ostatnio JJ puscil do mnie smsa ze pierogi juz sa gotowe.Kolezanka do mnie: " ten twoj mąż to pierogi potrafi robic" z W oczach miala zazdrośc zmieszana z szacunkiem. HA HA HA - wyciągnął z torebki i zagotowal wode

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:varia pisze:Pobudka.
Varia! No , no-Ty to dopiero wpadasz jak meteorek!
![]()
. Miło Cię słyszeć, ale widzę, że ciężko się wstawało, co?
Jako, że pierwsza -to dla Ciebie najpierw zdjęcie-
varia pisze:Jutro też będę pierwsza, warto.
moś pisze:Witamy szylkrecie![]()
![]()
ostatnio JJ puscil do mnie smsa ze pierogi juz sa gotowe.Kolezanka do mnie: " ten twoj mąż to pierogi potrafi robic" z W oczach miala zazdrośc zmieszana z szacunkiem. HA HA HA - wyciągnął z torebki i zagotowal wode![]()
Dorota pisze:varia pisze:Jutro też będę pierwsza, warto.
Iiii tam!
Mru
Dorota pisze:varia pisze:Jutro też będę pierwsza, warto.
Iiii tam!
Mru
kalair pisze:moś pisze:Witamy szylkrecie![]()
![]()
ostatnio JJ puscil do mnie smsa ze pierogi juz sa gotowe.Kolezanka do mnie: " ten twoj mąż to pierogi potrafi robic" z W oczach miala zazdrośc zmieszana z szacunkiem. HA HA HA - wyciągnął z torebki i zagotowal wode![]()
Hi Hi! No to się postarałAle bądźmy sprawiedliwi! UGOTOWAł!!!
![]()
mOśKU , DLA CIEBIE-
varia pisze:Dorota pisze:varia pisze:Jutro też będę pierwsza, warto.
Iiii tam!
Mru
Ciiicho być, czasami się trzeba podlizać.![]()
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Witamy szylkrecie![]()
![]()
![]()
mOśKU , DLA CIEBIE-
tak, wode ugotowal z pierogami w srodku![]()
Iriska!![]()
jak slodko spi moja malenka...
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Witamy szylkrecie![]()
![]()
![]()
mOśKU , DLA CIEBIE-
tak, wode ugotowal z pierogami w srodku![]()
Iriska!![]()
jak slodko spi moja malenka...
moś pisze:Przekaze JJ - bedzie dumny. dzis zrobil klasyke czyli pierś kurczakowa w panierce z ziemniaczkami i surowka - kupna ale sie liczy![]()
kalair pisze:moś pisze:Przekaze JJ - bedzie dumny. dzis zrobil klasyke czyli pierś kurczakowa w panierce z ziemniaczkami i surowka - kupna ale sie liczy![]()
No to się chwali! Dobry jest!A mój JJ (Tak, tak-to inicjały mijego męża!
), bardzo lubi coś ugotować, i jak ma jakieś wolne, zawsze coś upichci. Robi np. bardzo dobry ryż z warzywami, albo Krupnik góralski-z dużą ilością wędzonki, z grubej kaszy. No pycha! Na zimowe dni-jak znalazł!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1431 gości