II.Friduuu & Gizmacz Incorporated! Gryzou! :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 28, 2008 12:54

z powodu grasującej deprechy to i tu wiele się nie działo... i prowokacyjny pluszak gdzieś znikł... :cry:

dokumentacji nie ma, bo on to robi niepostrzeżenie: wpełza w nocy pod kanapę, przemienia się i wypełza większy nad ranem... ale w zasadzie jak by sie do niego obiektywem nie przymierzyć - zawsze i tak zad wszystko przesłoni...
wrzucę wieczorem, jak z pracy przybęde i wygrzebie coś w czeluściach mego zatkanego kompa...
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Pt lis 28, 2008 12:56

czekam z niecierpliwością :D
i koniecznie chcem wiedzieć jak się miewa Fridzielc. Czy nadal oskórowany??
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lis 28, 2008 13:01

a nie! :D
Fridzielcu przestali wychodzić włosy, łapki ładnie zarastają, wyeliminowałam z diety wszystko co rybne, na nosku tylko jeden pęcherzyczek się jeszcze trzyma, ale mały taki... Gizmacz go nadal wqrwia, ale zbystrzył, że trzymam z nim front i jak ma dośc to do mnie ucieka... :twisted:
Obrazek

Fri

Post » Pt lis 28, 2008 19:41

To ja czekam na zdjeia i fridzielca i Gizmaka bo nie uwierze 8)
Pluszak zalozyl mi watek i uciekl byl a ja sie zaczynam w tym wacie juz z nim utozsamiac, ze to niby moj wat :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt lis 28, 2008 20:32

no i gdzie te foty????
Obrazek

magdaradek

Post » Nie lis 30, 2008 8:26

magdaradek pisze:no i gdzie te foty????

O!

Też ich głodnam :twisted:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie lis 30, 2008 19:03

Obrazek Obrazek
"...podgryzę wujowi gardziel, podgryzę..."
Obrazek
GIZMACZ!!! PRZESTAŃ!!!
"...łoooj, fstydam..."
Obrazek

Fridzoł z pęcherzykami na nosku z czasów rekonwalescencyjnych
Obrazek Obrazek

Gizmiak Fielkadupa
Obrazek

prawie, prawie udana "suffka" :twisted:
Obrazek

zabawa p.t.: huzia, zaszczuć wujasa!
Obrazek
Obrazek

Fri

Post » Pon gru 01, 2008 8:49

Łojojojojojojojoj :love:

Gizmacza łyżkami bym jadła :oops: , gimmi mor fotuff ....
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon gru 01, 2008 9:10

oooooooo......jak sieu pieuknie Gizmacz fstyda :1luvu:
i ja nie widzeu grubej dupy..tylko śliczny pynio :)
a i Fridzielec prezentuje się bardzo dostojnie, choć minę ma nietęgą podczas molestowania Gizmaczowego ;) :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon gru 01, 2008 9:42

bo Dameu trza umieć z takiej perspektywy uchwytać, żeby największe nawet duupsko uległo dematerializacji kosztem uroczego pynia... :twisted: lataj syzyfowej praktyki na własnym kuprze nareszcie przyniosły wymierne efekty... :twisted:

wieczorem postaram się sfocić Samo Wielkie Dupsko saute, żeby można było rozmiar grozy uczciwej ocenie poddać... :roll:
Obrazek

Fri

Post » Pon gru 01, 2008 11:21

ale Fri Ty się cieszyć powinnaś. Przecież ciągle narzekałaś, że ona je a nie rośnie, nie tyje, znaczy brzuszek tylko, a lapiny chude. I zobacz jak Ci pannica rośnie śliczna suffka taka :wink:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon gru 01, 2008 12:22

pędzluje swoją michę, susem na gazówkę, slalomem między gotującym się ryżem i czajnikiem pełnym wrzątku, prędziutko przez zlew zawczasu włączając odstraszającego warka, który wujasa F. skutecznie od jego własnej miski wypłasza, i zeżera do okruszka cokolwiek by sie Fridłu nie nałożyło...
plus: Frideł zaczął konsumowac więcej i mniej wybrednie (fochał na animodę, teraz sam prosi)
minus: nie wiem jak tę szantrapę karmić, dupa jak balon, łebek malutki i zgrabniutki, śliczna kota by mogła być, a zostanie odkurzaczem: swoja micha + Fridła micha + okruszki + czerwona fasolka z sałatki (+pieprz, sól, ocet balsamiczny :evil: nieupilnujesz) = rozłożysty zad którejś pieknej cichej nocy peka z wielkim hukiem...

wróżę pannicy świetlaną karierę pod postacią podzlewnego młynka na odpadki... :roll:
Obrazek

Fri

Post » Pon gru 01, 2008 12:33

Fri pisze:pędzluje swoją michę, susem na gazówkę, slalomem między gotującym się ryżem i czajnikiem pełnym wrzątku, prędziutko przez zlew zawczasu włączając odstraszającego warka, który wujasa F. skutecznie od jego własnej miski wypłasza, i zeżera do okruszka cokolwiek by sie Fridłu nie nałożyło...
plus: Frideł zaczął konsumowac więcej i mniej wybrednie (fochał na animodę, teraz sam prosi)
minus: nie wiem jak tę szantrapę karmić, dupa jak balon, łebek malutki i zgrabniutki, śliczna kota by mogła być, a zostanie odkurzaczem: swoja micha + Fridła micha + okruszki + czerwona fasolka z sałatki (+pieprz, sól, ocet balsamiczny :evil: nieupilnujesz) = rozłożysty zad którejś pieknej cichej nocy peka z wielkim hukiem...

wróżę pannicy świetlaną karierę pod postacią podzlewnego młynka na odpadki... :roll:

hihi jak u jaskiniowców ;) Flinstonów
Obrazek

magdaradek

Post » Pon gru 01, 2008 18:50

Fri pisze:pędzluje swoją michę, susem na gazówkę, slalomem między gotującym się ryżem i czajnikiem pełnym wrzątku, prędziutko przez zlew zawczasu włączając odstraszającego warka, który wujasa F. skutecznie od jego własnej miski wypłasza, i zeżera do okruszka cokolwiek by sie Fridłu nie nałożyło...

Duchowa siostra bliźniaczka Almy 8O
Tylko Alma ma odstające boki na boki :twisted:

Ja wydzielam i zamykam szkodnika w miejscu odosobnienia, jak zeżre swoje :twisted:

Gizmak na tym czerwonym czymś pięknie się prezentuje :D
A i Fridzielec fotogeniczny jest wielce :mrgreen:

Mało fot :evil:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon gru 01, 2008 21:44

Malo fot ale i tak sie zachwycilam 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia][następna]