ja pier....BIG_Marley pisze:Postanowiła Nam narobić garść problemów, bo...klatka schodowa się zakurzyła.

wiem, wiem... On tez pewnie sie juz nie moze doczekac...BIG_Marley pisze:A MY już chcemy zamieszkać i zabrać Rudego ze sobą....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ja pier....BIG_Marley pisze:Postanowiła Nam narobić garść problemów, bo...klatka schodowa się zakurzyła.
wiem, wiem... On tez pewnie sie juz nie moze doczekac...BIG_Marley pisze:A MY już chcemy zamieszkać i zabrać Rudego ze sobą....
Olga-Negra pisze:O raju ... biedne są koty w naszym kraju ...
Czy znieczulica tak bardzo zawładnęła ludźmi, że nie mają w ogóle współczucia dla słabszych, bezbronnych istot?
Justa & zwierzaki, żałuję że nie mogę pomóc ...
W sobotę jadę po 4 letniego labradora, pięknego, zdrowego z rodowodem i paszportem, którego duzi się pozbywają bo rodzi się dziecko. A pies po 4 latach nie jest dla nich na tyle ważny by mógł zostać. To jakiś obłęd!
Moja Zosia wczoraj skończyła roczek i całe swoje życie ma u swego boku psy i koty i oprócz biedulki Esperanzy która nie potrafiła wkomponować się w nasze domostwo przez swoją naturę jedynaczki wszyscy żyją w zgodzie i harmonii.
Darujcie, ale nie rozumiem ludzi ... niby istoty rozumne ...
ale chyba tylko patrzące przez pryzmat własnego nosa, wygody lub portfela ... szkoda słów.
Gdzie rodzice, którzy uczą współczucia, opieki nad słabszymi czy po prostu tego co dobre?
Dzisiaj zasnął snem wiecznych mój ukochany przyjaciel Marley (pies) [*]
Przegrał walkę z białaczką i rakiem trzustki
stąd ten mój wisielczy nastrój.
ostro powiedziane, ale masz niestety racjeOlga-Negra pisze:O raju ... biedne są koty w naszym kraju ...
Czy znieczulica tak bardzo zawładnęła ludźmi, że nie mają w ogóle współczucia dla słabszych, bezbronnych istot?
Darujcie, ale nie rozumiem ludzi ... niby istoty rozumne ...
ale chyba tylko patrzące przez pryzmat własnego nosa, wygody lub portfela ... szkoda słów.
Gdzie rodzice, którzy uczą współczucia, opieki nad słabszymi czy po prostu tego co dobre?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 442 gości