Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:U mnie w firmie wisi karteczka "pracodawca ma prawo kontrolować Cie na zwolnieniu lekarskim"
Straszą ?
Ewa L. pisze:Idę dziewczyny spać bo noga mnie rwie a jutro na 9 do pracy.
Dobranoc !
Ewa L. pisze:Najbardziej dowalę tym dziewczynom bo je uziemię na święta. Bez względu na moją sympatie czy antypatie do nich nie potrafię być taką świnią.
MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:Najbardziej dowalę tym dziewczynom bo je uziemię na święta. Bez względu na moją sympatie czy antypatie do nich nie potrafię być taką świnią.
Zmień myślenie, Dziewczyno. To nie chodzi o święta, sympatie i anty, tylko o Twoje zdrowie. Święta są zupełnie po coś innego, niż jedzenie, sprzątanie. I nie będę pisać, po co.
I nie obrażaj świń
MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:Najbardziej dowalę tym dziewczynom bo je uziemię na święta. Bez względu na moją sympatie czy antypatie do nich nie potrafię być taką świnią.
Zmień myślenie, Dziewczyno. To nie chodzi o święta, sympatie i anty, tylko o Twoje zdrowie. Święta są zupełnie po coś innego, niż jedzenie, sprzątanie. I nie będę pisać, po co.
I nie obrażaj świń
MB&Ofelia pisze:Ewciu, a jak noga reaguje na antybiotyk? Poprawia się?
klaudiafj pisze:No najlepiej tak zamieszać, żeby wyszło, że to Tobie brak inteligencji, żeby zrozumieć sens, a w rzeczywistości sensu nie ma. Oklepana taktyka i ostatnio modna.
klaudiafj pisze:No najlepiej tak zamieszać, żeby wyszło, że to Tobie brak inteligencji, żeby zrozumieć sens, a w rzeczywistości sensu nie ma. Oklepana taktyka i ostatnio modna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości