Lesio...Malutki.cz.II-Koki (*) Dino (*) ;(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 07, 2009 10:10

O i to jest bardzo dobry pomysł! :ok:
Twój eksio pracuje za granicą, teraz kursy walut poszły w górę, jak najbardziej trzeba spróbować! Zwłaszcza, że kontaktu z synem chyba za dużego nie ma, prawda?

Na mnie też patrzą jak na nawiedzoną, bo mam 6 kotów. Ale mam to w ... :lol: Żal mi ludzi, którzy nie lubią zwierząt. Oni nie wiedzą ile tracą.

Trzymajcie się cieplutko! :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob mar 07, 2009 10:11

Izabela pisze:Dziekuje :)

Jesli trzymanie w domu 6 szt kotow jest patologia to oni chyba myla pojecia. Do tego dochodzi moj dlugi czas pracy 10h ... a Mlody w tym czasie jest sam w domu. Jesli mam zebracze alimenty to do cholipy pracowac musze! Nie siedze na socjalu, nie pobieram pieniedzy od panstwa, tylko tyram tyram tyram.
Instytucji babcia nie posiadamy :( Jedyna moja rodzina jest Mlody...
Jesli bede mniej pracowac nie wystarczy mi na nic, chyba czas pomyslec o podwyzce alimentow :roll:
A dowal draniowi alimentami-niech wie ,że ma dziecko!
A patologia-to taki ojciec! :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob mar 07, 2009 10:28

Jeju jak się wkurzyłam :evil: co to za indywiduum koszmarne.

A wg niego, nie jest patologią wrzeszcząca, rzucająca talerzami w domu baba :?: Zero ciepła i spokoju w domu, tylko wrzaski - to jest dopiero życie w patologii, na jakie sobie zasłużył :evil: i niech tak ma, do końca swoich dni !

Szkoda, że Lechutek nie podgryzł mu gardła :evil:

Izula - jestem z Tobą :)
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Sob mar 07, 2009 11:09

Iza, rozpoczynamy szkolenie Lesia pt: "jak przegryźć grdykę tym, którzy sobie na to zasłużyli- kurs zaawansowany"!
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Sob mar 07, 2009 12:16

Patologia to brak uczuć wyższych. z tego wynika, że typem wybitnie patologicznym jest nijaki pan L.S. :evil:

A Lesia może poślij na szkolenie obronne :wink: . przyda się przy następnej wizycie. Będzie niczym wyszkolony rottek :twisted:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Sob mar 07, 2009 14:15

O tak :lol: :lol: bede Lechutka szkolic na kota obronnego, ma zadatki chlopak :lol:
A nastepnej wizyty nie bedzie bo chyba nie ma prawa wlazic do mnie do domu, kiedy mnie nie ma. Mam nadzieje, ze reguluje to jakis przepis prawny :roll:
Wszystkiego dowiem sie od pani adwokat :twisted:

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Sob mar 07, 2009 14:36

koty trafnie wyczuły kanalię chowając sie po kątach..Tak,to pewne-zwierzęta świetnie rozpoznaja charaktery ludzi.A Lechutek najodwazniejszy z bandy :twisted:
Patologia???? Kocham swoją patologię i wolałabym wychowywać dziecko wśród zwierzat niż takich "ludzi".
Iza,nie przejmuj się tym GADEM,zdzieraj z niego ile sie da!!!!!
pozdrawiam ciepło całą "potologię" :P
Obrazek***

Magic.b

Od: Sob lip 19, 2008 17:37

Post » Sob mar 07, 2009 16:47

Odważny Lechutek :)

A facet sam jest patologia - z gatunku takich, co by najchętniej słońce zgasili, bo ultrafiolet im na loczki szkodzi.
Trzymaj się Iza :ok:
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Sob mar 07, 2009 17:22

Iza, masz rację z adwokatem. Zasięgnij porady prawnej i niech sobie gadzina nie myśli, że wszystko mu wolno :twisted:
Dobrze Kwinta napisała - 6 kotów to patologia, ale krzykliwa baba, rzucająca talerzami przy dziecku, już nie? :roll: 8O Skąd się biorą takie cosmic-ki? :roll:

Jestem z Tobą!
A Lesio to bardzo mądry kot! :lol:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob mar 07, 2009 21:59

tak,Lesio dobrze zrobil ahhaha :lol:

Iza dobrze ze sie udasz do adwokatki,on pracuje za granica wiec zarabia niezle nawet siedzac na zasilku bedzie mial dobrze,dlaczego ty masz sobie zyly wyprowac zeby wam na zycie starczalo a on co jeszcze do tego dokopie i powie ze masz za malo czasu dla dziecka? to mu dowal alimentami i juz.
Sam jest patologia bo w pojecie patologia wchodzi m.in. brak uczuc i ich rozpoznawania a ten typ tak wlasnie ma.Czy on sam wogole tak naprawde wie o co mu chodzi?
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Sob mar 07, 2009 23:19

Izo, sciskam wieczorowa pora cala Twoja wspaniala ludzko -kocia Rodzinke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nawet nie wiem co na to wszystko napisac :evil: :evil: :evil: Napisze tylko, ze jesli bedziesz potrzebowala wsparcia finansowego na dobrego prawnika zeby obronic synka i siebie przed tym bezdusznym potworem, to prosze daj znac - zrzucimy sie na najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie mar 08, 2009 17:03

Dopiero teraz doczytałam :oops:
Kciuki trzymamy całą gromadą :ok:, walcz Izo!

W razie czego też mam dwie maczety schowane na gorsze czasy ;)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon mar 09, 2009 20:46

Iza, w sprawie kłopotów rodzinnych-prawo zadzwoń do mnie, choć nie jetem adwokatem 500 19 12 64
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Pon mar 09, 2009 21:38

kirke18 pisze:Iza, w sprawie kłopotów rodzinnych-prawo zadzwoń do mnie, choć nie jetem adwokatem 500 19 12 64

Dziekuje :oops: zadzwonie jutro, dzisiaj juz nie bede Cie niepokoic moimi smutami :oops:

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Wto mar 10, 2009 0:20

Iza musisz uwierzyć w to że : "po burzy zawsze wychodzi słońce" ktoś mi to kiedyś do znudzenia mówił i się sprawdziło po rozwodzie w końcu słońce wyszło zza chmur ....od tamtej pory te słowa stały się moim mottem życiowym ...mało się znamy ale z tego co zauważyłam jesteś silną kobietą i poradzisz sobie z palantem (tak ja mówię na mojego ex ;)) Powodzenia :)
Koty masz śliczne :)
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

[poprzednia][następna]