Marley- rude jest piękne- rudzielec pokochany i już na swoim

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 28, 2009 15:13 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

BIG_Marley pisze:Postanowiła Nam narobić garść problemów, bo...klatka schodowa się zakurzyła.
ja pier.... :evil: A co ja to?! Pewnie nie ona bedzie ten syf sprzatac, tylko Wy, wiec o co sie rzuca?! Nudzi jej sie?! To niech sie zajmie czyms pozyteczniejszym! :evil:
BIG_Marley pisze:A MY już chcemy zamieszkać i zabrać Rudego ze sobą....
wiem, wiem... On tez pewnie sie juz nie moze doczekac... :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 30, 2009 12:42 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

A my zaglądamy i trzymamy kciuki, by to jak najszybciej nastapiło

a sąsiadkę należy "olać" - jednym uchem wpuścić a drugim wypuścić ;)

Moc mizianek dla kociastych :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Olga-Negra

Od: Pon lut 16, 2009 19:49

Post » Śro wrz 30, 2009 13:21 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

ciekawe, co by ta sasiadka powiedziala jakby to ona robila remont :D Moi sasiedzi wcale nie lepsi, wiec sie nie dziwie, ze BIG_Marley sie wk... :wink: Olga-Negra ma racje. Olac calkowicie! Moja zanajoma skwitowalaby to w ten sposob: sa ludzue mlotki tylko nie ma czym gwozdzi przybijac :D
Przyjaciolki sasiad potrafi w bialy dzien naslac na nia policje, bo... pies szczeka w mieszkaniu :ryk:
Na szczescie niebawem bedziecie mieli niezawodny sposob na wyciszanie sie po spotkaniach z sasiadka. Mizianie kotka niesamowicie uspokaja... :ryk:

Kociara82

Post » Czw paź 01, 2009 19:25 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

Marley na zdjęciach zrobionych przez BIG_Marley'a
Obrazek

Obrazek

Obrazek

w swoim ulubionym kartonie po pomidorach:
Obrazek

Marley w "gościach" :D (ach ten błysk w oku) :
Obrazek

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Czw paź 01, 2009 19:56 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

jeszcze jedno zdjęcie nadesłane przez Big Marley;a, wg mnie najładniejsze - Marley się "brata" :D :D
Obrazek

miłka

Post » Czw paź 01, 2009 22:43 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

Ale cudaczek :) :lol: :lol:
To foto w ulubionym kartonie niemożliwe :ryk: :ryk:
a jeszcze lepsze z błyskiem w oku :ryk: :ryk: :lol: :lol:

"- NIE MA NADZIEI NA PRZYSZŁOŚĆ. - oświadczył Śmierć.
- Więc co nas czeka?
- JA.
- Ale poza tobą?
Śmierć spojrzał na niego ze zdziwieniem.
- SŁUCHAM?
- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę
- KOTY - stwierdził w końcu - KOTY SĄ MIŁE."

Terry Pratchett "Świat dysku"

Olga-Negra

Post » Nie paź 04, 2009 10:26 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

czesc kolego :) Co u cb?

Kociara82

Post » Nie paź 04, 2009 16:18 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

POMOCY !!!
NA DZIAŁKACH KOŁO SZPITALA JEST KOLEJNA 5 KOCIĄT KTÓRE MUSZĄ Z TAMTĄD ZNIKNĄĆ ( JUZ WIELE KOTÓW ZOSTAŁO TAM POZBAWIONYCH ŻYCIA W BESTIALSKI SPSÓB !!!!! ) I TO NAJLEPIEJ NA WCZORAJ BO TAM ZOSTANA ZABITE . W SCHRONISKU JEST EPIDEMIA I KOCIĘTA BARDZO CHORUJA I UMIERAJĄ NA HOTELIK NAS NIE STAĆ , U MNIE PRZEPEŁNIENIE I DŁUGI NIE WIEM CO ROBIĆ , BŁAGAM MOŻE KTOŚ Z WAS MOŻE CHOCBY PO JEDNYM WZIĄŚĆ NA TYMCZAS
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon paź 05, 2009 22:27 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

O raju ... biedne są koty w naszym kraju ...
Czy znieczulica tak bardzo zawładnęła ludźmi, że nie mają w ogóle współczucia dla słabszych, bezbronnych istot?
Justa & zwierzaki, żałuję że nie mogę pomóc ...
W sobotę jadę po 4 letniego labradora, pięknego, zdrowego z rodowodem i paszportem, którego duzi się pozbywają bo rodzi się dziecko. A pies po 4 latach nie jest dla nich na tyle ważny by mógł zostać. To jakiś obłęd!
Moja Zosia wczoraj skończyła roczek i całe swoje życie ma u swego boku psy i koty i oprócz biedulki Esperanzy która nie potrafiła wkomponować się w nasze domostwo przez swoją naturę jedynaczki wszyscy żyją w zgodzie i harmonii.
Darujcie, ale nie rozumiem ludzi ... niby istoty rozumne ...
ale chyba tylko patrzące przez pryzmat własnego nosa, wygody lub portfela ... szkoda słów.
Gdzie rodzice, którzy uczą współczucia, opieki nad słabszymi czy po prostu tego co dobre?

