Moderator: Estraven
annette88 pisze:no co za lódzie ! nie stanie Ci siem cos od tych kłujów ? A my jeszcze nie mamy siemienia i Duza mi zrobi..[/color ]
annette88 pisze: chciasz tyle dobrego ! Duża zaras idzie siem kompac i spakowac, bo ja jadem dzisiaj do drugiego domku na weekenda
MaryLux pisze:annette88 pisze: chciasz tyle dobrego ! Duża zaras idzie siem kompac i spakowac, bo ja jadem dzisiaj do drugiego domku na weekenda
A my zostajemy w nasym jedynym domku
Inka
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: chciasz tyle dobrego ! Duża zaras idzie siem kompac i spakowac, bo ja jadem dzisiaj do drugiego domku na weekenda
Inka
ja lubiem tez drugi domek.. tyle pokojóf, tapczanóf, nic tylko biegać !

MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: chciasz tyle dobrego ! Duża zaras idzie siem kompac i spakowac, bo ja jadem dzisiaj do drugiego domku na weekenda
Inka
A ja nie mam drugiego domka. Duza casem chodzi do Babci, ale Babcia nas nie lubi i nigdy nas nie zaprasa, do nas psychodzi tylko wtedy, kiedy musi
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: chciasz tyle dobrego ! Duża zaras idzie siem kompac i spakowac, bo ja jadem dzisiaj do drugiego domku na weekenda
Inka
A ja nie mam drugiego domka. Duza casem chodzi do Babci, ale Babcia nas nie lubi i nigdy nas nie zaprasa, do nas psychodzi tylko wtedy, kiedy musi
co to za babcia, która wnukóf nie lubi !nie wie, co traci !

MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: chciasz tyle dobrego ! Duża zaras idzie siem kompac i spakowac, bo ja jadem dzisiaj do drugiego domku na weekenda
Inka
A z Dziadkiem to jesce gozej, jesce go w zyciu nie widziałam
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze: chciasz tyle dobrego ! Duża zaras idzie siem kompac i spakowac, bo ja jadem dzisiaj do drugiego domku na weekenda
Inka
A z Dziadkiem to jesce gozej, jesce go w zyciu nie widziałam
jak to
sweet-a pisze:Witaj Inuś duża mi obiecała że coś dostaniemy na Mikołaja
ale jestem ciekawa czy to będzie coś do zjedzenia....![]()
Musia

MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Inecko co to fifliżanka![]()
Nikosiu, filizanka to taki malutki garnusek z uskiem, ale delikatniejsy nis zwykłe garnuski i o połowę od nich mniejsy. Duzi z tego piją kawę
InkaMądralinka
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Inecko co to fifliżanka![]()
Nikosiu, filizanka to taki malutki garnusek z uskiem, ale delikatniejsy nis zwykłe garnuski i o połowę od nich mniejsy. Duzi z tego piją kawę
InkaMądralinka
aaaa, to co kotki lubią za uszko z stołu zrzucac?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości