♫♫♪ ♥ Melinda I ♥ ♪♫♫

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 27, 2014 19:56 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

MaryLux pisze:Dlaczego wolisz jakiś tam Budapeszt niż Moje Ukochane Miasto?

bo rok we Wrocławiu był miły, mam tam przyjaciół, ale smutny.

a Budapeszt to Moje Ukochane Miasto.

Źle mi w Polsce po prostu, bardzo niedobrze.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto maja 27, 2014 20:00 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

Trzeba być tam, gdzie dobrze... i już.
Tym sposobem może kiedyś zamieszkam w Szwecji... ech, marzenia :1luvu:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Wto maja 27, 2014 20:02 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:
MaryLux pisze:Dlaczego wolisz jakiś tam Budapeszt niż Moje Ukochane Miasto?

bo rok we Wrocławiu był miły, mam tam przyjaciół, ale smutny.

a Budapeszt to Moje Ukochane Miasto.

Źle mi w Polsce po prostu, bardzo niedobrze.

I tak wpadniesz na kawę! :mrgreen:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto maja 27, 2014 20:06 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

wpadnę na egzaminy, jak zdołam to na kawę ale nie obiecuję. za to zapraszam na kawę gdzieś w centrum :) jeju ten wyjazd spędza mi sen z powiek, nie dość że mała, to jeszcze mama... we Wrocławiu przyjaciółka nr 1 z którą się muszę zobaczyć i nr 2 (numeracja przypadkowa) z którą absolutnie muszę, ona i jej dzieci za mną tęsknią, ja za nimi, w zeszłym roku byłam u nich prawie codziennie, z niepełnosprawną najstarszą córeczką mam niesamowitą więź... straszny bajzel, i jeszcze Melinda, nie zostawię jej tutaj bo przecież umrę z nerwów, ale czy zabieranie jej to dobry pomysł... głupieję już...
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto maja 27, 2014 20:09 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:wpadnę na egzaminy, jak zdołam to na kawę ale nie obiecuję. za to zapraszam na kawę gdzieś w centrum :) jeju ten wyjazd spędza mi sen z powiek, nie dość że mała, to jeszcze mama... we Wrocławiu przyjaciółka nr 1 z którą się muszę zobaczyć i nr 2 (numeracja przypadkowa) z którą absolutnie muszę, ona i jej dzieci za mną tęsknią, ja za nimi, w zeszłym roku byłam u nich prawie codziennie, z niepełnosprawną najstarszą córeczką mam niesamowitą więź... straszny bajzel, i jeszcze Melinda, nie zostawię jej tutaj bo przecież umrę z nerwów, ale czy zabieranie jej to dobry pomysł... głupieję już...

Dobry pomysł, dobry. Masz pet friendly hotel i będzie gicior. A co lajkowałaś na FB ostatnio? If Millie can climb the mountains, Melinda can travel with me :mrgreen:

Spilett

Post » Wto maja 27, 2014 20:11 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

no tylko ta podróż... :( jeju, masakra. idę posprzątać kuchnię bo po bardzo fajnym dniu mam jakiś dziwny nastrój teraz.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto maja 27, 2014 20:58 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

Ja chcę mieszkać w Nicei albo w Monaco
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Wto maja 27, 2014 21:01 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

ab. pisze:Ja chcę mieszkać w Nicei albo w Monaco

mam koleżankę w Nicei. Wyjechała pracować w hotelu, poznała jakiegoś księcia z bajki i żyją sobie szczęśliwie kilka lat już w tej Nicei, z przerwami na wycieczki jachtem, nurkowanie w Kenii albo salony motocyklowe w Tokio :D
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto maja 27, 2014 21:02 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

Za gorąco. Ja chcę Glasgow albo Chester ;)

Spilett

Post » Wto maja 27, 2014 21:03 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

za angielsko (irlandzko, szkocko, walijsko - cokolwiek, zupełnie mnie tam nie ciągnie) ;) gorąco jest bossskie, ale z Włoch uciekłam mimo że było bajecznie pięknie (po fotki odsyłam na bloga bo jak zacznę tu ładować to padnie serwer...)
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto maja 27, 2014 23:56 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

to ja byłam właśnie :))

a ja nie wiem, gdzie chciałabym mieszkać. tu mi w sumie dobrze, ale czasem mam ochotę uciec gdzieś daleko..

mssunflower

Od: Pon wrz 02, 2013 22:21

Post » Śro maja 28, 2014 6:56 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:za angielsko (irlandzko, szkocko, walijsko - cokolwiek, zupełnie mnie tam nie ciągnie) ;) gorąco jest bossskie, ale z Włoch uciekłam mimo że było bajecznie pięknie (po fotki odsyłam na bloga bo jak zacznę tu ładować to padnie serwer...)

Zalinkuj bloga bo mię się nie chce szukać.
Ja kocham angielskość. Chcę się nauczyć szkockiego akcentu żeby gadać tak jak mój ulubiony aktor :mrgreen:

Spilett

Post » Śro maja 28, 2014 7:10 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

Brydzieńdo!
Jak dobrze że można już biegać bez rajstop i moje galaretki radośnie wystają z ulubionych minispódniczek! Dziś różowa w kolorowe kwiatusie, a buty i koszulka kobaltowe: no wypisz wymaluj pudełko kredek :D ale ja lubię tak kolorowo się ubierać. Już od 8.30 w biurze, zamieniłam się z kolegą, bo wieczorem idę na koncert :) program cudowny a wykonanie najlepsze :) nie byłam na żadnym już całe...półtora tygodnia! Skandal :ryk: Może jeszcze wysępię żeby pół godziny wcześniej wyjść i jutro odrobić, to nakarmiłabym dinożarła. Rano zjadła króliczka ale dużo go tam nie było, następny się rozmraża, już ostatni, ale jutro mam na 10.30 to rano pójdę kupić mięsko i dostanie świeże. Zbieram się do zamówienia żwirku i łóżeczka bo wypatrzyłam śliczne w zooplusie, zamówię też taurynę i zacznę jej powoli wprowadzać suplementy. Zastanawiam się co zrobić na wyjeździe, nie chcę jej w tym stresie znowu karmić byle czym... Właśnie idę zapłacić rachunek za gaz tak na dzień dobry.... Boże jaki pięky poranek. Zaraz Wam zrobię fotki jak zdążę. Magdzia, budapestlovestory.blogspot.hu i pod zakładką once upon a time in italy jest Toskania, Wenecja, Sardynia i odrobina Mediolanu :)
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Śro maja 28, 2014 7:17 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

Pooglądałam, ładne :)
Też miałam kiedyś bloga, ale z nim skończyłam :P

Spilett

Post » Śro maja 28, 2014 8:00 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

No ja jak widzisz ostatnio nie szaleję z częstotliwością postów :D

A to Budapeszt pół godziny temu, plac Eiffela, Nyugati (Dworzec Zachodni)

Obrazek
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]