Dzisiaj zasnął snem wiecznych mój ukochany przyjaciel Marley (pies) [*]
Przegrał walkę z białaczką i rakiem trzustki
Obrazek
stąd ten mój wisielczy nastrój.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Olga-Negra

Post » Pon paź 05, 2009 23:26 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

Olga-Negra pisze:O raju ... biedne są koty w naszym kraju ...
Czy znieczulica tak bardzo zawładnęła ludźmi, że nie mają w ogóle współczucia dla słabszych, bezbronnych istot?
Justa & zwierzaki, żałuję że nie mogę pomóc ...
W sobotę jadę po 4 letniego labradora, pięknego, zdrowego z rodowodem i paszportem, którego duzi się pozbywają bo rodzi się dziecko. A pies po 4 latach nie jest dla nich na tyle ważny by mógł zostać. To jakiś obłęd!
Moja Zosia wczoraj skończyła roczek i całe swoje życie ma u swego boku psy i koty i oprócz biedulki Esperanzy która nie potrafiła wkomponować się w nasze domostwo przez swoją naturę jedynaczki wszyscy żyją w zgodzie i harmonii.
ale chyba tylko patrzące przez pryzmat własnego nosa, wygody lub portfela ... szkoda słów.
Gdzie rodzice, którzy uczą współczucia, opieki nad słabszymi czy po prostu tego co dobre?

Dzisiaj zasnął snem wiecznych mój ukochany przyjaciel Marley (pies) [*]
Przegrał walkę z białaczką i rakiem trzustki
Obrazek
stąd ten mój wisielczy nastrój.

Znieczulica to mało powiedziane. Każdy mój zwierzak był ważny jak moje życie od pierwszej minuty. Nie wyobrażam sobie wyrzucenia pieseczka czy innego futrzaka przez tak głupią wymówkę :evil:

Marleyku, psiaczku [*][*][*] Przeslodki z Ciebie skarb. Mój Dinus na pewno chętnie z Tobą pobiega po zielonych łąkach.
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto paź 06, 2009 12:31 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

Olga-Negra pisze:O raju ... biedne są koty w naszym kraju ...
ostro powiedziane, ale masz niestety racje :evil: Zgadzam sie z Toba.

Biedny piesek :( Z rakiem jeszcze niestety nikt niw eygral, nawet czlowiek... Spoczywaj w spokoju sliczna psia mordko

Kociara82

Post » Wto paź 06, 2009 16:06 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

:roll:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Nie paź 18, 2009 19:27 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

W sobotę do Rybnika miała być przewieziona koteczka Semi. Przyniosłam wiklinowy, zamykany kosz do Justyny, otwarłam go a Justyna wyciągała Semi z klatki. W tym momencie do kosza nagle wszedł Marley. Rudzielec przy próbie wyciągania stawiał zaciekły opór i chyba nawet syczał. Sytuacja trochę komiczna, można by rzec, że Marley już jest przygotowany na to, że w każdej chwili jego Duzi przyjdą z takim koszem by go zabrać do domku. Co by to było, gdybyśmy zabrały Marleya do Rybnika? :lol:

miłka

Post » Nie paź 18, 2009 19:37 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

dobre :ok:
Marley zwarty i gotowy czeka na przeprowadzkę :kotek:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Nie paź 18, 2009 20:07 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

rany... :roll: jak ten kot chce do domu!

BIG_Marley konczcie juz szybko ten remont, bo wasz kot sie juz niecierpliwi! Zabierajcie go od Justyny jak najszybciej! On juz tak strasznie do Was chce isc... :roll: :ok:
Przyznam szczerze, ze mialam jeszcze niedawno drobniutkie watpliwosci co do was, ale to zachowanie rudzielca o ktorym pisze miłka, ostatecznie rozwialo wszystko! Teraz juz nie tylko na 100 ale juz nawet na 100000...% jestem pewna, ze jestescie sobie przeznaczeni!
Niech ten wasz remont juz sie wreszcie skonczy!!!

Marleyku, dla ciebie glaski, caluski i pomruczonka :)

Kociara82

[poprzednia][następna]