Sonia i Otis cz. IV...egipskie fotki str. 101

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 05, 2008 21:16

Przebadane, leczone - no musza odpuscić kiedyś, nie?
Współczuję :( Tobie i sierściakom.
Własnie mi Tośka z taboretu spadła: zwinęła się w kłębek i zasnęła, a ja pogłaskałam po nereczkach - kocina się tak zachwyciła, że zapomniała o gabarytach krzesełka :twisted:

Wyniki dziewczyn odbiorę chyba dopiero w środę rano :?

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon maja 05, 2008 21:22

Dobrze, że pobieranie masz za sobą...a może zadzwoń do nich, będziesz wiedziała wcześniej...
Zrzucam fotki z aparatu, chcecie?

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon maja 05, 2008 21:23

izaA pisze:...
Zrzucam fotki z aparatu, chcecie?

chcemy :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon maja 05, 2008 21:34

Dziekuję za życzenia :D Faktycznie fajna sprawa laptopik - miałam w poprzedniej firmie i przyzwyczaiłam sie
ale faktycznie robota nie idzie mi - bardziej zbierałam się w sobie kiedy musiałam wywalczyć sobie godzinkę u chłopaków :wink:

Zdjęcia chcemy zawsze :D
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon maja 05, 2008 21:37

Jak się serwer nie zbuntuje, to zaraz coś wstawię...

izaA

Post » Pon maja 05, 2008 22:00

Loding, loding...
Justynka i córcia mojej siostry - Ania - jest starsza od Tysi tylko pół roku :roll:
Obrazek
Zuzia
Obrazek
Pierwsza Justynka

Obrazek

Obrazek

Obrazek

izaA

Post » Wto maja 06, 2008 8:14

ojej jakie słodkie "świerszcze" :1luvu:

gwoli wyjasnienia świerszcze to takie ogolne określenie małych tancerzy a wzięło sie od premiery "Dziadka do orzechów" w Operze Śląskiej ktora miała miejsce kilka lat temu ,gdzie najmłodsi adepci sztuki baletowej wystepowali właśnie w roli tych owadów i byli tacy cudowni :)
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Wto maja 06, 2008 8:42

Cudne zdjęcia a Zuzia na puentach wspaniała :D
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto maja 06, 2008 13:01

czarna.wdowa pisze:Cudne zdjęcia a Zuzia na puentach wspaniała :D

Naprawdę prezentowała się cudnie...i to ejst radośc amtki, że nie tylko w zaciszu jakiejś sali żmudne ćwiczenia, ale...że ejst coś jeszcze, że jest show...

Co do talnetów Zuzi, to chodzi na warsztaty biżuterii koralikowej, dziewczyny, ależ one cuda tam wyrabiają 8O

izaA

Post » Wto maja 06, 2008 17:51

cudna łabedzica :D Izus, na co te twoje dzieci jeszcze nie chodza? bedzie prosciej wymienic :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto maja 06, 2008 18:05

Śliczna masz coreczkę, nie wiem czy już to pisałam ale ona bardzo jest podobna do Ciebie.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Wto maja 06, 2008 22:15

Wróciłam z teatru...dziś Piotrek ma urodziny i poszliśmy świętować we dwoje, a tam...200 przedstawienie i też świętowali...byliśmy na Klimakterium i już....dziwczyny bossssssssssssssssssssska sztuka, wiem, że grają ją po całej Polsce, koniecznie zobaczcie...

Czego moje dzieci nie robią? Nie uczą się prywatnie języków...tak...z wyboru...naszego i po części ich. Michał dyslektyk - postawiliśmy najpierw na język ojczysty...Zuzia...ona ma do wszystkiego talent (po mamie :wink: ), ale uważam, że wywalanie pieniędzy na prywatne lekcje w wieku, gdzie podstawy gramatyki są czarną magią, mija się z celem...uważam, że gdy podrosną zaczną wyjeżdżać na obozy językowe i za te same pieniądze, co ślęczyłyby nad książkami cały rok - nauczą się języka od tubylców...ja miałam 13 lat, kiedy zaczełam się uczyć, Piotrek nadal się uczy...nie pracujemy z językiem, więc, przynajmniej ja, dużo zapominam, ale w sklepie się dogadam i film bez napisów obejrzę, ze zrozumieniem...a jak obcokrajowiec w Warszawie ma problem t pomogę...i wystarczy...na studiach całe piśmiennictwo do amgisterki napisałam na podstawie źródeł anglojęzycznych, polskich nie było, nie uważam, że znajomość języka od przedszkola jest przepustką do czegokolwiek...a że inni rodzice dziwnie się na mnei patrzą - to ich problem...

Mieszkam w super miejscu, jest stały dostęp do ciekawych zajęć w Ośrodku Kulury, do ciekawych ludzi, imprez..chór, koraliki, gitara - to zajęcia OK-owskie, balet - niedaleko domu, Michał chodzi za darmo na judo - bo jest ministrantem, warunek, ma raz służyć w tygodniu, poza niedzielą oczywiście. Dochodzą do tego koła zainteresowań w szkole, zuchy (Zuzia), oj jest co obsługiwać...na szczęście rosną i coraz mniej muszę je wozić...

A...Zuzia podobna do mnie...podobno, choć na sali porodowej - wykapany tatuś...ale widzę wiele podobieństw, szczególnie charakteru, no nie wyprę się, o nie...

izaA

Post » Wto maja 06, 2008 22:33

Ślicznie dziewczynki wyszły, troszkę z rozżaleniem patrzę, bo gimnastykę artystyczną trenowałam bardzo długo. Najważniejsze że same chcą i sprawia im to radość, inaczej mijałoby się to z celem. warsztaty biżuterii- wow, aż sama chętnie bym poszła, zaraz poszukam :)
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Wto maja 06, 2008 22:36

Podobno taką biżuterię można kupić tylko w jednej galerii w Polsce. Zuzia szykuje jakąś niespodziankę na dzień mamy - to się pochwalę...

izaA

Post » Wto maja 06, 2008 23:08

w Gdyni nie ma :( może sama się wezmę za robienie kolczyków? na allegro pełno "części" :)
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

[poprzednia][następna]