Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
przede wszystkim - opróżnij gacie, bo Ci będzie niewygodnie siedzieć, a maluszki najlepiej karmić na siedzącoFemka pisze: mam pełne gacie ze strachu, bo nigdy się czymś takim nie zajmowałam.
normalnnie - wiedzielismy, jak tylko przeczytaliśmy, że sie zapowiadają jakieś maluszki, to wyczuliśmy kto zacz za tym stoiFemka pisze: Zaraza trafia do mnie. (...)
Iwcia,która wraz z naszą Panią Doktor uknuła tę intrygę,
Z autopsji wiem,że na wymienione wyżej dwa osobniki szantaż nie działa więc się tak nie śmiej bidulkoFemka pisze:Iwcia,która wraz z naszą Panią Doktor uknuła tę intrygę, obiecała pomoc fachową w opiece, przynajmniej na początku (to znaczy jeszcze nie obiecała, ale od czego malutki szantażyk
). Się Iwcię zaszantażuje obdarowaniem jej Bandą Kulawego i szybciutko pomoże
![]()
Pani Doktor będzie przeze mnie nawiedzana z tymi prawie kotami i jak odmówi wsparcia, to się Pani Doktor podrzuci Bandę Kulawego. Z tego, co wiem, Pani Doktor na razie nie śni po nocach o adopcji SzczypiorówWięc malutki szantażyk
![]()
zosia&ziemowit pisze:Widzę,że moja siostra nie próżnuje![]()
![]()
Femka i Ty się dałaś wkopać ?
zosia&ziemowit pisze:Z autopsji wiem,że na wymienione wyżej dwa osobniki szantaż nie działa więc się tak nie śmiej bidulkoFemka pisze:Iwcia,która wraz z naszą Panią Doktor uknuła tę intrygę, obiecała pomoc fachową w opiece, przynajmniej na początku (to znaczy jeszcze nie obiecała, ale od czego malutki szantażyk
![]()
Pani Doktor będzie przeze mnie nawiedzana z tymi prawie kotami i jak odmówi wsparcia, to się Pani Doktor podrzuci Bandę Kulawego. Z tego, co wiem, Pani Doktor na razie nie śni po nocach o adopcji SzczypiorówWięc malutki szantażyk
![]()
zosia&ziemowit pisze:Z autopsji wiem,że na wymienione wyżej dwa osobniki szantaż nie działa więc się tak nie śmiej bidulkoFemka pisze:Iwcia,która wraz z naszą Panią Doktor uknuła tę intrygę, obiecała pomoc fachową w opiece, przynajmniej na początku (to znaczy jeszcze nie obiecała, ale od czego malutki szantażyk
![]()
![]()
nie niepokój się... Zosia się przejęzyczyła, chciała przez to powiedzieć, że jesteś bogata duchowo i ...bogata w kotyFemka pisze:użycie tego słowa w kontekście opisanej sytuacji bardzo mnie zaniepokoiłozosia&ziemowit pisze: bidulko
trzymamy kciuki...Femka pisze: no, w podnoszeniu na duchu to mistrzostwa świata nie wygracie![]()
ziemowit pisze:nie niepokój się... Zosia się przejęzyczyła, chciała przez to powiedzieć, że jesteś bogata duchowo i ...bogata w kotyFemka pisze:użycie tego słowa w kontekście opisanej sytuacji bardzo mnie zaniepokoiłozosia&ziemowit pisze: bidulko
kalair pisze:Femka, mam składać gratulacje czy kondolencje?![]()
.
Nie przejmuj się doopkami, nie będzie tak źle!tylko trzy-to obskoczysz raz-dwa
ziemowit pisze:serio, serio - to się troszkę nabijamy ale... no, Ty już wiesz co...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 55 gości