isabell36 pisze:właśnie sobie wyobraziłam czarno-biało-rude tornado robiące rozpierduchę![]()
oplułam monitor
poczekaj to ja przyjade z tym tornadem do Ciebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:właśnie sobie wyobraziłam czarno-biało-rude tornado robiące rozpierduchę![]()
oplułam monitor
Czarna puma pisze:isabell36 masz chyba zatkana skrzynke Pw,bo moje PW odrzuca...
Czarna puma pisze:Bonanza schowal mi gdzies dlugopis...,bede musiala poodsuwac mebler,zeby znalezc![]()
Chcial mi tez ukrasc dwie bulki,ale zlapalam zlodziejaszka
:twisted
isabell36 pisze:Czarna puma pisze:Bonanza schowal mi gdzies dlugopis...,bede musiala poodsuwac mebler,zeby znalezc![]()
Chcial mi tez ukrasc dwie bulki,ale zlapalam zlodziejaszka
:twisted
czyli normalne rozróby![]()
Bella dzisiaj odrywała rano tapetę
Czarna puma pisze:Bonanza znalazl nowy domek,niedaleko mnieDomek jest typowo koci z drugim 2 letnim kocurkiem...,mam nadzieje ze sie dogadaja chlopaki:)
isabell36 pisze:Czarna puma pisze:Bonanza znalazl nowy domek,niedaleko mnieDomek jest typowo koci z drugim 2 letnim kocurkiem...,mam nadzieje ze sie dogadaja chlopaki:)
ja nie chcem![]()
![]()
![]()
przywiązałam się te tego małego chociaż go na oczy nie widziałam![]()
będziesz miała wieści z domku ???
przekażesz ????
plisssssssssssss
jeżeli domek sprawdzony to młody będzie miał dobrze - za akceptację przez starszego kolegę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czarna puma pisze:Domek pod nadzorem jakby cos sie dzialo,wiec spoko:) Isabell trza bylo lapac Bonanze gdy jeszcze byl wolny:)
isabell36 pisze:Czarna puma pisze:Domek pod nadzorem jakby cos sie dzialo,wiec spoko:) Isabell trza bylo lapac Bonanze gdy jeszcze byl wolny:)
nie mogłam, bo bym musiała zakatrupić męża, ale to dobry chłopina no i pracuje na koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości