Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
a ja myslalam, ze na swojego TŻ-takociczka39 pisze:lecę na czuja
Kociara82 pisze:a ja myslalam, ze na swojego TŻ-takociczka39 pisze:lecę na czuja![]()
![]()
Dobra, nie przeszkadzajmy artystce
Kociara82 pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takie filmiki byscie mogli do smiehu warte poslac. A noz cos wygracie
lara1974-34 pisze:Pirat zuch,zawodowiec ma świr.jak jedzie karetka,albo straż pożarna to pędzi do oka nawet jak wcześniej spał głębokim snem.no i uwielbia mój sygnał smsa,(Patrycja Markowska jeszcze raz)jak tylko pańcioch posyła nam smsa też leci na złamanie karku i siada przy telefonie.kiedyś nie przyszłam od razu to tak śmiesznie miauczał,jakby mnie wołał.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lara1974-34 pisze:ja to dopiero robię czasem wielkie oczy,to moja pierwsza życiowa przygoda z kotem.nigdy nie pomyślałabym że to tak jak mieć 2 psa.on teraz każdego wieczora przychodzi,ma na sofie w salonie swój kocyk,siada tam obok mnie i patrzy tymi mądrymi oczkami na mnie.jak zaczynam mu słodzić i mówić miłe rzeczy,to Pirat zawodowiec tak pięknie mruży oczka i mruczy do mnie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bardzo mi miło wtedy, bo czuję że on to robi z miłości.potem rozmruczany kładzie się na pleckach przekrzywia tak zabawnie głowinkę i chce żeby miziać jego kropkowane brzucho.
![]()
![]()
zdarza mu sie że łapie mnie za palce ząbkami i udaje groźnego kota,ale ja to uwielbiam.droczę sie wtedy z nim,aż ogon chodzi mu dookoła,ale jak ja przestaję go zaczepiać,to on też przestaje mnie podgryzać i zaczyna lizać,po tych gryzionych rękach,a potem po twarzy.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taki kochany koti.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości