Tygryń - koniec bajki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 11, 2006 20:20

Wielkie :ok: za naszego kochanego Tygrysia:)))
Ostatnio mniej czasu spedzam przy kompie ale caly czas mysle o Tygryniu i ja wiem ze on bedzie zdrowy:))))))
Tajguś i Pusiaczek za TM.... już nie wierzę w cuda....

crisis

Od: Nie lis 27, 2005 19:08

Post » Śro kwi 12, 2006 13:10

crisis pisze:Wielkie :ok: za naszego kochanego Tygrysia:)))
Ostatnio mniej czasu spedzam przy kompie ale caly czas mysle o Tygryniu i ja wiem ze on bedzie zdrowy:))))))

A ja myślę o Pusiu :D, nieodmiennie zresztą bardzo ciepło :ok: , przeczytałam dzisiaj, że zakończyliscie leczenie :balony:
Jak się Pusio czuje, kiedy i czy będziecie robić testy :?:

Pusio - dzielny kotek ( musi być dzielny, bo ma dzielną Panią ).
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Śro kwi 12, 2006 13:15

iceangel pisze:to ja, to ja :) sprawa Tygrynia bardzo leży mi na sercu, przy okazji wizyty (Iwan ma odczyn poszczepienny, zwloklam sie z łozka, zeby dr Marek to obejrzał) opowiedziałam jednym tchem o postępach Tygryska. Mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe :(

Bardzo dziękuję :D :D :D
Mam nadzieję, że Iwanek się już dobrze czuje, a i Tobie może już to grypsko ( :evil: ) przechodzi.
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

mamucik

Post » Śro kwi 12, 2006 18:18

Tak Mamuciku skonczylismy to leczenie:))

Bedziemy robic badania krwi na poczatku maja, zobaczymy co wyjdzie i wtedy bede mogla powiedziec cos wiecej. Na oko to Pusio zdrow jak rydz, apetyt konski :lol: chumorek dopisuje (no moze troszke jest smutny ze w domu siedzi i tylko na godz. dziennie wychodzi na dwor na smyczy) Ale tak to wszystko dobrze:)

Dlatego wiem, ze Tygryniowi tez sie uda i ze wyzdrowieje:)) Najwazniejsze jest to ze choroba zostala wczesnie wykryta i mozna leczyc i dzialac:)

Mamuciku ja tak cichutko pytam czy cos wiadomo z domkiem?

crisis

Post » Czw kwi 13, 2006 6:54

Najważniejsze chyba, że Pusio tak ładnie je, to znaczy :ryk: :spin2: :ryk: :spin2:

A co do domku - jesteśmy na razie z Gosią i jej mężem umówieni nie wtorek na herbatę :D .

mamucik

Post » Czw kwi 13, 2006 20:20

Mamuciku jak sie Tygryn miewa?

crisis

Post » Pt kwi 14, 2006 10:53

Jest smutny :? , nie śmieje się do mnie, nie ma najlepszego apetytu.

Dzisiaj wyjdę z nim na spacer, zawożę mu też na dzisiaj i jutro, bo nie wiem, czy dam radę jutro podjechać, domowe jedzonko - wątróbka+żołądeczki+serduszka 8O +mięsko z indyczka+troszkę marczewki i kuskus+olej lniany, opisuję to bo jestem z siebie dumna :oops:, jak nie zje to będę :cry:

Najważniejsze zaś jest to, że MAM INTERFERON :D :D :D

Wczoraj odebrałam go od dr. Włodarczyka. Bardzo jestem mu wdzięczna :1luvu: :oops:
Interferon mieszka teraz w mojej zamrażarce, muszę go rozcieńczyć i ponabierać w insulinówki.

