MORFEUSZ zwykły łaciaty szczęśliwy w DS u aleusha :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 14, 2012 14:09 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Ogłopszenia są na razie na 5 portalach (walczę z przeciwnością losu jaką jest mój komputer :mrgreen: ) w ogłoszeniach adres mailowy do Justa&Zwierzaki więc niektóre trzeba aktywować przez link przesłany na mail.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

edit: zrobiłam: morusek, gumtree, tablica, ale-gratka, adopcjakota. Kolejne dzisiaj w nocy lub jutro. :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw cze 14, 2012 18:01 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Zaglądamy do przystojniaka :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw cze 14, 2012 21:45 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Marzenia11 pisze:Ogłopszenia są na razie na 5 portalach (walczę z przeciwnością losu jaką jest mój komputer :mrgreen: ) w ogłoszeniach adres mailowy do Justa&Zwierzaki więc niektóre trzeba aktywować przez link przesłany na mail.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

edit: zrobiłam: morusek, gumtree, tablica, ale-gratka, adopcjakota. Kolejne dzisiaj w nocy lub jutro. :wink:

Marzeniu bardzo i to bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Już aktywowałam :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw cze 14, 2012 22:01 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Za efekty ogłoszeń :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt cze 15, 2012 6:58 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Za efekty :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt cze 15, 2012 8:42 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Dziewczyny dzięki za :ok: :ok: :ok:

Morfeusz z dnia na dzień robi coraz większe postępy , dziś jak Morfi siedział na oparciu kanapy i wypatrywał przez okno wskoczył na to oparcie Fibi a Morfi tylko spojrzał na mnie tak jak by chciał zapytać , czym mam wiać stąd czy nie :wink: A jak do niego podeszłam to sie tak mizaił ze jak bym miała sztuczna szczękę to by mi ja wybił :mrgreen:
Tak bardzo bym chciała aby Mofri znalazł dom, dom jak z bajki , aby już nigdy nie musiał się bać, aby nigdy już nie musiał sie włóczyć, aby już nigdy nie był głodny .....
A też dzis dostanie kolejny zastrzyk na te zmiany skórne które sie bardzo ładnie goja no i smarujemy tym preparatem , nie lubi tego za bardzo .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 15, 2012 22:17 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Piękne postępy Morfeuszka :ok:

Będzie w końcu ten domek najlepszy na świecie dla Morfeuszka :ok:
Zobacz ile Maniek czekał i jak trafił! Został królem :wink:
A przecież teoretycznie miał mniejsze szanse.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt cze 15, 2012 23:59 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

phantasmagori pisze:Piękne postępy Morfeuszka :ok:

Będzie w końcu ten domek najlepszy na świecie dla Morfeuszka :ok:
Zobacz ile Maniek czekał i jak trafił! Został królem :wink:
A przecież teoretycznie miał mniejsze szanse.

Też mam taką nadzieje , ale oby nie czekał tak długo jak Maniek , bo Maniek to prawie 2 lata czekał :wink: ale było warto :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob cze 16, 2012 20:03 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

:piwa: za zdrowko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i za najlepsze efekty ogloszen :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie cze 17, 2012 14:04 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Morfeusz mi miauczał pod oknem , kurcze nie wiem o co mu chodziło , może chciał iść na spacer ... mimo ogłoszeń nikt nie dzwoni nie pyta , czy znajdzie dom :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 17, 2012 14:36 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

teraz moze byc trudniej, bo sie zaczal sezon wakacyjny, i teraz raczej "jest pora" na porzucanie zwierzat niz na adopcje.
ale na pewno sie znajdzie taki domek, ktory pokocha Morfiego calym sercem, ja w to wierze, bo to fajny kot, madry, bardzo miziasty, spokojny raczej...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon cze 18, 2012 7:11 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Ja też wierzę, że Morfeuszek znajdzie dom :ok: :ok: :ok: Jest taki uroczy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon cze 18, 2012 8:26 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

bulba pisze:Ja też wierzę, że Morfeuszek znajdzie dom :ok: :ok: :ok: Jest taki uroczy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Fakt, jest uopczy, ale teraz tyle kociąt szuka domu ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]