Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agusia pisze:No i jak tam niejadek ? Niech się nie wygłupia, bo jak będzie taki chudy , to nie bedzie miał siły aby z Zuzą się bawići Zuza w końcu na niego usiądzie
i nie będzie miał siły by się spod tego doopska wydostać
Jowita pisze:Mam pytanko, gdzie kupujecie suchego Leonarda? Moje coprawda rąbią każde suche, ale co jakis czas im zmieniam. Teraz z hill's-a przeszlismy na RC Beauty&Fit. Po wczorajszej wystawie dalam im Sanabelle i malo miski nie zeżarły...
Aga1 pisze:Czuję się jak Sherlock Holmes i dr. Watson w jednymOdkryłam gdzie w moim mieskaniu jest CKD (Czarna Kocia Dziura)
![]()
Od jakiś dwóch dni chodziłam i szukałam po chałupie ulubionej piłeczki wszystkich kotów: starej, wymemłanej, pozaciąganej i udeptanej wełnianej piłeczki. Aż tu nagle dziś stoję sobie w łazience, patrzę, a mały leży rozpłaszczony przy pralce jakby go walec przejechał, dwie łapy wepchnięte za pralkę, mord w oczach i wentylator z ogona i bluzga na czym świat stoi....Myślę sobie: Co jest? Znowu ma jakieś urojenia?
Rzucał się tak przez dobre parę minut aż w końcu nastała cisza. Myślę sobie:No tak. Zabluzgał się na śmierć.
Podchodzę, patrzę, a mały leży z błogostanem na twarzy i rozmarzeniem w oczach i memła w gębie ulubioną piłeczkę wszystkich kotów
HA! Teraz już wiem gdzie szukać rzeczy bez śladu zaginionych
![]()
Agusia pisze:I jak tam prześliczne piękności ?Jak wyniki Zuzy ?
Mysza pisze:Aga to wysonduj sie do mnie![]()
Mysza pisze:I będziesz na kwietniowej wystawie, bedziesz?![]()
wejdź na watek Rodowód- tma sięumawiamy na wystawę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 53 gości