vip pisze:Mario, w tych mega krótkich włosach, na spotkaniu w Warszawie, wyglądalaś rewelacyjnie!
Noooo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip pisze:Mario, w tych mega krótkich włosach, na spotkaniu w Warszawie, wyglądalaś rewelacyjnie!
katarzyna1207 pisze:lidka02 pisze:Jesteście w komplecie więc , szukam domu nie wiem co kolwiek albo rada ..mam kota ma 3 miesiące gdzieś i od początku go przelatywało wet myślał ze to pp , był w szpitaliku i ma podobno zaburzenia flory bakteryjnej ...był miesiąc na karmie gastro intensinal brązowa naklejka i było tak se kupa bardziej klejąca...Wet kazał z karmy zejść i leci wszystko z niego nie wiem co robić kupiłam 2kilo karmy gastro intens ,,,znów 90zł i mały jej nie chce , jak zje to wymiotuje nią i leci z niego ......schudł .....jest z tego miejsca co mały mi odszedł na fip....moze ktoś ma na zbyciu mokre saszetki tej karmy gatsro intensinal może mokre by było lepsze ...Ja teraz wypierniczyłam kase na operacje małego ...Żal ,mi tego bo przytulaśny , pomysłowy i taki traktorowaty.....z mruczeniem .Dałam mu dziś i wczoraj tylko surowego kuraka i leci z niego nie wiem co robić ....przy tylu kotach nie dam z nim rady a kto takiego chorego zechce ...W klatce nie będe go czymać bo to bez sensu ...Każda rada mile widziana..
Lidka, a na podstawie jakich badań wet stwierdził te zaburzenia flory bakteryjnej? Może to lamblie? ...kupę badałaś? Co mały dostaje na ustabilizowanie tej flory? sama karma nie wystarczy ... Dobry jest "Bioprotect" - tym wyprowadzaliśmy Okruszka, doraźnie - Fatrogermina (ok. 1 zł. saszetka), rewelacyjny jest Diarsanyl - wiąże wszystkie toksyny, osłania jelita i odżywia (na biegunki niewiadomozczego -około 38 zł. za tubę,
kamari pisze:Żwirek z wysokiej wanienki wykopuje się tak samo dobrze, jak z kuwety![]()
Rano wujaszek się poddał. A myślałam, że dłużej powalczy
kamari pisze:Portret rodzinny bardzo głodnych kotów czekających na śniadanie
MalgWroclaw pisze:... bo zamiast dawać jeść, zdjęcia kotom robią![]()
kamari pisze:MalgWroclaw pisze:... bo zamiast dawać jeść, zdjęcia kotom robią![]()
Ups, wydało się. Tak, w niedzielę głodzę koty do 8-mej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Kankan, Lifter i 40 gości