WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 01, 2014 20:15 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Monika_Krk pisze:
Zosik pisze:ja nie mam, ale mogę zrobić nalewki kawowe
nieskromnie powiem, że wychodzą mi baldzo doble

O Ty talencie dotąd na forum nieodkryty
dobrze, że są jeszcze takie kobity !!!
Wielbię nalewki - choć to nie przelewki !!!

Ja tak gotuję co prawda, że się nawet dziwię iż mój TŻ ze mną żyje i spożywa.
Złoty chłopak ! Ja bym zabiła za taką karmę.

No ale --- na bazarek coś znajdę !

W przyrodzie ma być równowaga, więc zapewne masz inne wielkie zalety. :mrgreen:
Jak widać nie samym jedzeniem TŻ żyje. :lol:

Po niedzieli nabędę spiryt i rozpocznę produkcję. Jak się nie nada na bazarek, to se wypiję!
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Sob mar 01, 2014 20:23 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Jeszcze dobre herbaty mają swoje miłośniczki :ok: . I oryginalne słodycze, takie raczej mało spotykane.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob mar 01, 2014 20:25 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Ja się też dorzucę jak się na nią zdecydujecie.

kfiatek 1983

Od: Wto paź 04, 2011 22:15

Post » Sob mar 01, 2014 20:40 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

No to montuje się grupa celem tuningu persa.
Wyklepie się Pyniuni blachę , wydech dołoży większy, obniży się resory.
Tylko garażu nie mamy.

A tak naprawdę serio - to " garaż" jest najważniejszą przeszkodą. Chyba ?
Bo jak nie ma domu dla Zmorki to nie ruszymy.
Zakładając , że udźwigniemy koszty w klinice, a potem pierwszych dni to co będzie jak się
okaże że kota jakoś "zakaźnie chora" ?
Trzeba mieć plan , choć i tak przeczuwam że persica będzie pod patronatem...
Sodomia i Gomoria , plaskata hekatomba .

A zresztą - jak nie zaczniemy to nigdzie nie dojdziemy.
Idę grzebać po szafkach - czujne oko musi wypatrzeć co by tu opylić.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob mar 01, 2014 20:44 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Na mój grosz też możecie liczyć

marta-jolka

Od: Pt wrz 14, 2012 13:07

Post » Sob mar 01, 2014 21:09 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

hahahaha :mrgreen:
kotkinsowo jest pod stałym nadzorem :mrgreen:
zamiast napisać na wątku - ktoś zgłasza mój post o nalewkach, że to nielegalne :ryk:

tak więc przykro mi dziewczyny - jak uwarzę nielegalnie jakiś alkohol, nie oklejając go banderolą, to wypiję sama i nikomu się nie przyznam, żeby mnie nie zamknęli :mrgreen:

a tymczasem pójdę na papierosa (zapalę go w miejscu zupełnie nie-publicznym, gdyby ktoś miał wątpliwości)
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Sob mar 01, 2014 21:12 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Pyniunia musi najpierw do weta.
Potem ewentualnie , jako kotek niezakaźny- do DT.
DT mamy jakby coś.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob mar 01, 2014 21:15 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Zosik pisze:hahahaha :mrgreen:
zamiast napisać na wątku - ktoś zgłasza mój post o nalewkach, że to nielegalne :ryk:

tak więc przykro mi dziewczyny - jak uwarzę nielegalnie jakiś alkohol, nie oklejając go banderolą, to wypiję sama i nikomu się nie przyznam, żeby mnie nie zamknęli :mrgreen:

a tymczasem pójdę na papierosa (zapalę go w miejscu zupełnie nie-publicznym, gdyby ktoś miał wątpliwości)

a co w nalewkach niestosownego, iż ktoś usłużnie doniósł, gdzie trzeba? Dziwy się dzieją na tym forum...dziwy nad dziwami...a niby sami dorośli pfff

marta-jolka

Post » Sob mar 01, 2014 21:21 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Zosik pisze:hahahaha :mrgreen:

Nie ... błagam was nie...
Zosik naprawdę to nie sen ?
Paranoja !!!