Tygryś ma dostawać 0,1 ml i to do pyszczka, jestem bardzo szczęśliwa, że nie będę musiała go kłuć :ryk: :ryk: :smiech3: :smiech3: :dance: :dance2:

Muszę się tylko logistycznie zastanowić, kiedy zaczać, bo 26 i 27 moje dziecka ma ważne egzaminy, pomagam mu, a przy pierwszych trzech dniach muszę być w klinice co najmnie 2 godź, co przy tym, że pracuję 8 godzin i mam bandę w domu ( kocią oczywiście ) daje mi trochę za mało czasu na dręczenie :twisted: :twisted: naukowo mojego Synka.
I niestety wyjeżdżam na tydzień na początku maja.
Ale damy radę :D

mamucik

Post » Pt kwi 14, 2006 12:39

Tygrynku glowka do gory, zobaczysz juz niedlugo to wszystko sie skonczy, bedziesz zdrowy i nie bedziesz musial siedziec w tej lecznicy ( mocne :ok: za wiecie co) :1luvu:
Dobrze ze juz jest lek i ze mozna rozpoczac leczenie:) Mamuciku ja cie podziwiam naprawde:)

crisis

Post » Pt kwi 14, 2006 17:52

Mamuciku i Tygryńku!
Wraz z nadchodzacymi Świetami życze Wam samych radosnych chwil, pokonania przeciwności , duzo sily i optymizmu
i spelnienia marzeń
gorace buziaki i usciski

Obrazek

zielonooka

Od: Nie lut 19, 2006 19:06

Post » Pt kwi 14, 2006 18:10

Tygryniu najkochanszy ja chcialabym ci zyczyc zeby ten Zajaczek Wielkanocny spelnil Twoje i nasze( wszystkich cioc forumowych) najwieksze marzenie-zdrowko i domek i wiem ze sie uda:))))

Mamuciku Tobie zycze wszystkiego dobrego w te swieta, zeby byly one dla Ciebie naprawde szczesliwe i mokrego dynguska :D

crisis

Post » Pt kwi 14, 2006 18:52

:?
Kurcze, ból za serce ściska jak czytam o Tygryniu...
Co za przykra historia, zupełny wyciskacz łez.
Siedzę teraz i myślę co napisać...żeby to było coś sensownego co przyniesie Tygryniowi szczęście-
po pierwsze to może tona mokrych całusków od mojego koteczka i tego drugiego, który już na dniach u mnie będzie.
Po drugie, dużo optymizmu- wiem, że przykład, który poruszę odnosi się do ludzi, ale u mnie w rodzinie jedna osoba totalnie wyzdrowiała z raka skóry (teraz moja 2 rocznica kiedy jest zdrowa jak rydz) więc jak tam wierzyłam do końca, to i tu wierzę, tak wierzę, że juz po prostu nie może być inaczej niż ZDROWY KOTECZEK!
Po trzecie, idą Święta, a ja wierzę, że w taki czas jest jakaś magia i, że ona da siły walczyć Tygryniowi i, że ktoś go pokocha bez względu na wszystko!
Hooop Tygryś, koci bohaterze- do koszyczka miękkiego!
Wszystkiego naj-, naj-, naj-, pełnej miseczki, dużo miłości od Mamucika, mnóstwa drapanek za uszka...myślimy o Tobie, trzymamy kciuki.
Będzie dobrze, wiemy to!
:wink:
Jedyna taka fanka kotów... ;-)
Obrazek

Kajol

Od: Pt kwi 07, 2006 16:32

Post » Sob kwi 15, 2006 17:54

Trzymaj się Tygryniu.Pozdrowienia i Prezent świateczny wysłałam :oops: :torte:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Sob kwi 15, 2006 18:01

Zdrowiej Tygryniu, musisz jeszcze zaznać szczęścia na tym świecie.Zajączki i kurczaczki poszły w kąt, myślę tylko o Tygryniu i Tofficzku. Cudny duecik TT:)
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Sob kwi 15, 2006 20:18

Zdrowiej Kochany Tygryniu, nie martw Mamy swojej i nas tutaj. Nie smuc sie Myszko Kochana. (Myszko do kota, ale jakos tak mi sie napisalo z czulosci)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Sob kwi 15, 2006 20:33

Dużo dobrego na święta dla Tygrynia i dla Ciebie :D
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

[poprzednia][następna]