Moli25 pisze:Wcale sie Bożenka nie dziwęja czasami swoje 5,7 kg futra ledwo nosze, a Molka sie sama pcha na ręce by sie "wozić" a co dopiero 7 kg
![]()
Ale faktycznie dziewczyny masz piękne
No właśnie, za dużo wymagają Kretki

Dziękujemy Ciociu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Wcale sie Bożenka nie dziwęja czasami swoje 5,7 kg futra ledwo nosze, a Molka sie sama pcha na ręce by sie "wozić" a co dopiero 7 kg
![]()
Ale faktycznie dziewczyny masz piękne
Sihaja pisze:Lafinka najbardziej zagłodzona. Biedna kicia....
anulka111 pisze:Czesc Kretkowo
U nas jeden chory brzuszek- wiec glodowka dla wszystkich i po pracy do weta
klaudiafj pisze:KASIU no chyba sobie żartujesz - pacz jak się słodko uśmiecha
![]()
![]()
![]()
![]()
One chcą się tylko przytulać, jak kotki, o pacz:
![]()
![]()
![]()
klaudiafj pisze:A gdzie Kretuszki idą przy tych drzwiach albo na kogo czekają?
Dziewczyny chcą wychodzić na korytarz? Bo moje bardzo! Kontrola musi byćJak im się w domu nudzi to chcą iść pochodzić.
anulka111 pisze:Mam nadzieje,ze przejsciowe- brzuszek chory hamuje odrobina intestinala...apetyt jest - obserwuje,czy urobek sie uspokoi
sistersy25 pisze:![]()
Klaudus no masz racje
No nie wiem jak ja sie moge ich bac
![]()
![]()
Witam BozenkoKreciusie
![]()
![]()
Malutkie, ale wy piekne jestescie![]()
Bozenko powiem vi ze dzwigac co masz7 kg na pewno juz czuc na rekach
A Irysia malutko wazy, ja swoja 3,6 kg Lolke czuc juz zaczelam ( schudlo mi biedactwo od kiedy z mala szaleje ) i nie wiem dlaczego jak nosze Liliane ktoravwaxy ponad 4,5 kg czuje mniejszy ciezar
Pewnie sie mniej zapiera na rekach
klaudiafj pisze:W tym filmie IMAX o rekinach naukowcy chcieli zwabić rekiny i siedzieli pod wodą w klatkach i machali zdechłymi rybami i krwią. Machają i nic, to machają bardziej żwawo - nic. Ani jeden rekin nie pofatygował się do wyżerki. Czas mijał i zgadnijcie co się zjawiło pod wodą........................ ptaki!!! Normalnie jakieś latajce nurkowały do oceany i wyżerały z rąk naukowców te rybya ci nie wiedzieli co mają robić i zaczęli rozdawać tym żebrakom te ryby i karmić je z ręki. To było komiczne. A rekinów dalej nic. W końcu zjawiły się rekiny i naukowcom zależało, żeby rekiny chciały upolować człowieka, bo testowali odstraszacz. I znowu naukowcy używali wszelkich sposobów aby rekiny wkurzyć, zachęcić do polowania a te nic. Nie chciały jeść, nie chciały polować, pływały w kółko
W końcu po długim czasie odpłynęły i został jeden. I on w ramach zemsty chyba przegryzł liny z klatki i odpłynął. A naukowiec zaczął tonąć, ale go uratowali
Super ten film - polecam
Kasiu Tobie na noc
Oczywiście ja też bym spier... po wodzie jakby mnie taki spotkał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości