BANDA KULAWEGO 11 - PROŚBA O ZAMKNIĘCIE WĄTKU:)))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 30, 2007 21:22

Jeśli chodzi o pangę, to wg informacji od weta jest to zmutowany sumik akwariowy do olbrzymich, jak na małego sumika, rozmiarów :? . Wet ten mówił mi, żeby tej ryby lepiej nie jeść. Nie da sie ukryć - panga smakuje świetnie, pochodzi chyba gdzieś z okolic Korei (sprawdzałam w necie).
Marcelibu

Post » Nie gru 30, 2007 21:30

Marcelibu pisze:
skaskaNH pisze:Na imprezie poznańskiej? :roll: Zdjątka są w jakimś wąteczku czy byłaś osobiście?

Na Spotkaniach wiszą zdjęcia ( w galerii). Osobiście nieeee 8)

a ja widzialam i rozmawialam osobiscie..bez charakteryzacji 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie gru 30, 2007 22:10

Jasne :roll: . Jak tylko ja wlazłam, to wszyscy sobie poszli :crying: :placz: . To se sama pobędę! I już!

Wiesz, co Marcelibu - ale dziś fajnie wyglądasz!!!! :D
Marcelibu

Post » Nie gru 30, 2007 22:11

Marcelibu pisze:Jasne :roll: . Jak tylko ja wlazłam, to wszyscy sobie poszli :crying: :placz: . To se sama pobędę! I już!

Ty też fajnie wyglądasz! Masz kotka???
Marcelibu

Post » Nie gru 30, 2007 22:13

Marcelibu pisze:
Marcelibu pisze:Jasne :roll: . Jak tylko ja wlazłam, to wszyscy sobie poszli :crying: :placz: . To se sama pobędę! I już!

Mam. Dwa! Jednego realnego. Ale może będe miała jeszcze z jednego realnego A Ty ile masz?
Marcelibu

Post » Nie gru 30, 2007 22:16

Marcelibu pisze:
Marcelibu pisze:

Mam. Dwa! Jednego realnego. Ale może będe miała jeszcze z jednego realnego A Ty ile masz?

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie gru 30, 2007 22:17

Marcelibu pisze:
Marcelibu pisze:

Witaj Marcelibu :D Mam trzynaście lat, całkiem zieloną siostrę, kilka kotków i bardzo miłego narzeczonego. :D A i mam na imię Zosia. :lol:
Ostatnio edytowano Nie gru 30, 2007 22:18 przez zosia&ziemowit, łącznie edytowano 1 raz

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie gru 30, 2007 22:17

Zosia z Milusią

ObrazekObrazek

Obrazek
Obrazek

Femka

Post » Nie gru 30, 2007 22:20

I jak tam Milusia się czuje?

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie gru 30, 2007 22:21

Marcelibu, przynajmniej rozmówca dorównywał Twojemu AjKju niewiadomoilealedużo :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Nie gru 30, 2007 22:21

Femka pisze:Zosia z Milusią

ObrazekObrazek

Obrazek

To sa te fotecki dla mnie ? Obrazek

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Nie gru 30, 2007 22:22

Femka pisze:
Marcelibu pisze:
Marcelibu pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

O ktoę się tu pojawił... 8O . Ciekawe, czy miły??? Ale obśmiał się strassssnie :roll:
Marcelibu

Post » Nie gru 30, 2007 22:24

Femka pisze:Marcelibu, przynajmniej rozmówca dorównywał Twojemu AjKju niewiadomoilealedużo :twisted:

O! O! O! Tak mi się właśnie wydawało, że gadam sobie z kimś chyba intelygentnym :roll: ... Chyba :roll:
Marcelibu

Post » Nie gru 30, 2007 22:28

zosia&ziemowit pisze:I jak tam Milusia się czuje?

dzięki Zosiu
chyba dobrze
ale za skarby świata nie chce jeść posiłku, jeśli poczuje oliwę z oliwek.
Czyli ten sposób na poślizg odpada.
Wygląda na to, że zostaniemy przy otrębach i mleku
spróbuję jeszcze kupić olej słonecznikowy, może będzie przyswajać. Normalny rzepakowy wchłania.

Teraz już nie leży w pozycji bólowej, tylko z brzuchem do góry. Czyli czuje się dobrze. Apetyt też ma. Aczkolwiek brakuje jej chrupków.
Za to bardzo chętnie na szczęście pije mleko i zjada jogurt naturalny.
Obrazek

Femka

Post » Nie gru 30, 2007 22:29

Marcelibu pisze:
Marcelibu pisze:

niesssła imłeza...
o, i jakaś ffajna lassecka :D
nawet ładna, tylko ssskoda ze sssułnieta, bo ssama do ssiebie gada :lol: :lol: :lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

[poprzednia][następna]