Monostra pisze:Frodo na działce jest super. Tylko on pojechał tym razem?
No nie, szkalowanie jedynaków w wątku?! Ja protestuję![]()
.
Ja tez!
Moderator: Estraven
Monostra pisze:Frodo na działce jest super. Tylko on pojechał tym razem?
No nie, szkalowanie jedynaków w wątku?! Ja protestuję![]()
.
MarciaMuuu pisze:Nie chcę przeszkadzać w ważnych sprawach, ale...
...mamy juz wtorek![]()
![]()
. Ma takie puchate pysio.
i kiedyś marzyłam że ten nowy kotek ,to będzie na smyczce zabierany "w pole".Ale teraz daje takie wyjące popisu pod drzwiami ,że boję się ,że jak zakosztuje jeszcze wielkich przestrzeni, to będzie przerąbane 
cassidy pisze:Dlaczego to zdjęcie ze Sznyckiem takie "ucięte" ?![]()
azis pisze:Z Tobą się nie da grafików ustalać, bo Ty ciągle zapracowana jesteś bardzo-a to do fryzjera, a to pazury zrobić....
JoasiaS pisze:cassidy pisze:Dlaczego to zdjęcie ze Sznyckiem takie "ucięte" ?![]()
Bo wbrew temu, co wypisywała tu wczoraj pewna zaborcza jedynaczka:azis pisze:Z Tobą się nie da grafików ustalać, bo Ty ciągle zapracowana jesteś bardzo-a to do fryzjera, a to pazury zrobić....
nie byłam u fryzjera i kazałam Michałowi robić fotę tak, żeby było widać bohatera wątku, a nie bałagan na mojej głowie![]()
Joasia
JoasiaS pisze:cassidy pisze:Dlaczego to zdjęcie ze Sznyckiem takie "ucięte" ?![]()
Bo wbrew temu, co wypisywała tu wczoraj pewna zaborcza jedynaczka:azis pisze:Z Tobą się nie da grafików ustalać, bo Ty ciągle zapracowana jesteś bardzo-a to do fryzjera, a to pazury zrobić....
nie byłam u fryzjera i kazałam Michałowi robić fotę tak, żeby było widać bohatera wątku, a nie bałagan na mojej głowie![]()
Joasia
JoasiaS pisze:Tak sobie pomyślałam Amyszko, że jak skończą mi się fotki do mojego wątku, to wkleję np. to zdjęcie Filipa i Karmelka:
pisząc, że to Frodo i Milka![]()
Zakładam się, że forumowe ciotki się nie zorientują, że to oszustwo![]()
Joasia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, maeria89, muza_51, Silverblue i 215 gości