą jak na wariatkę jak mówię że,moja zołza nie dostaje wiskasa ani kity kata![]()
Latem pracowała ze mną kobieta która miała w domu 8-letniego nie kastrowanego kocura!!!!Jak to usłyszałam to włos mi się zjeżył na głowie,nogi mi się ugieły i gorąco mi się zrobiło a zamiast paznokci ,szpony mi wyrosły!!!Pytałam kobiety dlaczego go nie wykastrowała to powiedziała że,TZ się nie zgodził![]()
No i mowę mi odebrało a ręce opadły!!!
Panowie, ci na dwóch łapach, czasem mają problem z odjajczeniem kota! Sterylka kotki no problem, ale ciachnięcie jajek... Boli? 
solangelica pisze:mnie sie udalo po roku naklonic patologiczna sasiadke do sterylki kotki, niestety kicia musiala urodzic piec maluchow, z czego jeden trafil do schroniska (i pewnie go juz nie ma), dwa komus oddala, dwa zabrala fundacja (bo sasiadka stwierdzila ze ona nie ma juz sily szukac i ze je wyrzuci najwyzej... jak to uslyszalam to nie zdzierzylamlumpy cholerne, pomoc spoleczna, fundacje wszystko im pomaga oni nic ino chleja, awanturuja sie, cpaja a psa karmia chlebem z maslem... kot jedzie na marketowych karmach - szczytem zadbania wg nich jest kupienie "tej bialej drozszej co jest w tesco" no ludzie
)
dune twoje kwiaty mnie rozwalaja pozytywniedzieki
uciekam dzis mam sprawe w sadzie z druga jeb... sasiadka. zatkala mi wylot komina od co rok temu - trzymcie kciuki, plis.

ale tez ci sie będa podobały 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 5 gości