Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Benni pisze:A co? Jak się mieszka z istotami rodzaju Kalego (tego z "W pustyni i w puszczy") , które nie rozróżniają co moje a co twoje, bo wszystko jest ich.......
Benni pisze:A co? Jak się mieszka z istotami rodzaju Kalego (tego z "W pustyni i w puszczy") , które nie rozróżniają co moje a co twoje, bo wszystko jest ich.......
Femka pisze:Benni pisze:A co? Jak się mieszka z istotami rodzaju Kalego (tego z "W pustyni i w puszczy") , które nie rozróżniają co moje a co twoje, bo wszystko jest ich.......
hmmm, a niewolnictwo podobno zniesione
Femka pisze:Benni pisze:A co? Jak się mieszka z istotami rodzaju Kalego (tego z "W pustyni i w puszczy") , które nie rozróżniają co moje a co twoje, bo wszystko jest ich.......
Benni pisze:Femka pisze:Benni pisze:A co? Jak się mieszka z istotami rodzaju Kalego (tego z "W pustyni i w puszczy") , które nie rozróżniają co moje a co twoje, bo wszystko jest ich.......
Gdzieś Ty się uchowała? A już wiem - Twoje kochane kotecki utrzymują Cię w niewiedzy.
tosiula pisze:tak sobie czytam i wam zazdroszczę.Wasze koty przynajmniej Was nie biją,Jak ostatnio zaktyłam kubek ręką,by Pyśka nie wypiła mi wody,to dostałam od niej po ręce łapką.Dobrze,że bez pazurów.To chyba było pierwsze ostrzeżenie
tosiula pisze:no tak,przepraszam,mam lepiej w ciagu dnia,tylko o wczesnych porankach po moim łóżku biegają nosojady,które przemieniają się w mruczące lizysu w porze sniadania.ale rozgladam się ciagle za internatem dla kotów,może internacki rygor by coś pomógł.Tylko mogą zbyt polubić suchy chleb
PO CO NAM KOTY PYTAM,PO CO???????
czy życie nie jest dość niebezpieczne,a co z powiedzeniem nie ma jak w domu.Tam nie było mowy o kocich terrorystach.
CoToMa pisze:Dorota, wysłałam Ci pw, ale ciągle wisi w mojej skrzynce. Albo nie zauważyłaś, albo krąży gdzieś po przestworzachMoże w poszukiwaniu kotów?
czarna.wdowa pisze:Biedny Mru![]()
We własnym domu, na własnej kociej piersi zabieracza kociego flokati wyhodować![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1366 gości