lucas 2014 pisze::oops: Przepraszam, czy moglabym poprosic o aktuelle zdjęcia Pasia Kròlowej ???
Lucas 2014
Poprosić zawsze można
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lucas 2014 pisze::oops: Przepraszam, czy moglabym poprosic o aktuelle zdjęcia Pasia Kròlowej ???
Lucas 2014
MaryLux pisze:lucas 2014 pisze::oops: Przepraszam, czy moglabym poprosic o aktuelle zdjęcia Pasia Kròlowej ???
Lucas 2014
Poprosić zawsze można
czitka pisze:MaryLux pisze:lucas 2014 pisze::oops: Przepraszam, czy moglabym poprosic o aktuelle zdjęcia Pasia Kròlowej ???
Lucas 2014
Poprosić zawsze można
Tak, Pasio żyje![]()
![]()
Bardzo proszę, zdjęcia z dzisiaj.
I jeszcze wspólny obiadek na trawie:
Paś z prawej, Królowa w środku, ma już mdłości od jedzenia- Brat- z lewej.
My teraz działamy jak Zooplus, wysyłka na zamówienie, rozpatrujemy tylko niektóre zamówienia, nie każdy towar i nie zawsze jest dostępny.
Powyżej trzech zdjęć wysyłka gratis.
Trzymajcie się!
MB&Ofelia pisze:Czy mi się wydaje czy Paś schudł jakoby?![]()
czitka pisze:MaryLux pisze:lucas 2014 pisze::oops: Przepraszam, czy moglabym poprosic o aktuelle zdjęcia Pasia Kròlowej ???
Lucas 2014
Poprosić zawsze można
Tak, Pasio żyje![]()
![]()
Bardzo proszę, zdjęcia z dzisiaj.
I jeszcze wspólny obiadek na trawie:
Paś z prawej, Królowa w środku, ma już mdłości od jedzenia- Brat- z lewej.
My teraz działamy jak Zooplus, wysyłka na zamówienie, rozpatrujemy tylko niektóre zamówienia, nie każdy towar i nie zawsze jest dostępny.
Powyżej trzech zdjęć wysyłka gratis.
Trzymajcie się!
czitka pisze:Jest cudny, jest![]()
![]()
Pasio prosił, żeby wszyscy wyluzowali, żeby się nie martwić, nie przejmować na zapas i że jest słońce i wiosna i będzie dobrze, wszystko będzie dobrze!
O, tak przeczekujemy trudny czas, patrzcie na mnie![]()
Albo tak:
Jutro będzie też ładny dzień, ćwiczymy! W ogródku albo w domu!
czitka pisze:Jest cudny, jest![]()
![]()
Pasio prosił, żeby wszyscy wyluzowali, żeby się nie martwić, nie przejmować na zapas i że jest słońce i wiosna i będzie dobrze, wszystko będzie dobrze!
O, tak przeczekujemy trudny czas, patrzcie na mnie![]()
Albo tak:
Jutro będzie też ładny dzień, ćwiczymy! W ogródku albo w domu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 65 gości