Witaj Kochana Inusiu!
Mam nadzieję, że dobrze się miewacie?
Moderator: Estraven
kociczka39 pisze:Cześc Moja Kumpelo,tak masz rację ,niech wywali wszystko,tak,tak
Myszka wturuje
kinga w. pisze:cześć, Inuś! Duża wróciła. Dziwoląg już czekał w łazience na wodę z kranu. Goopia jest! A jak Duża sobie na cały dzień pojedzie?? Przecież w misce wodę nam dwa razy zmienia - rano i wieczorem!
Kłaczek wątpiący
Dorota pisze:...bry... Nusieczko!
Burza byla.
Pradu nie bylo.
Siedzialem pod wanna![]()
Mru relacjonujacy
maciejowa pisze:Czesc Inusiu. Bylem dzisiaj u wetki. Powiedziala, ze nie jest gorzej. A Duza od Ptacha przywiozla tam takich dwoch smarkaczy co sie mojej Duzej podobali. I jeszcze jednego wiekszego buraska, co jest strasznym lizusem. I bylo goraco caly dzien..
Mru
tosiula pisze:Cześć Ineczko. Nadal sikasz?
Tosia
Kociama pisze:Witaj Inuś
bidna łysulko nasza
u nas tez Chłopaki się nie lubią ale żeby zaraz rozdzielać![]()
martwimy się Inuś co to dalej będzie z Twoim zdrówkiem
Trzymaj się dzielnie![]()
MIA z resztą Bandy wiejskich i Duzymi
kothka pisze:Dzień dobry Ineczko
Ależ mądra behawiorystka z tej paniOna miała powiedzieć jak zrobić, żebyś się nie stresowała, a nie rzucać farmazonami, że się stresujesz
Jakbyś się nei stresowała to Duża by jej nie prosiła o pomoc
Rozdzielić z MruJafką - łatwo powiedziećTo była sugestia, że masz się pozbyć którejś?
maciejowa pisze:Czesc Inusiu. Nie stresuj sie juz tak bardzo, bo to niezdrowo. No i rozdziela cie z MruJafka... Moja Duza biega w rozne miejsca z Mniejszymi, bo oni jada na wczasy w niedziele. Zjadlem sniadanie i bylem w kuwecie. teraz ide na balkon.
Mru
Erin pisze:Witaj Kochana Inusiu!
Mam nadzieję, że dobrze się miewacie?
MaryLux pisze:kothka pisze:Dzień dobry Ineczko
Ależ mądra behawiorystka z tej paniOna miała powiedzieć jak zrobić, żebyś się nie stresowała, a nie rzucać farmazonami, że się stresujesz
Rozdzielić z MruJafką - łatwo powiedziećTo była sugestia, że masz się pozbyć którejś?
To było coś więcej niż sugestia - dość autorytatywne stwierdzenie, że mam się pozbyć Mru. Ożesz kur....
kothka pisze:MaryLux pisze:kothka pisze:Dzień dobry Ineczko
To było coś więcej niż sugestia - dość autorytatywne stwierdzenie, że mam się pozbyć Mru. Ożesz kur....
Behawiorystka pełną gęba
Ile sobie za tą cudowną poradę zaśpiewała?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 20 gości