Aga i koty..Jan u mnie/prosimy o zamkniecie:)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 18, 2009 23:47 Re: Liza chora:( lepiej:)))troszke fotek

No też mam nadzieję, że to sie jeszcze jakoś unormuje, bo już sama dostaję "mocznicy mózgu" :roll:

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Pt wrz 18, 2009 23:50 Re: Liza chora:( lepiej:)))troszke fotek

koconek pisze:No też mam nadzieję, że to sie jeszcze jakoś unormuje, bo już sama dostaję "mocznicy mózgu" :roll:

Wiem Aniu co przerabiasz. Niestety mnie w zeszlym roku o tej porze los pozbawil szans....choroba nerek po trzech miesiacach walki zabrala moja ukochana kicie. Dokladnie 19 wrzesnia.....
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pt wrz 18, 2009 23:59 Re: Liza chora:( lepiej:)))troszke fotek

Pamiętam o Marchewce ['] :(

Cieszę sie, ze koteczki szaleją, apetyty są, teraz tylko fotki chłopaków i Misi :D a czemu Misia jest w grupie z panami? :wink:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Sob wrz 19, 2009 0:05 Re: Liza chora:( lepiej:)))troszke fotek

milenap pisze:Pamiętam o Marchewce ['] :(

Cieszę sie, ze koteczki szaleją, apetyty są, teraz tylko fotki chłopaków i Misi :D a czemu Misia jest w grupie z panami? :wink:

Misia jest w swojej grupie. Ona rezyduje w pokoju Krzysia. Mojego starszego syna. Leje mi koty az pierze leci. Dzis zasadzila sie na Lulu. Dzwieki z siebie wydaje nieziemskie.....Jest solo. Czasem ja wypuszczam ale musze pilnowac zolzy bo jest okropna. Ona generalnie lubi swoje miejsca i jest samotnica.
Bibi i Kaziu razem jak butla z gazem. Oni nie umieja zyc bez siebie. Bibi w zwiazku z tym ze jak byla Marchewa to nie wolno bylo przebywac na dole na salonach bo Ona ich lala, nie wlazi tu wcale. Uwielbia pokoj mlodszego i przylegle pomieszczenia. Kaziu jest neurotycznie plochliwy i boi sie mojego meza wiec rezyduje z Bibim. Oni sie nie boja mlodszego syna i spia z nim w lozku:))) Liza nie lazi po klatce schodowej od czasu jak mi spadla wiec zakaz wstepu bez opieki na schody. Przede wszystkim ze wzgledu na kulawizne ktora ma i jest niestety mniej sprawna niz inne diably. Gaja od czasu do czasu pozwiedza i pobawi sie z chlopakami. Urzedujaca wszedzie w domu jest Lulu. Ona sie nie boi niczego:))))
W moim domu sa sektory. :mrgreen: :mrgreen: a ja kieruje ruchem.
Obrazek

aga9955

Post » Sob wrz 19, 2009 0:16 Re: Liza chora:( lepiej:)))troszke fotek

No także czytałam historię Marchewki ['] Bardzo współczuję.

W sumie takie sektory to fajna rzecz - każdy ma odrobinę "prywatności" :)

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Sob wrz 19, 2009 0:32 Re: Liza chora:( lepiej:)))troszke fotek

sektory sa ok. Przy takiej liczbie kotow kazdy z nich ma swoje ulubione miejsca i nie przeszkadzaja sobie wzajemnie. Bawia sie kiedy chca. Kiedy czas na odpoczynek robia to nie zawadzajac sobie wzajemnie. U mnie bitwy czy fukania zadarzaja sie niezwykle rzadko. Szczegolnym przypadkiem jest Miska. Ale Miska to dzikun ktory wychowal sie na dworze. I tak jest wielki postep, bo ludzi kocha. Koty mniej:)
Obrazek

aga9955

Post » Sob wrz 19, 2009 0:34 Re: Liza chora:( lepiej:)))troszke fotek

Smierc Marchewki byla dla mnie straszna. Jest do dzis bolesnym wspomnieniem. Ale staram sie odszukac dobre strony tego co sie stalo.
Dzieki niej znowu wrocilam po latach na forum i dzieki niej dom u mnie znalazly trzy koty:) Liza Miska i Lulu:)))
Obrazek

aga9955

Post » Sob wrz 19, 2009 12:54 Re: Liza chora:( lepiej:)))troszke fotek

bry :ok:

