Gosiak104 pisze:A sama już coś tam napstrykałam (tak ze cztery sztuki) tylko bateryjki w aparacie mi zdechły i tyle było z wrzucania zdjęć na kompa. Podładuję dzisiaj i jutro pokażę
sobie zacytuję, żeby nie zginęło
Moderator: Estraven
Gosiak104 pisze:A sama już coś tam napstrykałam (tak ze cztery sztuki) tylko bateryjki w aparacie mi zdechły i tyle było z wrzucania zdjęć na kompa. Podładuję dzisiaj i jutro pokażę
Gosiak104 pisze:Przyszło potwierdzenie przyjęcia Czinka na wystawę. już się boję![]()
Gosiak104 pisze:Podładuję dzisiaj (05.01.2009 - dop.MariaD) i jutro pokażę (06.01.2010 - dop.MariaD )
kciuki za gang miaukunio-devoni,zaluje ,ze nie mgoe tego zobaczyc na zywo
------skoro tyle osob jedzie-to fotorelacje i filmikorelacje ktos powinien zdac 
Gosiak104 pisze:Przyszło potwierdzenie przyjęcia Czinka na wystawę. już się boję![]()

MariaD pisze:Co do zdjęć - pragnę zauważyć, że niebiesko-białe posłanko ma 120 cm długości. Ile czasu zajmie Czinkowi dorośnięcie do tego wymiaru?
Dolores pisze:Tym razem to ja Gosiu będę wam kibicowac trzymac kciuki i mam nadzieje że tak jak ty mi ja tobie przyniose szczęście
Moge ci też pomóc przedrzeć się przez tłum jak ty mi, choc mam nadzieję tym razem to nie będzie potrzebne
ewkaa pisze:MariaD pisze:Co do zdjęć - pragnę zauważyć, że niebiesko-białe posłanko ma 120 cm długości. Ile czasu zajmie Czinkowi dorośnięcie do tego wymiaru?![]()
Mnie się zdaje, że jak się wyciągnie to już jest za małe
anulka111 pisze:a czemu opisy jutro ???
No, ale było mi ciepło, sucho i miałam z kim pogadać, w przeciwieństwie do tramwajów, którymi ostatnio mam zaszczyt jeździć. Jak na dworze pada śnieg to mam na 100% gwarancję, że w tramwaju też będzie na mnie padał Gosiak104 pisze:Ale wolałam je wrzucić, żeby dzisiaj nie przeczytać o wujku Niemcu![]()
Gosiak104 pisze:Kto to pisał, że mu kot robi z nogi drapak?
Gosiak104 pisze:I czemu ten ktoś doniósł Czinkowi i/lub nauczył go czytać dając dostęp do forum miau???
Gosiak104 pisze:Całe szczęście, że Czinuś nie traktuje mnie jak rasowy drapaczek, raczej się tylko przeciąga na moich nogach![]()
MariaD pisze:Gosiak104 pisze:Kto to pisał, że mu kot robi z nogi drapak?
Mua.
Gosiak104 pisze:I czemu ten ktoś doniósł Czinkowi i/lub nauczył go czytać dając dostęp do forum miau???
U mnie czytać nie umiał![]()
MariaD pisze:I nie wiem czy doczytałaś, w moim wątku, że Linka jest Twoją sąsiadką.
Mecia pisze:Przepraszam, ja jeszcze nie w temacie, przepraszam jeżeli było już pisane, ale jeszcze wszystkiego nie nadrobiłamO jaką wystawę chodzi? I jak takie wystawy wyglądają? Czy można przyjechać i zobaczyć kotki? Bardzo bym chciała poznać rodzeństwo mojej Kotki

Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 25 gości