Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 12, 2011 20:39 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

Będziemy Kasiu trzymać :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Pon gru 12, 2011 20:44 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

Trzymamy z calych sil Kasiulek!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon gru 12, 2011 20:46 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

jestem i trzymam kciuki i wysyłam pozytwne myśli :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon gru 12, 2011 20:48 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za czwartek.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon gru 12, 2011 20:50 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

Cześć Kotomanio.
:ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon gru 12, 2011 20:57 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

Dzięki kochane!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon gru 12, 2011 20:59 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

Kciuki są i najcieplejsze myśli także.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon gru 12, 2011 20:59 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

Kasieńko, oczywiście, że trzymamy. Z całych sił :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon gru 12, 2011 21:00 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

bulba pisze:Kasieńko, oczywiście, że trzymamy. Z całych sił :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon gru 12, 2011 21:04 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

Kochane jesteście dziewuszki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon gru 12, 2011 21:25 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

Przyszłam z Funduszu na Wasz wątek. Mnóstwo ciepłych mysli i :ok: za zdrówko Pyniusi.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon gru 12, 2011 21:29 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

Witam serdecznie ewan! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pyniusia to moja pierworodna kicia-to mój pierwszy własny kot-głucha,schorowana,ale jedyna w swoim rodzaju,Lady Leja,sikająca po całym mieszkaniu odkąd ja mam,ale moja kochana ,biala króliczka o angorowo miekkim futerku!
Nienawidząca kazdego kota,który pojawial sie w moim domu,ale moja,kochana i pieszczona-moja Pyniusia! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon gru 12, 2011 21:32 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

kropkaXL pisze:Witam serdecznie ewan! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pyniusia to moja pierworodna kicia-to mój pierwszy własny kot-głucha,schorowana,ale jedyna w swoim rodzaju,Lady Leja,sikająca po całym mieszkaniu odkąd ja mam,ale moja kochana ,biala króliczka o angorowo miekkim futerku!
Nienawidząca kazdego kota,który pojawial sie w moim domu,ale moja,kochana i pieszczona-moja Pyniusia! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jakoś słabe te dziewczynki twoje - mam nadzieje ze tej sie uda i jeszcze ci posika po kątach przez długie lata :mrgreen:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon gru 12, 2011 21:37 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

Będzie dobrze Kasiu, musi być. Moja najstarsza z 4 rezydentów Perełka w maju skończyła 16 lat :lol: cieszy się - póki co - dobrym zdrowiem, też nienawidzi zwłaszcza przychodzących tymczasów, warczy jak amstaf i prycha jadem jak kobra - ale też kocham ją, chociaż to taka wredna maupa :lol: bo urodziła się u mnie i jest od zawsze.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon gru 12, 2011 21:43 Re: Kotomania XII-Antosia umarła [*]

Karo-to co ona w swoim zyciu przeszła ,to można kilka kotów obdzielić-jako maleńkie ,umierające z głodu kocię ,z zaklejonymi oczkami ropą z krwią,została znaleziona i uratowana przez mojego Tatę,potem w wieku ok 4 miesięcy któryś z pracowników(mieszkała w firmie u Taty)uderzył ja tak mocno,że podejrzewano przerwanie kręgosłupa,łepek jej po prostu zwisał-wtedy też straciła słuch-Tata znów nie posłuchał wetów i nie uspił jej ,tylko zbluzgał ich i kazał ratować,a nie mędrkować-przeżyła,ale od tamtej pory zaczęła chodzić w kółko,traciła równowagę,nie umiała nawet na kanapę wskoczyć,nie miała poczucia odleglości.Gdy odeszła moja koszatniczka(Pynia wtedy miała ok roku) postanowiłam,że wezmę ją do swojego domu.I tak została u mnie do dziś.
A rak to konsekwencja podawania hormonów,którymi wspomniani weci szpikowali ja przez 8 lat-ja wtedy jeszcze nie byłam na miau,nie wiedziałam,że kotki się sterylizuje i podawałam jej to swiństwo w dobrej wierze :( -dopiero jak Ania wetka założyła gabinet w moim mieście wysterylizowałam kicię,ale jak się okazało -za późno!
ewan pisze:Będzie dobrze Kasiu, musi być. Moja najstarsza z 4 rezydentów Perełka w maju skończyła 16 lat :lol: cieszy się - póki co - dobrym zdrowiem, też nienawidzi zwłaszcza przychodzących tymczasów, warczy jak amstaf i prycha jadem jak kobra - ale też kocham ją, chociaż to taka wredna maupa :lol: bo urodziła się u mnie i jest od zawsze.

Ewciu-nie będzie dobrze :cry: :cry: -zbyt dużo przerzutów,zajęte węzły chłonne-teraz to poprawa komfortu reszty zycia,ratowanie przed zakażeniem,żeby jak najdłużej nie cierpiała!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]