No ja tez walczę z nerkowcem, stabilny na poziomie kreatynina ok. 6,5, mocznik ok. 100 :roll: .
Zapodamy mu dziś Deprim 8) . KropkaXL podawała swojemu, bo nie miał apetytu (z innego powodu niż nerki), ale stwierdziłam, że spróbujemy, najwyżej przynajmniej humor mu się poprawi 8)

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Sob wrz 19, 2009 13:01 Re: Liza chora:( lepiej:)))troszke fotek

Marciu kochanie caly czas mocne kciuki za Wyplosia. Mam nadzieje ze deprim pieknie poprawi mu nastoj. Ja stosuje i jest calkiem calkiem:))))
Ludzie jesienia nie maja dobrych nastrojow to koty chyba tez maja prawo do deprechy :ok: :ok: :ok:

U nas spokojnie. Lulu wlasnie poszla spac z chlopcami. Miska wymiziana a je zesliniona, bo jak ja sie mizia to jej normalnie slina leci ciurkiem po brodzie.
Liza psocila caly poranek:) probowala wlezc do zmywarki, szafy, przeszkadala robic lozka....wlazila do zlewu:) teraz padla uf wreszczie psotnica. Gaja statecznie lezy na slonecznej plamie i wygrzewa chuda dupe.
Chlopaki tez w sloncu:)) Lulu w kartonie na poduchach. :ok:
Ja mam nastroj dobry. Rwa sie odezwala i troche boli noga ale lykam leki i jest git. Pieke skrzydelka na dzisiejsze spotkanie z kociarami:))) :1luvu:
Ostatnio edytowano Sob wrz 19, 2009 14:10 przez aga9955, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

aga9955

Post » Sob wrz 19, 2009 13:51 Re: Liza chora:( lepiej:)))troszke fotek

Pamietam o Marchewce :(
Aga mi bardzo pasuje do roli zarzadzajacej ruchem, sie sprawdzila w swoim czasie :mrgreen:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob wrz 19, 2009 15:33 Re: Liza chora:( lepiej:)))troszke fotek

Aga, wybacz, że się wtryniam, ale ogłaszam wszedzie, gdzie mogę - małe zaziębione i trzeba je poleczyć. :oops:

A zatem, jakby komuś coś, to zapraszam na bazar:

SUPER FILMY I KSIĄŻKI - NA WILCZAK
viewtopic.php?f=20&t=100318
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Sob wrz 19, 2009 15:57 Re: Liza chora:( lepiej:)))troszke fotek

Pamiętam jak czytałam o Twojej walce o życie Marchewki i miałam wielką nadzieję, że Wam się uda. Bardzo przykro, że mała odeszła, ale pamiętasz o Niej i tak jak napisałaś dzięki Marchewce trzy inne biedy mają dom.

To na dzisiejszym spotkaniu mamy baaaardzo dużo skrzydełek, bo moje już naszykowane do pieczenia.
Będziemy latać jak po RedBulu :lol:

aoi neko

Od: Śro cze 18, 2008 16:44

Post » Sob wrz 19, 2009 17:33 Re: Liza chora:( lepiej:)))troszke fotek

Justynko to ja zrobilam chinszczyzne:))) cobysmy sie nie zakurczakowaly na smierc:)))) :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

aga9955

Post » Sob wrz 19, 2009 23:06 Re: Liza chora:( lepiej:)))troszke fotek

No to Dziewczyny pewnie balują :wink: :D

Fajnie macie, ze tyle Was w jednym mieście, zazdroszcze :wink:

No i bardzo się ciesze ze w domu same dobre wieści :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie wrz 20, 2009 8:53 Re: Liza chora:( lepiej:)))troszke fotek

Jak tam, na froncie? :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]