Ewa L. pisze:Nic - uciekam spać bo jutro na 9 na pijaweczki idę.
Dobranoc !
Pozdrów pijaweczki, niech sie porządnie "upija"

Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:Nic - uciekam spać bo jutro na 9 na pijaweczki idę.
Dobranoc !

Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Nic - uciekam spać bo jutro na 9 na pijaweczki idę.
Dobranoc !
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Nic - uciekam spać bo jutro na 9 na pijaweczki idę.
Dobranoc !
A nie omieszkam. Znów postaram się im jakąś sweet focie strzelić.

Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Nic - uciekam spać bo jutro na 9 na pijaweczki idę.
Dobranoc !
A nie omieszkam. Znów postaram się im jakąś sweet focie strzelić.
Ostatnia była twarzowa![]()
Maja jakieś imiona?
Hania?Frania?Zosia
klaudiafj pisze:Wiem o tej promocji, ale nie zrobię zamówienia do 25 raczej. A za ankietę jeszcze mi nie dali bonusowych punktów :/
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Wiem o tej promocji, ale nie zrobię zamówienia do 25 raczej. A za ankietę jeszcze mi nie dali bonusowych punktów :/
Za ankietę dodają do końca listopada.

klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Wiem o tej promocji, ale nie zrobię zamówienia do 25 raczej. A za ankietę jeszcze mi nie dali bonusowych punktów :/
Za ankietę dodają do końca listopada.
No czemu mnie nie dziwi, że Ewa ma zaś wszystkie promocje i regulaminy obcykane
Ewa L. pisze:Witam czwartkowo!
Wstałam pół godz. temu i przyznam ,że czuję się mało przytomnie. Ziewam , łzy mi ciurkiem lecą i nie mogę się opanować. Jesteśmy po śniadanku - znaczy ja i Zuzia bo Pola odmówiła dziś jedzenia mokrego. Z Poli to sfochowana, rozbestwiona i rozkapryszona kocica która nie zawsze wie czego chce. Chociaż z Zuzią nie ma kłopotu. Zawsze zje - mniej jak nie bardzo jej spakuje bądź więcej gdy ma na coś ochotę ale zje .
Ja się zaraz zbieram i idę na pijawki.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witam czwartkowo!
Wstałam pół godz. temu i przyznam ,że czuję się mało przytomnie. Ziewam , łzy mi ciurkiem lecą i nie mogę się opanować. Jesteśmy po śniadanku - znaczy ja i Zuzia bo Pola odmówiła dziś jedzenia mokrego. Z Poli to sfochowana, rozbestwiona i rozkapryszona kocica która nie zawsze wie czego chce. Chociaż z Zuzią nie ma kłopotu. Zawsze zje - mniej jak nie bardzo jej spakuje bądź więcej gdy ma na coś ochotę ale zje .
powodzenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ja odniosłam ostatnio sukces w żywieniu Tofika, trafiłam na karmę która mu posmakowała

Moli25 pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witam czwartkowo!
powodzenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ja odniosłam ostatnio sukces w żywieniu Tofika, trafiłam na karmę która mu posmakowała
Jaka?!?!?
Ewcia miłego dnia!
Ja mam urlop

Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 18 gości