BANDA KULAWEGO II-klatka kocia dla Korabiewic s.95 !!!!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 02, 2007 10:16

Ciekawa jestem tych maluszkow.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie wrz 02, 2007 10:18

Dorota pisze:Ciekawa jestem tych maluszkow.

a ja się nie palę :wink:
:mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie wrz 02, 2007 10:18

A jusci... :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie wrz 02, 2007 10:30

Widzę,że moja siostra nie próżnuje :roll: :roll:
Femka i Ty się dałaś wkopać ? :?:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie wrz 02, 2007 10:31

Femka pisze: mam pełne gacie ze strachu, bo nigdy się czymś takim nie zajmowałam.
przede wszystkim - opróżnij gacie, bo Ci będzie niewygodnie siedzieć, a maluszki najlepiej karmić na siedząco :lol:
Do wycierania tyłeczków dobre są chusteczki takie nawilżane dla niemowlaków :P

Femka pisze: Zaraza trafia do mnie. (...)
Iwcia,która wraz z naszą Panią Doktor uknuła tę intrygę 8) ,
normalnnie - wiedzielismy, jak tylko przeczytaliśmy, że sie zapowiadają jakieś maluszki, to wyczuliśmy kto zacz za tym stoi :P
:lol: :lol: :lol:

Iwcia z Ewcią - kocie intrygantki :P :P
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Nie wrz 02, 2007 10:40

Femka pisze:Iwcia,która wraz z naszą Panią Doktor uknuła tę intrygę 8) , obiecała pomoc fachową w opiece, przynajmniej na początku (to znaczy jeszcze nie obiecała, ale od czego malutki szantażyk :smiech3: ). Się Iwcię zaszantażuje obdarowaniem jej Bandą Kulawego i szybciutko pomoże :ryk:
Pani Doktor będzie przeze mnie nawiedzana z tymi prawie kotami i jak odmówi wsparcia, to się Pani Doktor podrzuci Bandę Kulawego. Z tego, co wiem, Pani Doktor na razie nie śni po nocach o adopcji Szczypiorów :smiech3: Więc malutki szantażyk :smiech3:
Z autopsji wiem,że na wymienione wyżej dwa osobniki szantaż nie działa więc się tak nie śmiej bidulko :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie wrz 02, 2007 10:41

zosia&ziemowit pisze:Widzę,że moja siostra nie próżnuje :roll: :roll:
Femka i Ty się dałaś wkopać ? :?:

Dałam się wkopać, bo mnie Iwcia przez zaskoczenie wzięła. Zanim się połapałam, to już ustalałyśmy szczegóły :evil:

i na co mi przyszło na stare lata :crying: podcieranie obsranych dooopek czemuś, co nawet jeszcze kotem nie jest
:smiech3: :smiech3: :smiech3:
Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 02, 2007 10:43

zosia&ziemowit pisze:
Femka pisze:Iwcia,która wraz z naszą Panią Doktor uknuła tę intrygę 8) , obiecała pomoc fachową w opiece, przynajmniej na początku (to znaczy jeszcze nie obiecała, ale od czego malutki szantażyk :smiech3: ). Się Iwcię zaszantażuje obdarowaniem jej Bandą Kulawego i szybciutko pomoże :ryk:
Pani Doktor będzie przeze mnie nawiedzana z tymi prawie kotami i jak odmówi wsparcia, to się Pani Doktor podrzuci Bandę Kulawego. Z tego, co wiem, Pani Doktor na razie nie śni po nocach o adopcji Szczypiorów :smiech3: Więc malutki szantażyk :smiech3:
Z autopsji wiem,że na wymienione wyżej dwa osobniki szantaż nie działa więc się tak nie śmiej bidulko :D

no, w podnoszeniu na duchu to mistrzostwa świata nie wygracie :evil:

Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 02, 2007 10:44

zosia&ziemowit pisze:

użycie tego słowa w kontekście opisanej sytuacji bardzo mnie zaniepokoiło :strach:
Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 02, 2007 10:47

Femka, mam składać gratulacje czy kondolencje? :D :D .
Nie przejmuj się doopkami, nie będzie tak źle! :wink: tylko trzy-to obskoczysz raz-dwa :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie wrz 02, 2007 10:49

Femka pisze:
zosia&ziemowit pisze: bidulko :D
użycie tego słowa w kontekście opisanej sytuacji bardzo mnie zaniepokoiło :strach:
nie niepokój się... Zosia się przejęzyczyła, chciała przez to powiedzieć, że jesteś bogata duchowo i ...bogata w koty :D

Femka pisze: no, w podnoszeniu na duchu to mistrzostwa świata nie wygracie :evil:

trzymamy kciuki... :roll:
uszy do góry, będzie dobrze :roll:
...no, i to fascynujace doswiadczenie jak zaraza mała rosnie i w końcu osiąga tuszę rosołową :lol: :lol: :lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Post » Nie wrz 02, 2007 10:52

ziemowit pisze:
Femka pisze:
zosia&ziemowit pisze: bidulko :D
nie niepokój się... Zosia się przejęzyczyła, chciała przez to powiedzieć, że jesteś bogata duchowo i ...bogata w koty :D

dlaczego mi się zdaje, że teraz czyścicie monitor po salwie śmiechu? :crying:

Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 02, 2007 10:54

kalair pisze:Femka, mam składać gratulacje czy kondolencje? :D :D .
Nie przejmuj się doopkami, nie będzie tak źle! :wink: tylko trzy-to obskoczysz raz-dwa :D

współczuć, bo ja nie cierpię kotów, a już takiej rozłażącej się zarazy w szczególności :evil:
do tej pory miałam wytchnienie w pracy od Bandy Kulawego, a teraz doooopa, w domu zaraza,w pracy zaraza :evil:

Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 02, 2007 10:54

serio, serio - to się troszkę nabijamy ale... no, Ty już wiesz co... 8)

ziemowit

Post » Nie wrz 02, 2007 10:57

ziemowit pisze:serio, serio - to się troszkę nabijamy ale... no, Ty już wiesz co... 8)

zrzędzę, zrzędzę, ale.... sami wiecie, jak jest 8)
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]