NatjaSNB pisze:Wracam wlasnie, jestesmy juz pod Opolemwszyscy spia jak aniolki... chyba niezle ich wymordowalismy
I bardzo dobrze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:Wracam wlasnie, jestesmy juz pod Opolemwszyscy spia jak aniolki... chyba niezle ich wymordowalismy
NatjaSNB pisze:Aaaale jesteście kochane, dziewczyny![]()
Jako osoba, która do tej pory miała tylko psy... trochę na przekór wszystkiemu miałam nadzieję, że właśnie "po psiemu" przywitają mnie koty po prawie 3 dniach naszej pierwszej rozłąki. Nic z tych rzeczyCo tam ja, ważna była walizka
![]()
Potem jakoś tak z rezerwą do mnie podchodziły... z Bazylem lody przełamałam podczas kąpieli bo standardowo zaczął dobijać się do łazienki i potem zaczął do mnie mruczeć po swojemuA z Tosią to dopiero dziś rano wróciło do normy... siadłam tu do kompa na chwilę, a ona wskoczyła mi na kolana, pomruczała, poprzytulała się, pougniatała moje uda i teraż śpi na mnie przykryta moim szlafrokiem i dopóki nie zaczęłam klikać to uwierzcie mi, trzymała mnie za rękę. Chwyciła mnie swoją łapką i trzymała mój palec
Ona jest najsłodsza na świecie
![]()
I przez nią spóźnię się do pracy, bo jak tu zgonić z kolan takie cudowne śpiące maleństwo![]()
![]()
NatjaSNB pisze:
ona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 99 gości