Niektórzy wciąż wierzą , że kotka musi mieć małe a sterylizacja , kastracja , to okaleczanie . A maleńkie , słodkie koteczki na pewno znajdą domki .
Moderator: Estraven
barbarados pisze:Oby !
Niektórzy wciąż wierzą , że kotka musi mieć małe a sterylizacja , kastracja , to okaleczanie . A maleńkie , słodkie koteczki na pewno znajdą domki .
barbarados pisze:Oby !
kocia_mendka pisze:Przepraszam,że pytam ale resztkami CZEGO ?!!! Mój rozsądek mam wrażenie już dawno temu spakował manatki oraz rodowe srebra i dał dyla do Peru bo nie był w stanie wytrzymać z taką szajbuską jak jaJutro idę porobić foty maluszkom, czas zacząć poszukiwania domków dla żywiny.... A w sobotę wraca mój mąż i trzymajcie kciuki,żeby spodobał mu się pomalowany i urządzony przedpokój, bo kto wie,może to nastroi go przychylnie do myśli że w naszym domu pojawi się być może trzeci kot...
![]()
![]()
No bo nie dość,że śladów remontu nie ma już żadnych, w chałupce czyściutko, kotki zadowolone pieski też, ja sobie jakoś daję radę z ogarnięciem zwierzyńca a dom na tym nie cierpi bo ogarnięte jest i wszystko inne, no to kto wie, kto wie.....
kciuki zaciśnięte barbarados pisze:kciuki trzymamy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rusteene , ja nie wiem skąd się wziął ten mit . Wiem , że jak moja pani brygadzistka w byłej pracy opowiadała , jak potopili szczeniaki zaraz po urodzeniu , << bo przecież takie małe nie czują >>powiedziałam , << to tak jak dzieci >> Jakie to wywołało u niej oburzenie ! Jak to , szczeniaka do ludzkiego dziecka porównywać ?
![]()
No to wytłumaczyłam , co biologia mówi na ten temat . I to kobieta po jakiejś szkole . Wszystko opada .
o mamo... mam łezki w oczach ze śmiechu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości