Georg-inia pisze:Malati, czy on schudł-schudł, czy wydaje-Ci-się-że-schudł? bo to różnica niewielkaa futerko znaczy co mu jest? temu futerku?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:Malati, czy on schudł-schudł, czy wydaje-Ci-się-że-schudł? bo to różnica niewielkaa futerko znaczy co mu jest? temu futerku?
MarciaMuuu pisze:Ja też uważam, że kot powinien być gruby![]()
Malati, twój stres mi się udziela
Georg-inia pisze:
Malati, ile stopni macie w mieszkaniu?
Georg-inia pisze:no to skoro ma zimówkę na sobie - chociaż nie wiem skąd - to może mimo wszystko się skóra gotuje... łupieżu nie ma?
Malati pisze:Łupieżu nie ma, ma poradziła mi za to żebym się sama przebadała i dała spokój kotu. Nie dam![]()
Georg-inia pisze:Malati pisze:Łupieżu nie ma, ma poradziła mi za to żebym się sama przebadała i dała spokój kotu. Nie dam![]()
nie wiesz, że Mamy trzeba słuchać?![]()
Malati pisze:Jak się tam dostaje to nie wiem, bo sekretarzyk jest zamknięty, a jest dość wysoki tak myślę, że ma ok 130cm. (to jest ten, który jest przykryty kocem). Świetna miejscówka.
Georg-inia pisze:Malati pisze:Jak się tam dostaje to nie wiem, bo sekretarzyk jest zamknięty, a jest dość wysoki tak myślę, że ma ok 130cm. (to jest ten, który jest przykryty kocem). Świetna miejscówka.
Żartujesz, prawda? dość wysoki to jest mój segment, ma dobrze ponad dwa metry. Georg wskakuje na niego z podłogi.
Malati pisze:Szkoda tylko, że te oliwki ode mnie z talerza pochodziły.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole i 34 gości