No wiec ja TEŻ ZROBIĘ NALEWKĘ I SPRZEDAM - oficjalnie oświadczam, choć pewnie będzie paskudna.
Ale każdy sąd mnie uniewinni !

Cytuję mentora :

"Legalna produkcja nalewek:
"Po pierwsze i najważniejsze primo" ;) :
1. Spirytus do produkcji nalewek musi być zakupiony legalnie i musi być opłacona akcyza!
Chociaż jest to warunek najważniejszy do spełnienia to spełnić go najłatwiej.
Zapomnieć należy o używaniu spirytusu domowej roboty.
Mając tą świadomość, że półprodukt do produkcji nalewek zakupimy stosunkowo łatwo, należy uzbroić się "po zęby" w cierpliwość, zawziętość oraz czekan i raki na buty bo przed nami strome i oblodzone schody z tendencją do zaniku schodów, które zaczynają ustępować stromemu, gładkiemu i oblodzonemu wzniesieniu.
Im wyżej tym bardziej ślisko i coraz mniej tlenu a coraz więcej dziwnych i niezrozumiałych działań do zrozumienia."

link dla wytrwałych :
http://alkohole-domowe.com/forum/jak-le ... t2327.html

I poważna w tej chwili jestem piekielnie - osobiście sama siebie czasem uważam za chama niepojętego , ale
takie postępowanie nawet mnie wzburzyło. Co się oznacza iż rubikon pękł.
Postępowanie - mówię o tym pożal się boże donosicielu, doniesie bo lubi...
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob mar 01, 2014 21:24 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

dam sowe na bazarek i pare innych drobiazgow moge, pare groszy tez bede mogla jak cos PS ide z zosik na fajke,
Ostatnio edytowano Sob mar 01, 2014 21:25 przez shira3, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob mar 01, 2014 21:25 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Zaraz bo mi szczęka na wysokość klatki piersiowej opadła........co jest niestosownego w sporządzeniu nalewki, a następnie wystawieniu jej na bazarek?????

To zaczyna naprawdę zakrywać na OBŁĘD! Sporządzanie alkoholu na własny użytek - JEST DOZWOLONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!w tym kraju. Można sobie kupic cały osprzęt do produkcji wina, nalewek. KSIĄŻKI Z PRZEPISAMI TEZ!

Poproszę BANA -ale oficjalnie stwierdzam, że albo ktoś tu się musi zacząć leczyc, albo czas napisać oficjalną skargę do administracji forum.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob mar 01, 2014 21:27 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

A mi jakieś romansidła w domu zalegają tez oddam chętnie na bazarek i popatrzę co jeszcze...może jakąś nalewkę też znajdę

marta-jolka

Post » Sob mar 01, 2014 21:28 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Neigh pisze:Zaraz bo mi szczęka na wysokość klatki piersiowej opadła........co jest niestosownego w sporządzeniu nalewki, a następnie wystawieniu jej na bazarek?????

To zaczyna naprawdę zakrywać na OBŁĘD! Sporządzanie alkoholu na własny użytek - JEST DOZWOLONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!w tym kraju. Można sobie kupic cały osprzęt do produkcji wina, nalewek. KSIĄŻKI Z PRZEPISAMI TEZ!

Poproszę BANA -ale oficjalnie stwierdzam, że albo ktoś tu się musi zacząć leczyc, albo czas napisać oficjalną skargę do administracji forum.

no, ale za prawdę to chyba banów nie rozdają?

marta-jolka

Post » Sob mar 01, 2014 21:29 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Wiesz co Monika - donosy to jedno. Donosiciele byli, są i będą. Ich problem i moralność. Niech sobie z tym zyją.

Pytanie jest inne - KTO do jasnej anielki czuje się W OBOWIAZKU traktować takie bzdety podszyte ewidentną złośliwością POWAŻNIE?!
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob mar 01, 2014 21:31 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- persiczka w potrzebi

Neigh a jest sens się tym przejmować? Szkoda nerwów. I tak tego nie zmienimy.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]