Monostra pisze:Frodo na działce jest super. Tylko on pojechał tym razem?
No nie, szkalowanie jedynaków w wątku?! Ja protestuję![]()
.
Ja tez!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:Frodo na działce jest super. Tylko on pojechał tym razem?
No nie, szkalowanie jedynaków w wątku?! Ja protestuję![]()
.
MarciaMuuu pisze:Nie chcę przeszkadzać w ważnych sprawach, ale...
...mamy juz wtorek![]()
![]()
cassidy pisze:Dlaczego to zdjęcie ze Sznyckiem takie "ucięte" ?![]()
azis pisze:Z Tobą się nie da grafików ustalać, bo Ty ciągle zapracowana jesteś bardzo-a to do fryzjera, a to pazury zrobić....
JoasiaS pisze:cassidy pisze:Dlaczego to zdjęcie ze Sznyckiem takie "ucięte" ?![]()
Bo wbrew temu, co wypisywała tu wczoraj pewna zaborcza jedynaczka:azis pisze:Z Tobą się nie da grafików ustalać, bo Ty ciągle zapracowana jesteś bardzo-a to do fryzjera, a to pazury zrobić....
nie byłam u fryzjera i kazałam Michałowi robić fotę tak, żeby było widać bohatera wątku, a nie bałagan na mojej głowie![]()
Joasia
JoasiaS pisze:cassidy pisze:Dlaczego to zdjęcie ze Sznyckiem takie "ucięte" ?![]()
Bo wbrew temu, co wypisywała tu wczoraj pewna zaborcza jedynaczka:azis pisze:Z Tobą się nie da grafików ustalać, bo Ty ciągle zapracowana jesteś bardzo-a to do fryzjera, a to pazury zrobić....
nie byłam u fryzjera i kazałam Michałowi robić fotę tak, żeby było widać bohatera wątku, a nie bałagan na mojej głowie![]()
Joasia
JoasiaS pisze:Tak sobie pomyślałam Amyszko, że jak skończą mi się fotki do mojego wątku, to wkleję np. to zdjęcie Filipa i Karmelka:
pisząc, że to Frodo i Milka![]()
Zakładam się, że forumowe ciotki się nie zorientują, że to oszustwo![]()
Joasia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości